- 30 Nisan 2024
- 30
- 8
- 36
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.081
Sağol canımBunu ekliyim buraya kızlaaarrr ben fetal dna yaptıracağım onu yapınca ikiliye falan gerek yoktur diye düşünüyorum
Çok şükür canim cok sevindimBende şimdi çıktım hastaneden canlarım çok şükür kalp atışını duyduk haftasıyla da uyumlu 3 hafta sonrasına çağırdı fetal dna için broşür verdi ben sorduğum için ama 9. Hafta da konuşacağız dedi onu
İkinci çizgi nerede fark edilmiyor..........* Bizi yönlendirir misiniz?Herkese merhaba ilk defa böyle hayalet gölge gördüm lütfen yardımcı olabilir misiniz çok heyecanlandım 1 senedir deniyoruz. İlk defa böyle gördüm yumurtlamadan sonra 10 gün geçti çok baş ağrım vardı ağrı kesici içmeden test yapayım dedim çok heyecanlanınca size danışmak istedim. Fotoğrafta belli olması için siyah beyaz filtre yaptım
Eki Görüntüle 3487825
İkinci çizgi nerede fark edilmiyor..........* Bizi yönlendirir misiniz?
evet şimdi gördüm. İki gün sonra bir kez daha erken gebelik testi yapın. İnşaallah hamilesiniz. Regli günü de kanda görünür inşallahEki Görüntüle 3487831
Hayalet gibi bayağı belirsiz ok ile göstermeye çalıştım emin olamadığım için sizden de fikir almak için paylaştım
İnşallahevet şimdi gördüm. İki gün sonra bir kez daha erken gebelik testi yapın. İnşaallah hamilesiniz. Regli günü de kanda görünür inşallah
Genetik testte 44 kromozoma bakılıyor ikili testte 3 kromozoma bakılıyor genetik testte cinsiyet falan da belli oluyor fiyat farkı epey varKızlar ikili test ile genetik test ne kadar acaba? Fikri olan var mı?
Benim bugün 3. Gün sabah akşam progestan önermişti çok çok azaldı bugün kontrole gidicem herhangi bir kanama alanı var mı yok my görmek içinMerhaba canım 5+4 haftalık hamileyim bende lekelenme aynı şekilde bende de oluyor doktor normal olduğunu yerleşmeden kaynaklı olduğunu söyledi progestan kullanıyorum hem iğne hem vajinal hâlâ devam ediyor senin geçti mi acaba yada doktoruna danıştın mi
Henüz erken yatabilirsin zaten bir kaç hafta sonra sen yatamayacaksin çünkü yattiginda ağrın olacak baskı hissi gelecekMerhaba şuan 6 haftalığım ama hala yüz üstü yatıyorum bazen henüz karnım yok diye zararı olur mu bilemedim
Yok kuzucum onlara daha gerek kalmaz bunun güvenirliği daha yüksekmiş panaroma ve eurofins üstünde durdu bizimki siz görüşün karar sizin dedi. 3 hafta sonra gittiğimde daha ayrıntılı konuşuruz dedi canımNe güzel kuzum ben de fetal dna yaptıracağım ama daha konuşmadım doktorumla onu yapınca ikili tarama üçlü tarama falan yapmayız ya değil mi
11-14 . Haftalar aralığında yapılıyor canımHerkese hayırlı haftalarİkili test için hangi haftada doktora gidiliyordu kızlar ben doktoruma sormayı unuttum
Ne kadar acaba, bende dr umu değiştim bu haftasonu randevumuz var bakalım kendisi nasıl yönlendiricekGenetik testte 44 kromozoma bakılıyor ikili testte 3 kromozoma bakılıyor genetik testte cinsiyet falan da belli oluyor fiyat farkı epey var
Çok teşekkürler canım benimÇok şükür canim cok sevindimdüşünüyor musunuz fetal dna yaptırmayı?
Evet var 2 gün sonra tekrarlayın belirginleşiyor olması gerekEki Görüntüle 3487831
Hayalet gibi bayağı belirsiz ok ile göstermeye çalıştım emin olamadığım için sizden de fikir almak için paylaştım
Ay çok tatlısınız çok heyecanlıyım çok teşekkür ederimEvet var 2 gün sonra tekrarlayın belirginleşiyor olması gerek
fetal dna şuan da ne kadar acabaaa bende istiyorumm yaptırmayı düşünüyorum ama arkadaş çevremden doğum yapanlar bence gerek yok dediler biraz aklım karıştıBunu ekliyim buraya kızlaaarrr ben fetal dna yaptıracağım onu yapınca ikiliye falan gerek yoktur diye düşünüyorum
Hala araştırıyorum kuzum da arkadaşım 17 haftalık 11 bin tl ye yapmışlar dolar bazlı ödemişler aynıSağol canımfetal dna fiyatları nasıl şuan? Ben 2022 yılında 300 dolara yaptırmıştım. Dolar bazında hala aynı mı acaba?
Çok emin değilim kuzum henüz araştırmadım ben de tamfetal dna şuan da ne kadar acabaaa bende istiyorumm yaptırmayı düşünüyorum ama arkadaş çevremden doğum yapanlar bence gerek yok dediler biraz aklım karıştı