Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Adacıgım illa yagla yapmana gerek yok karnına saat yonunde nazıkce masaj yapabılırsın,ayagının altınada corabı varken nazıkce ayagına bacagına dokunabılırsın,alıstırabılırsen gazda baya bır ıse yarıyor.

Yenıden kalktım sımdı mesaıye😀Allahım bugun babası bızle yattı bebeme bısey oldu ıık demedı😀😀benı yalancı cıkardı sıpa😀😀pazar gunu evımıze donucez ınsallah bu arada😍

Kesın yap canım mınık yumusak el havluları varya 7-24 karnında benımkının ıkıye katlayıp sar,e bebekten kıraz cekırdeklı karın ısıtıcı aldım ama bı ıse yaramaz en guzelı havlu,hatta bazen az bısey havluyu utuyle ısıtıpta koyabılırsın

İpektoşuuım özledim🥰
Diger turlu de dokundurmuyor canim altini acarken asiri agliyor

Kızlar bu giyilebilir mochi süt pompasından memnun musunuz? Ben doğumdan önce gördüm ama emin olamadım iyi midir diye, bildiğimi alayım dedim lansinoh aldım.. ama çok zor oluyor elektrikli, ben de mochi alayım dedim, çekiş gücü falan nasıl acaba?
Canım ben kullanıyorum eller serbest çok konforlu çok rahat ama meme ucuna göre başlık almaya dikkat et. Ben orhinal üzerinde geleni kullandım tam oldu çekim gücü gayet iyi

Kızlar dün bebiş kaka yapamıyor demiştim ve ıkınıyordu sürekli dr a sordum forbiome diye bir damla verdi. 6 damla verdim 3-4 saat sonra inanılmaz kaka yaptı beline kadar fakat sabah 5 te bir uyandı gaz sancısına 11 e kadar çocuk alttan pat pat gaz çıkardı sürekli elim kadar göbeği var bu kadar gaz nerede birikiyor anlamadım damla mı ekstra gaz yaptı bilemedim. en son gaz masajı yaptım sabah burada okumuştum sıcak havluyu onu uyguladım sakinledi uyudu şimdi. Kullanan var mı hiç bu damlayı ilk kez bu kadar gaz sancısı oldu ve gaz çıkardı.

Gerçekten çok zor oluyor elektrikliyle, zaten hiçbir şey için vakit bulamazken bir de süt sağmak için uykudan bile feragat etmek zorunda kalmak zoruma gidiyor 🥹🥹 ortalama kaç dk gidiyor şarjı? 15. Seviyede kaç dk gidiyor mesela, bir de kaç dk’da şarj ediyor?
1.5 saatte tam şarj oluyor, sanırım 1 saatte bitiyor 15. Seviyede ama tam wmin değilim canım. Ben her kullanımdan sonra şarja bırakıyorum zatwn ama 10. Seviyede 1.5 saat falan gidiyor şarjı

imagination forever imagination forever canım ben de bu kiraz çekirdeği karın ısıtıcıyı alsam mı diyorum, sıcak su torbasının üzerinde havluyu ıstıp havluyu koyabiliriz, sürekli ütüyle uğraşmaktansa daha pratik olur sanki 🥰🥰
Canım kıraz cekırdegını alma bosuna ben aldım kullanıssız.havlu sureklı karnında durmaya daha musaıt.ben bazen sac kurutma ıle bazen dedıgın gıbı sıcak su torbası ıle cocuga zarar vermeyecek ısıda ısıtıyorum,kesın ıse yarıyor.

@ipeksi19 misophonia_ misophonia_ A ada2211 hangi kurutma makinesini kullanıyorsunuz acaba? Memnun musunuz? Ben henüz almadım 🥹
Bosch kullanıyorum canım. İlk çocuğuma hamileyken aldım. Yıka, kurut geri giydir en sevdiğim tarafı. Özellikle çocuk kıyafetinde çok kurtarıcı oluyor. Eğer giyeceğim kıyafet gömlek, kumaş pantolon değilse ütü yapmıyorum. Aynı nevresimi sabahtan yıkayıp kurutup akşam tekrar seriyorum. Benim için artıları çok fazla ama illa ki kıyafetler biraz çabuk yıpranıyor, biraz küçülüyor. Ama kıyafetlerimiz ömürlük değil sonuçta. Zaten kıyafetlerin kumaş kalitesi çok düştü son yıllarda. İş yerinde giydiğim, nispeten biraz pahalı kıyafetlerimi atmıyorum kurutmaya. Bulaşık ve çamaşır makinesinin önemi neyse kurutma da o derece önemli benim için. Kullanınca anlıyorsun bunu. Bir de bizim evde kedi var, çok iyi tüy topluyor kurutma makinesi.

