- 22 Ekim 2024
- 1.583
- 3.936
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #32.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben internette roze natura dan aldım. İnstagramdan tskip ediyorum. Ürünlerini beğeniyorum. Bir bakın isterseniz. Kadın girişimci ve doğal ürünlerNerden temin edebilirim
Benimkinin gözü açıldı çok şükürNe kadar uzak o kadar iyi
Gözlerinde anneleri bir melek çünkü![]()
Merhaba. Yorgun, bitkin ve uykusuz hissediyorum ne yazık ki...Kızlar nasılsınız ben çok bitkin hissediyorum bebeğimi besleyemiyorum doğumdan sonraki gün sütüm az az geldi ama bebeğe yetmicek korkusuyla doğduğu gğnden beri mama da veriyoruz ve dünden beri beneğim memeyi kavrayamıyor emmek istemiyor süt kaşığının hızlı gelişine mi alıştı yoksa sütüm az dşye mi bilmiyorum yetersizlik içindeyim
Canım benim hayırlı uğurlu olsun iyi olmanıza çok sevindim bir an önce toparlasın inşallahİlk gün zor oluyor filtre kahveyi de unutma
![]()
Kızlar selam teşekkür ediyorumGeçmiş olsun. Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün![]()
Eczaneyede sorabilirsin tuzlu su sıkıyorsun burnuna sonra kuvvetlice çekiyosun bu kadar manuel çek makinayla çek hangisi varsa manuel daha iyi çekerKızlar ya bebisimin burnu tıkalı hatta haosirinca biraz sümük gibi çıkıyor ana genel tıkalı. Nasıl açarım bu serum seylerinden korkuyorum hshdjd nefesini kesecek kadar çok tıkanmış help
Eczaneyede sorabilirsin tuzlu su sıkıyorsun burnuna sonra kuvvetlice çekiyosun bu kadar manuel çek makinayla çek hangisi varsa manuel daha iyi çekerKızlar ya bebisimin burnu tıkalı hatta haosirinca biraz sümük gibi çıkıyor ana genel tıkalı. Nasıl açarım bu serum seylerinden korkuyorum hshdjd nefesini kesecek kadar çok tıkanmış help
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin biran önceKızlar selam teşekkür ediyorumgüncelleme yapıyorum dün çıktık eve geldik . Gazım geç çıktı öldüm öldüm dirildim o sancıdan. Gazlar çıkınca rahatladım ama ameliyat ağrılarım devam ediyor buna şükür diyelim. Süt gelsin diye ilk geceden göğüslere çok abandım sanırım mahvolmuş haldeyim göğüs uclarım yara oldu kanıyor çok acı çekiyorum nolur bana tavsiye verin. Kantoron yağı sürüyorum göğüs ucu merhemi sürüyorum ama bebişime verdikçe acı çekiyorum yara iyileşmiyor kısır döngü devam ediyor. Bebişim sarılık oldu sarardı yüzü mama da veriyoruz sütüm az. Henüz doktora gitmedik yarın gitmeyi düşünüyoruz sarılık için.Olsun diye bir şeyler yiyip içmeye çalışıyorum. Su kendi başıma kalkıp oturabildiğim günler gelseydi Aşlahım diyorum . Çok okuyamadım doğuran oldu mu acaba. İlk gün filtre kahveye çok abandım. Çok su içtim. Rezene içiyorum.
warcrew
misophonia_
Normal bekleyen bi ikimiz kaldık heralde40 haftamız doldu zaten canım geçen hafta 3600.du kilosu üstü de olabilir dedi bir hafta geçti muhtemelen 4 kilo doğacak o kesin zaten sezeryan ya da normal hayırlısı neyse o olsun artık zaten yapacak bişey yok saglikli doğsun da artık herşey gelip geçiyor. Benim kızlarda kucuk sezeryanla bakmak zor olacak ama onu da atlatırız.
