- 9 Ağustos 2016
- 7.104
- 22.983
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.861
Kız üzülecek şey mi bu sevinKızlar göbüşler ne güzel ya biz de 15+0 ız ben de göbek yok yani imkansız birinin hamile olduğumu anlamasıüzülüyorum çıksın istiyorum hemen.
Evet canım farkettim ben debizim göbükler senle çok yakın canım büyüklük olarak
Öğlenleri de taşıcan artık :/ ben yemek yapmaya üşenmesem ben de taşıcam. Kahvaltıyı evde yapıp öğle yemeğini taşıyabilirsinKızlar benim bir sorunum var ve size danışmak istiyorum. Bizim firma da aşçı değişti ve gelen aşçı hijyenden uzakmutfak pis ve fare falan çıkmış öğlen nasıl bi sistem kurabilirim kendime. Sabahları zaten kahvaltı taşıyorum. Her gün göçebe gibiyim yanii.
Kalkar kalkmaz yiyemiyorum yaÖğlenleri de taşıcan artık :/ ben yemek yapmaya üşenmesem ben de taşıcam. Kahvaltıyı evde yapıp öğle yemeğini taşıyabilirsin
Ayy taşımakta zorKızlar benim bir sorunum var ve size danışmak istiyorum. Bizim firma da aşçı değişti ve gelen aşçı hijyenden uzakmutfak pis ve fare falan çıkmış öğlen nasıl bi sistem kurabilirim kendime. Sabahları zaten kahvaltı taşıyorum. Her gün göçebe gibiyim yanii.
İçine sinmiyorsa evden götür canım bende genelde hem kahvaltı hem yemek taşıyorumKızlar benim bir sorunum var ve size danışmak istiyorum. Bizim firma da aşçı değişti ve gelen aşçı hijyenden uzakmutfak pis ve fare falan çıkmış öğlen nasıl bi sistem kurabilirim kendime. Sabahları zaten kahvaltı taşıyorum. Her gün göçebe gibiyim yanii.
o uyuyamama son aylarda haftalarda hat safhada olcakİki gündür uyku uyumama durumu bende de var uyusam uyuyabilirim ama uykum yok normalde 11 de uyur 8 de uyanırım. Dün gece 2 de uyudum yine 8 de uyandım ama uykusuzluk vurmuyor bana nedense. Şikayet diyemem onun için
Canım acaba kahvaltıyı evde yapıp yemeğini mi yanında taşısan. Ben öyle yapıyorum sabah kalkıp yapıyorum yanımda da bir şeyler götürüyorumKızlar benim bir sorunum var ve size danışmak istiyorum. Bizim firma da aşçı değişti ve gelen aşçı hijyenden uzakmutfak pis ve fare falan çıkmış öğlen nasıl bi sistem kurabilirim kendime. Sabahları zaten kahvaltı taşıyorum. Her gün göçebe gibiyim yanii.
Canım öğle yemeklerini soğuk yiyebileceğin şeyler yap götür mesela tavuklu salata, tabule salatası, kabak mücveri, sebze mücveri, makarna salatası falan gibi. Hem sağlıklı olur hem soğuk da yersin. Ben de çalıştığım dönemde götürüyordum bunları yapardım genelde. Bir de sağlıklı tam tahıllı ekmeklere sandviç falan yapabilirsin. Bence riske atma sağlığını yeme o mutfaktanKızlar benim bir sorunum var ve size danışmak istiyorum. Bizim firma da aşçı değişti ve gelen aşçı hijyenden uzakmutfak pis ve fare falan çıkmış öğlen nasıl bi sistem kurabilirim kendime. Sabahları zaten kahvaltı taşıyorum. Her gün göçebe gibiyim yanii.
