Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
İyi akşamlar kızlar nasılsınız, aşılardan konuşulmuş biz de daha 1. Ay aşısını yaptırmadık yarin gideceğim ama nedense içimde huzursuzluk var hiç yaptırmak gelmiyor içimden. Bir de bir sorum olacak takviye vitamin kullanmayı düşünüyorum hem kendimi çok yorgun hissediyorum hemde belki sütün kalitesini arttırır diye kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı

Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum bugün onuncu gün bebeğim memeyi tutmuyor yada ben veremiyorum bilmiyorum çok zor çığlık kiyamet gidiyoruz silikon uçla bile cebellesiyor hareket halindeysem emiyor yoksa sürekli sağıp biberonla vermek zorunda kalıyorum napmaliyim yardım eder misiniz 😔
Canim benimki de ayni uykudan yeni uyandiysa cok ac oluyor memeyle ugrasmak istemiyor ya da uykusu var oluyor ben once mama veriyorum doyuyor gaz vs ckkariyorim o ara uykusu aciliyor ardindan meme veriyorum o zaman tutuyor

Kizlar icinizde 1.ay aşisi yaptiran oldumu. Bizimki bugun hic uyumadi abartisiz 5dk bile uyumadi sabah 5bucuktan beri bu sekilde. Acaba aşidan dolayimi huzursuz. Hemsire hic bir yan etksii olmaz korkma demisti ama hic uyumuyor surekli memede. Tükendim bugun artk
Bu bence aşıdan ziyade 5. Hafta atak muhabbetine denk geldiği için böyle 🥹 bizim de i gün öyle bi gün böyle tam diyorum aha düzeldi rutininde pıt bozuluyor bidaha 🫠🫠🫠 Şubat analarina bir sor istersen 1. aşıdan böyle olan var miymiş diye biz de yeni yeni oluyoruz ya çok bir yardimimiz dokunmayabilir

Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum bugün onuncu gün bebeğim memeyi tutmuyor yada ben veremiyorum bilmiyorum çok zor çığlık kiyamet gidiyoruz silikon uçla bile cebellesiyor hareket halindeysem emiyor yoksa sürekli sağıp biberonla vermek zorunda kalıyorum napmaliyim yardım eder misiniz 😔
Gazi varsa da oyle oluyor

İyi akşamlar kızlar nasılsınız, aşılardan konuşulmuş biz de daha 1. Ay aşısını yaptırmadık yarin gideceğim ama nedense içimde huzursuzluk var hiç yaptırmak gelmiyor içimden. Bir de bir sorum olacak takviye vitamin kullanmayı düşünüyorum hem kendimi çok yorgun hissediyorum hemde belki sütün kalitesini arttırır diye kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı
Neden huzursuzluk var icinzde. Bi zarari mi var. Biz bugun oldukta korktum siz ole deyince

Neden huzursuzluk var icinzde. Bi zarari mi var. Biz bugun oldukta korktum siz ole deyince
Yok yok korkmayın bildiğim bir şey yok da, bazı doktorlar yaptırmama taraftarı ya o kafamı karıştırdı güvendiğim bir doktor var aile dostumuz şimdi ona da sordum tedirginligimi de söyledim de özel aşıları yaptırma ama takvimdeki aşıları yaptır dedi yani yarın biz de yaptircaz

Süt sağan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
Emzirdikten sonra ilk kez sağım yaptım az önce
Sağ memeden 30cc süt çıktı sol memeden 5 CC bile ancak çıkmıştır. Normal mi ?
Memenin birinden az birinden çok geliyorsa ne yapmalıyız
Bebeğim çok zayıf. Emmeyi çok seviyor ama sütüm yaramıyor mu nedir. Çok üzgünüm.
Mama takviyesine başladık ilk gün 60 Gr aldı 2. Gün 50 Gr verdi.
Doktorumuz her öğün meme sonrası mama verdi.
Sütümü nasıl arttırabilirim. Neden birinde var birinde yok...