Umarim biran once normale donersin cnm. Benimde yara olmaya baslamsti. Merhem suruyordum bide sutumden surdum gecti simdilikKızlar selam teşekkür ediyorumgüncelleme yapıyorum dün çıktık eve geldik . Gazım geç çıktı öldüm öldüm dirildim o sancıdan. Gazlar çıkınca rahatladım ama ameliyat ağrılarım devam ediyor buna şükür diyelim. Süt gelsin diye ilk geceden göğüslere çok abandım sanırım mahvolmuş haldeyim göğüs uclarım yara oldu kanıyor çok acı çekiyorum nolur bana tavsiye verin. Kantoron yağı sürüyorum göğüs ucu merhemi sürüyorum ama bebişime verdikçe acı çekiyorum yara iyileşmiyor kısır döngü devam ediyor. Bebişim sarılık oldu sarardı yüzü mama da veriyoruz sütüm az. Henüz doktora gitmedik yarın gitmeyi düşünüyoruz sarılık için.Olsun diye bir şeyler yiyip içmeye çalışıyorum. Su kendi başıma kalkıp oturabildiğim günler gelseydi Aşlahım diyorum . Çok okuyamadım doğuran oldu mu acaba. İlk gün filtre kahveye çok abandım. Çok su içtim. Rezene içiyorum.
warcrew
misophonia_
Canım geçmiş olsunKızlar selam teşekkür ediyorumgüncelleme yapıyorum dün çıktık eve geldik . Gazım geç çıktı öldüm öldüm dirildim o sancıdan. Gazlar çıkınca rahatladım ama ameliyat ağrılarım devam ediyor buna şükür diyelim. Süt gelsin diye ilk geceden göğüslere çok abandım sanırım mahvolmuş haldeyim göğüs uclarım yara oldu kanıyor çok acı çekiyorum nolur bana tavsiye verin. Kantoron yağı sürüyorum göğüs ucu merhemi sürüyorum ama bebişime verdikçe acı çekiyorum yara iyileşmiyor kısır döngü devam ediyor. Bebişim sarılık oldu sarardı yüzü mama da veriyoruz sütüm az. Henüz doktora gitmedik yarın gitmeyi düşünüyoruz sarılık için.Olsun diye bir şeyler yiyip içmeye çalışıyorum. Su kendi başıma kalkıp oturabildiğim günler gelseydi Aşlahım diyorum . Çok okuyamadım doğuran oldu mu acaba. İlk gün filtre kahveye çok abandım. Çok su içtim. Rezene içiyorum.
warcrew
misophonia_
Aldik ya serum fizyolojik ve agizla çekilenden tabsiye etmisler eşim de almış, doktor şuan gerek yok minicik zaten ama ilerde lazim olabilir demişti bi damla sıkıp bakcam duruma göreEczaneyede sorabilirsin tuzlu su sıkıyorsun burnuna sonra kuvvetlice çekiyosun bu kadar manuel çek makinayla çek hangisi varsa manuel daha iyi çeker
Ben dün kontrole gittim kabuk düşünce sürmeye başla dedi madecassol yazdıSezaryen dikişine merhem sürüyor musunuz. Doktor başka merhem yazmış. Eczacı madecassol vermiş 1 kez sürdüm daha sürmedim. Sürmeli miyiz
Bana merhem vermedi, bir şey sürmüyorumSezaryen dikişine merhem sürüyor musunuz. Doktor başka merhem yazmış. Eczacı madecassol vermiş 1 kez sürdüm daha sürmedim. Sürmeli miyiz
Canım gözün aydın. Kendini sıcak tutmaya devam et. Sıcak duş al. Bestlak süt arttırıcı damla da güzel arttırıyor bence sütü. İhtiyacın olursa aklında olsun. İnşallah 1 haftaya hiçbir şeyin kalmaz canım. Kendi başına idare edebilirsin. Şimdi elinden geldiğince dinlenip toparlanmaya çalış. Bebiş nasıl?Kızlar selam teşekkür ediyorumgüncelleme yapıyorum dün çıktık eve geldik . Gazım geç çıktı öldüm öldüm dirildim o sancıdan. Gazlar çıkınca rahatladım ama ameliyat ağrılarım devam ediyor buna şükür diyelim. Süt gelsin diye ilk geceden göğüslere çok abandım sanırım mahvolmuş haldeyim göğüs uclarım yara oldu kanıyor çok acı çekiyorum nolur bana tavsiye verin. Kantoron yağı sürüyorum göğüs ucu merhemi sürüyorum ama bebişime verdikçe acı çekiyorum yara iyileşmiyor kısır döngü devam ediyor. Bebişim sarılık oldu sarardı yüzü mama da veriyoruz sütüm az. Henüz doktora gitmedik yarın gitmeyi düşünüyoruz sarılık için.Olsun diye bir şeyler yiyip içmeye çalışıyorum. Su kendi başıma kalkıp oturabildiğim günler gelseydi Aşlahım diyorum . Çok okuyamadım doğuran oldu mu acaba. İlk gün filtre kahveye çok abandım. Çok su içtim. Rezene içiyorum.
