Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlar ya bugün oğlusun hareketleri o kadar az ki. Normalde de cok hareket eden bir bebek değil ama bugün ekstra az hissettim. Evhamlanmalı mıyım acaba

Kızlar ya bugün oğlusun hareketleri o kadar az ki. Normalde de cok hareket eden bir bebek değil ama bugün ekstra az hissettim. Evhamlanmalı mıyım acaba
Bizimde bugün normalden azdı hareketler, dürtmeme rağmen küçük hareketler yaptı normalde hep 22 civarı hareket eder bekledim yine saati gelince hareketlendi ama eskisi kadar delirmiyor sanki. Büyüdükleri için dönemiyorlar galiba ya

İnternette de 34. Haftada hareketleri azalabilir gibi seyler yazıyor ama o kadar az hareket etti ki nabzını dinledik nabız var ama kendisi pek hareket edip tepki vermiyor canımhareket etse bile yanlıslıkla minik bi dokunus gibipozisyondan mı bilmiyorum dün böyle değildi

Ağız bezlerini yedek esyalarin yanına koydum. Eklemek gerekir mi ebeye verileceklerin icerisine olmasa da olur mu acaba?
Ben de eklemedim canım ebeye verileceklere. Sadece hastane çıkışı ve bez koydum.
Yerleri daraldı. Artık bizde de hep itekleme gerinme hareketleri var.

Canım benim doktorum şiddeti azalabilir ama hareket azaldığını hissedersen gel dedi. O nedenle için rahat etmiyorsa bir hastaneye git derim.

Kontrol ne zaman canım? Haftada bire düştü bizim, yarına kadar böyle devam ederse bi görün istersen aklında kalmasın. Bizimki babacı bir kız, eşim geldi seslendi şimdi biraz hareketlendi ama yine de 30-32 arasındaki delilik azaldı baya

Canım benim doktorum şiddeti azalabilir ama hareket azaldığını hissedersen gel dedi. O nedenle için rahat etmiyorsa bir hastaneye git derim.

Şimdi hareketlendi biraz kızlar ama hareketlenmesi için neler yaptık tık yok yanibizim kontrol çarşamba günü yarına kadar bu şekilde devam ederse doktorumla görüşeceğimnormalde de cıldıran bi bebek değil sakin ama ekstra hareket hissetmeyince asırı korktum

Kızlar Ocak annelerinde gördüm tabloda bebişlerin doğum zamanı(hafta) ve kilo boy isim bilgisi eklemişler biz de mi öyle yapsak ne dersiniz Mervenur277
Kuzum eklemeyi çok isterdim ama ben çok düzenleyemiyorum tabloyu o son kısmında bir sorun oluyor yazılmıyor tabloya dakikalarca uğraşıyorum mesela cinsiyet ve doğum tarihini eklerken eğer o bilgileri de eklesem baya uğraştıracak PC’m yok pc olsa yine daha kolay ben mobilden düzenliyorum. Eskiden bu şekilde çok konu yönettim gebelik planlayanlar tablosu falan düzenledim baya böyle bir sorunum olmadı hiç ama bu konuda oluyor ne yazık ki

Koter yanığı nasıl oluyor peki? Tel doktorum çıkarmıyor uzun süre yatarak teli çıkartacağım için tansiyonun düşer diye kadın doğum doktoruyla goruscem yarın.
Canim koter yanigi soyle birsey cok nadir karsilasilan bir durim ama yasayan var operasyon sirasinda bazi kanama alanlarinin yakilarak kanamanin durdurulmasi gerekiyor o yakmak icin kullaniliyor bir metale temas ederk calisan bir sistwmi var operasyon sirasinda kadinin bacagina koymuslarla bacaklari yanmis gorsm boyle birkac vaka sen bi danis doktoruna

İnsan bilmese de korkuyor deneyimi olsa da korkuyor. Kolay bir şey değil ki ıkınma istegi geldiğinde doğru şekilde ıkınmayı nasil yapacağız ki..
Doktor Seval var takip ediyorum instagramda o yap kakanı diye talimat veriyordu kadına ıkınma o tarz bir şeymiş kabızsın ve ıkınıyorsun diye düşün ama o ıkınma isteği gidene kadar nefes almayın diyorlar bir yerde de öyle bir yazı okumuştum canım sanırım tam kafası çıkmaya başlamışken nefes alınca bebek tekrar geri gidebiliyormuş

Peki büyük tuvaletin geliyor gibi bir his oluyor muydu canım ıkınma isteği o şekilde oluyormuş galiba

Ben YouTube’da hürcan çit’in videolarını izledim bu konuyla ilgili zaten baya ünlü bir ebe doğum anında ne kadar uygulayabiliriz bilmiyorum ama bakabilirsin.

Benim kız o gün cok hareketliysem sakin oluyor dinlenene kadar ama evde rahatsam daha cok hareket ediyor. Acaba sizde de öyle olmuş olabilir mi? insan stres oluyor hissedemeyince. Bazen saymaya çalışıyorum hareketleri hafifleyince ama sonra ya yanlış saydiysam diye yine panik yapıyorum.

Olmaz nirmal ameliyatta olmuyor zannetmiyorum sezeryanda olsun ama ozellikle sezeryanda metal cok onemli koter yanigi olmamak icin dikkatli olmakta fayda var doktorunla ayrintili konus canm

tiktoka hizli bir giris yaptim kuzu skntidan
İyi olmuş canım vakit geçer biraz

Evet denk geliyorum videolarına. Hafif hafif nefes vererek ıkınmayı öneriyorlar ama korkuyorum o an aklıma gelir mi ya da yapabilir miyim hiç bilmiyorum. Hepimize kolay doğumlar nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…