Peki bu karma aşıların yan etkisi var mıydı daha önce bebesi olan vurduranlar için soruyorum 🥹 hazırlıklı olayım 🫠
biz bugun hepsini birlikte (karma rota pnomokok) olduk, ates bekleniyormus, arkadasim aksam olur, yarim saatte bir kontrol et dedi. Ama cok huzursuz saatlerdir, sadece koynumda duruyor, surekli ic cekiyor:, bagiriyor:( asilar yapilirken de cok agladi, katildi, yuzunde kirmizi noktaciklar cikti. Bir de efsane bir ishal yasadik, tam nesi var cok agliyor diye bakarken altini actim azcik kaka vardi, temizlemeye basladim ve sonrasi selale😂 elime yapti ama oyle bir yapma ki sok olduk sadece izledik😂 tepki bile veremedik her yer batti tabi🥲🥲

Canim benimki de ayni uykudan yeni uyandiysa cok ac oluyor memeyle ugrasmak istemiyor ya da uykusu var oluyor ben once mama veriyorum doyuyor gaz vs ckkariyorim o ara uykusu aciliyor ardindan meme veriyorum o zaman tutuyor
Silikon ucla mi tutuyor sizinde ucu mu küçük geliyor ben mi doğru tutamıyorum bilmiyorum ama normal asla almıyor almadıkça sinirlenip daha da ağlıyor sırtımdan ter çıkıyor emsin diye sağıp vermekle hata mı yaptım

Silikon ucla mi tutuyor sizinde ucu mu küçük geliyor ben mi doğru tutamıyorum bilmiyorum ama normal asla almıyor almadıkça sinirlenip daha da ağlıyor sırtımdan ter çıkıyor emsin diye sağıp vermekle hata mı yaptım
Yok normal tutuyor ama cani isterse sinirlenme sebebi ac olmasiya da gazinin olmasi brn de sagarak veriyorum bence kotu yapmiyoruz emmiyor cunku mecbur ama bize zor cunku surekli pompa gogsu mahvediyor

Yok normal tutuyor ama cani isterse sinirlenme sebebi ac olmasiya da gazinin olmasi brn de sagarak veriyorum bence kotu yapmiyoruz emmiyor cunku mecbur ama bize zor cunku surekli pompa gogsu mahvediyor
Kesinlikle tutsa daha kolay olacak çok uğraşli böylesi dışarda da zor göğüsler bosalmayinca ağrı yapıyor hiç birşeye değil ama şu meme olayına lohusa kafasına daldım resmen çaresizlik içinde kalıyorum resmen

Bebeğim çok zayıf. Emmeyi çok seviyor ama sütüm yaramıyor mu nedir. Çok üzgünüm.
sag gogsum mastit oldugunda emzirmeden sagim yaptigim zaman 1/4 u falan cikiyordu diger gogsun, agriniz siziniz var mi? Tikali kanal vs olabilir mi?
Ben cok ugrastim sutumu arttirmak icin, saril saril artmadi belki ama her ogun mama veriyordum, gunde 1-2 ye indi. Hastane pompasi kiraladim, sagabildigim kadar sagdim her emzirme sonrasinda, solgar brewers yeast ve pregnacare breastfeeding iciyorum takviye, 3-4 litre su ve bol bol protein tuketiyorum, her istediginde de emzirmeye calisiyorum bebisi.

Benimde sağdan daha çok geliyor çünkü sağı daha çok emiyor soldan az geliyor sağdığımda eşit vermek lazım sola da vermeyi fazlalaştırırsan zamanla orası da artar başka bir şey var mı bilemiyorum ama benimki bu yüzden 🌸☺️

sag gogsum mastit oldugunda emzirmeden sagim yaptigim zaman 1/4 u falan cikiyordu diger gogsun, agriniz siziniz var mi? Tikali kanal vs olabilir mi?
Ben cok ugrastim sutumu arttirmak icin, saril saril artmadi belki ama her ogun mama veriyordum, gunde 1-2 ye indi. Hastane pompasi kiraladim, sagabildigim kadar sagdim her emzirme sonrasinda, solgar brewers yeast ve pregnacare breastfeeding iciyorum takviye, 3-4 litre su ve bol bol protein tuketiyorum, her istediginde de emzirmeye calisiyorum bebisi.
MAsallah sizin bebek 2 aylik olmus🙂 suan uyku duzeninuz nasil duzeldimi

Back
X