warcrew
misophonia_
Bizimki biberonu da tutmuyor bakalım 10. Gün kontrolünde belli olacak artık sarılığınız azaldı mıSarılık olduk 4.günümüzde ve mamaya başladık doğum kilosunu da geçmiş olduk mama desteği alınca canım
Geçmiş olsun canım naptın gittin mi benimde en yapamadığım şey sümük çekmek kolay gelsin hemen iyileşir inşallah İpektoşKızlar ya bebisimin burnu tıkalı hatta haosirinca biraz sümük gibi çıkıyor ana genel tıkalı. Nasıl açarım bu serum seylerinden korkuyorum hshdjd nefesini kesecek kadar çok tıkanmış help
Yarin saat 8 de ben giriyorum canim bas agrin oldu mu tavsiyen var midir ?Kızlar selam teşekkür ediyorumgüncelleme yapıyorum dün çıktık eve geldik . Gazım geç çıktı öldüm öldüm dirildim o sancıdan. Gazlar çıkınca rahatladım ama ameliyat ağrılarım devam ediyor buna şükür diyelim. Süt gelsin diye ilk geceden göğüslere çok abandım sanırım mahvolmuş haldeyim göğüs uclarım yara oldu kanıyor çok acı çekiyorum nolur bana tavsiye verin. Kantoron yağı sürüyorum göğüs ucu merhemi sürüyorum ama bebişime verdikçe acı çekiyorum yara iyileşmiyor kısır döngü devam ediyor. Bebişim sarılık oldu sarardı yüzü mama da veriyoruz sütüm az. Henüz doktora gitmedik yarın gitmeyi düşünüyoruz sarılık için.Olsun diye bir şeyler yiyip içmeye çalışıyorum. Su kendi başıma kalkıp oturabildiğim günler gelseydi Aşlahım diyorum . Çok okuyamadım doğuran oldu mu acaba. İlk gün filtre kahveye çok abandım. Çok su içtim. Rezene içiyorum.
warcrew
misophonia_
Maşallah diyeyimBenimkinin gözü açıldı çok şükür
![]()
Canım benim çok geçmiş olsun daha iyi olacaksın merak etme biz de hastaneden çıkar çıkmaz sarılık olduk beslemeye çalışıyoruz göğüs yaraları cabası bende sürekli lansinoh sürüp gümüş kapakla kapatıyorum en azından temasta olmadığı için daha rahat ediyorum ama daha tamamen geçmedi yaralar süt için bir de boza içebilirsin çok güzel süt artırıyor boza da evde yürüyüşler yap ara ara gaz sancısına iyi geliyor inşallah bir an önce ağrıların da son bulur daha rahat edersin kuzumKızlar selam teşekkür ediyorumgüncelleme yapıyorum dün çıktık eve geldik . Gazım geç çıktı öldüm öldüm dirildim o sancıdan. Gazlar çıkınca rahatladım ama ameliyat ağrılarım devam ediyor buna şükür diyelim. Süt gelsin diye ilk geceden göğüslere çok abandım sanırım mahvolmuş haldeyim göğüs uclarım yara oldu kanıyor çok acı çekiyorum nolur bana tavsiye verin. Kantoron yağı sürüyorum göğüs ucu merhemi sürüyorum ama bebişime verdikçe acı çekiyorum yara iyileşmiyor kısır döngü devam ediyor. Bebişim sarılık oldu sarardı yüzü mama da veriyoruz sütüm az. Henüz doktora gitmedik yarın gitmeyi düşünüyoruz sarılık için.Olsun diye bir şeyler yiyip içmeye çalışıyorum. Su kendi başıma kalkıp oturabildiğim günler gelseydi Aşlahım diyorum . Çok okuyamadım doğuran oldu mu acaba. İlk gün filtre kahveye çok abandım. Çok su içtim. Rezene içiyorum.
warcrew
misophonia_
Gittim sf önerdiler zaten burnu küçük birer damla sık kendi hapsirirken bile atar dedi ama o ağızla çekilen adaptorden de almış eşim bakcam öğle cikmazsa onunla denerizBizimki biberonu da tutmuyor bakalım 10. Gün kontrolünde belli olacak artık sarılığınız azaldı mı
Geçmiş olsun canım naptın gittin mi benimde en yapamadığım şey sümük çekmek kolay gelsin hemen iyileşir inşallah İpektoş![]()