Tabii ki ettik aşçı arıyorlar ama başvuru bile yokAyy taşımakta zorşikayet ettiniz mi peki herkes yiyor bide yazık
Mecbur öyle yapıcam sanırımİçine sinmiyorsa evden götür canım bende genelde hem kahvaltı hem yemek taşıyorum
Kalkar kalkmaz yiyemiyorumCanım acaba kahvaltıyı evde yapıp yemeğini mi yanında taşısan. Ben öyle yapıyorum sabah kalkıp yapıyorum yanımda da bir şeyler götürüyorum
Ay sağol canımm not alayım hepsiniCanım öğle yemeklerini soğuk yiyebileceğin şeyler yap götür mesela tavuklu salata, tabule salatası, kabak mücveri, sebze mücveri, makarna salatası falan gibi. Hem sağlıklı olur hem soğuk da yersin. Ben de çalıştığım dönemde götürüyordum bunları yapardım genelde. Bir de sağlıklı tam tahıllı ekmeklere sandviç falan yapabilirsin. Bence riske atma sağlığını yeme o mutfaktan
Ben sabah çok donanımlı kahvaltımı yapıyorum. Kendini alıştır bence. Yumurtasından peynir zeytin salatalık domatesine kadar vs. Bunu 6.30 -7.00 gibi yiyorum. 11.00 de okulda öyle ağır yemek almıyorum yanıma çünkü 3 gibi eve geliyorum bana yetiyor yediklerim. 11.00 deki öğünüm genelde patates haşlaması, patates salatası, ya da yine kahvaltı türü şeyler, yumurta içerikli besinler, canım ne isterse onu hazırlayıp koyuyorum. Mutlaka kuru incir, kayısı, çiğ kaju, çiğ fındık, çiğ badem gibi kuruyemişlerimi alıyorum. Yanına da süt. Tahıllı ekmek.Muz ve elma da oluyor genelde.Bolca su. Eve geldiğimde de yemek hazırlıyorumTabii ki ettik aşçı arıyorlar ama başvuru bile yok
Mecbur öyle yapıcam sanırımöğlen için ne götürüyorsun
Kalkar kalkmaz yiyemiyorumsen neler götürüyorsun
Ay sağol canımm not alayım hepsini
MaaşallahBen sabah çok donanımlı kahvaltımı yapıyorum. Kendini alıştır bence. Yumurtasından peynir zeytin salatalık domatesine kadar vs. Bunu 6.30 -7.00 gibi yiyorum. 11.00 de okulda öyle ağır yemek almıyorum yanıma çünkü 3 gibi eve geliyorum bana yetiyor yediklerim. 11.00 deki öğünüm genelde patates haşlaması, patates salatası, ya da yine kahvaltı türü şeyler, yumurta içerikli besinler, canım ne isterse onu hazırlayıp koyuyorum. Mutlaka kuru incir, kayısı, çiğ kaju, çiğ fındık, çiğ badem gibi kuruyemişlerimi alıyorum. Yanına da süt. Tahıllı ekmek.Muz ve elma da oluyor genelde.Bolca su. Eve geldiğimde de yemek hazırlıyorum
Ben de 8:30 iş başı yanıma zeytin peynir yumurta salata siyez ekmeği ceviz alıyorum. Şimdi avokado sipariş verdim. Öğlene kadar acıkmıyordum işte. 10 gibi bi kahve. Öğlen yemek yiyip. 3 gibi meyvelerimi yiyordum. Eve gidene kadar gene acıkıp kuruyemiş yiyordumBen sabah çok donanımlı kahvaltımı yapıyorum. Kendini alıştır bence. Yumurtasından peynir zeytin salatalık domatesine kadar vs. Bunu 6.30 -7.00 gibi yiyorum. 11.00 de okulda öyle ağır yemek almıyorum yanıma çünkü 3 gibi eve geliyorum bana yetiyor yediklerim. 11.00 deki öğünüm genelde patates haşlaması, patates salatası, ya da yine kahvaltı türü şeyler, yumurta içerikli besinler, canım ne isterse onu hazırlayıp koyuyorum. Mutlaka kuru incir, kayısı, çiğ kaju, çiğ fındık, çiğ badem gibi kuruyemişlerimi alıyorum. Yanına da süt. Tahıllı ekmek.Muz ve elma da oluyor genelde.Bolca su. Eve geldiğimde de yemek hazırlıyorum
Çok karbon karbon olmaz mı ya. Var ya bebe olmasa kafama göre takılcam. Ya düzgü ne besleyemezsem kafasındayım hep öff. Anne olmak zormuş ciddenCanım sabahları tost yap koy yanına,yada makarna salatası,bazen sımıt al peynır sımıt domates salatalık,genelde boyle yıyorum ben öğlenlerimaya91
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?