Ben de korkuyorum böyle seylerden denemem hiç normalde. Gazıyla o kadar uğraştım ve çıkmadı ki ksbxjsndjd dur bi dik tutayim dedim pıt oldu burda daha bilgili analar da var yorum yapin zararli midir bilelim snbdjsjs @ipeksi19 misophonia_ misophonia_ diğerlerinin nickleri bulamadim 4 sayfa geri gittim yine yoktu siz de görünce yazin lütfen snnsjsndkdj
Canım neyi sorduğunu anlayamadım ben, kusura bakma. O gaz çıkarma videosuna baktım çok bir şey de anlamadım açıkçası.

Basta bizimde öyleydi canım beyaz gürültü açığ emzik veriyorduk öyle sakinliyordu hızlı davranıyorduk ağlamasın geri diye
Ben de beyaz gürültü açıyorum kulağına şişşşşş diyoruz ama hala aynı emzik almıyor hızlı bi şekilde değiştiriyoruz alıştık ağlamasına

Kızlar daha önce dikişi enfeksiyon olan var mı. Dikiş yerimin sağ tarafı ağrıyordu doktora gittim. Ultrasonla baktı içten enfeksiyon olabilir dedi antibiyotik verdi çok hafif bir antibiyotik. Bugün dikkatlice baktım sanki dikişlerimin arası açılmış ve iltihap görünüyor doktor bunu nasıl görmedi anlamıyorum. Deminden beri ağlıyorum.

Kızlar daha önce dikişi enfeksiyon olan var mı. Dikiş yerimin sağ tarafı ağrıyordu doktora gittim. Ultrasonla baktı içten enfeksiyon olabilir dedi antibiyotik verdi çok hafif bir antibiyotik. Bugün dikkatlice baktım sanki dikişlerimin arası açılmış ve iltihap görünüyor doktor bunu nasıl görmedi anlamıyorum. Deminden beri ağlıyorum.
Benim dikişlerin üst kısmında şişlik var dr gitmedim ama şüphe ediyorum hala ağrımda var ,sizde de böyle miydi ?

Benim dikişlerin üst kısmında şişlik var dr gitmedim ama şüphe ediyorum hala ağrımda var ,sizde de böyle miydi ?
Şişlik değil de böyle arası açılmış ve iltihap var ama çarşamba doktorlarımız doktor bişey demedi antibiyotik verdi. Çok bakmadığım için telefonla resmini çekip baktım. Orda ağrı varsa gidin bi bence

Kızlar merhaba. Son 1 haftadır bebeğimin kakası baya bir değişti sıvı bir hal aldı. Günde 1 veya 2 kere kaka yapıyor ama o da sıvı şekilde içinde eskisi gibi pütürcükler yok hiç ve yapışkan bir şeyler var. Sadece anne sütüyle besleniyor bu arada. Neden böyle olmuş olabilir? Sizin bebişlerinizin kakaları nasıl?

Kızlar merhaba. Son 1 haftadır bebeğimin kakası baya bir değişti sıvı bir hal aldı. Günde 1 veya 2 kere kaka yapıyor ama o da sıvı şekilde içinde eskisi gibi pütürcükler yok hiç ve yapışkan bir şeyler var. Sadece anne sütüyle besleniyor bu arada. Neden böyle olmuş olabilir? Sizin bebişlerinizin kakaları nasıl?

Sadece anne sütüyle besleniyorsa senin yemeklerinle ilgilidir muhtemelen bazen benimkinde de iplik gibi yapışkan şeyler oluyor bazen topak topak oluyor bence normaldir

Kızlar sizinde dogumdan sonra iştahiniz açıldimi? Ben hamileyken bukdr cok yemiyordum. Surekli biseyler yemek istiorum sanirim emzirdigim icin oluo bole ama kilo alirsam üzülürum☺️
Hamileyken de çok açılmıştı şimdi aynı hız devam ediyo maalesef :(( bu kiloları ne zaman verebilcem acaba bu boğazla…

Kızlar sizinde dogumdan sonra iştahiniz açıldimi? Ben hamileyken bukdr cok yemiyordum. Surekli biseyler yemek istiorum sanirim emzirdigim icin oluo bole ama kilo alirsam üzülürum☺️
Off sormaa psikolojim bozuk kilo vermek istiyorum amaa sürekli yemek yemek istiyorum böyle nasıl kilo vericem 36 beden benn az önce 40 beden bir elbise olmadı 😭😭😭 nasıl vericem bu kiloları

Kilo konuşulmuşken doğumdan sonra aldığınızın fazlasını verdiniz mi kızlar . Sonradan mı açılıyor iştah benim 9gün oldu ama normal seyrediyor kilo almak istemiyorum diyetisyenimle devam edicem biraz daha toparlanıp ama o süreye kadar almaktan korkuyorum

Back
X