- 26 Aralık 2015
- 11.545
- 18.534
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.001
Yaaaaa sen de beni buldun yaaaa çok şükür kuzum çok şükür Allah’ıma bugünleri de gördükKuzucummm hamilemisinnnnnayyy allahımmm çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa sen de beni buldun yaaaa çok şükür kuzum çok şükür Allah’ıma bugünleri de gördükKuzucummm hamilemisinnnnnayyy allahımmm çok şükür
Buldum buldum ve o kadar çok mutlu oldum ki çok şükür kuzucumYaaaaa sen de beni buldun yaaaa çok şükür kuzum çok şükür Allah’ıma bugünleri de gördük
Değerim bugün beklediğimden düşük geldi canım sanırım mutluluğum sona eriyorBuldum buldum ve o kadar çok mutlu oldum ki çok şükür kuzucum
Kuzum kaç geldi dur panik yapma Allah’ın izniyle birley yokturDeğerim bugün beklediğimden düşük geldi canım sanırım mutluluğum sona eriyor
kuru dut dimi canim dedigin ay deniycem valla mahvoldumCanım bol su ve beyaz dut kaynatıp suyunu icrbilirsin.
Maydanoz suyuda içiyorlar ama gebelikte zararlı olabilir o. Geçmiş olsun
saolasin canim deniyorum valla ama fazla da icemiyorum bakiyim zorliycam kendimiBol su canım bol su su ile atabilirsin sürekli idrara çıkartır . Ben ilaç alamadığımda inan bol su içmiştim mecburen. Ama doktoruna da danışabilirsin kullanabileceğin bir ilaç vardır belki
canim hemen uzulme kac geldiDeğerim bugün beklediğimden düşük geldi canım sanırım mutluluğum sona eriyor
HoşgeldikkkMerhabalar, ben de geldimmmm
Hoş geldik güzel geldikHoşgeldikkk
BencedeeHoş geldik güzel geldik
Kan vermeye gittin mi kuzummHoş geldik güzel geldik
Yok canımm tatildeyiz burada öyle bi yer göremedim. Şimdi yazlığımıza gecicez ama gitmemiz geceyi bulur. Cuma sabahtan versem mi yoksa eve dönünce mi versem? Ne dersinKan vermeye gittin mi kuzumm
İstersen dönünce ver hem beta iki kat artış stresine de girmemiş olursunYok canımm tatildeyiz burada öyle bi yer göremedim. Şimdi yazlığımıza gecicez ama gitmemiz geceyi bulur. Cuma sabahtan versem mi yoksa eve dönünce mi versem? Ne dersin
Evet hem takipli olurum herhalde nasıl oluyor bilmiyorum ama ne zaman hastaneye gitmem gerek. Hiç bişey bilmiyorun sudan çıkmış balık gibiyimİstersen dönünce ver hem beta iki kat artış stresine de girmemiş olursun
Doktorun var mı? Dönünce hemen gidersin kuzum. Betana göre de hareket edersinEvet hem takipli olurum herhalde nasıl oluyor bilmiyorum ama ne zaman hastaneye gitmem gerek. Hiç bişey bilmiyorun sudan çıkmış balık gibiyim
İlk testim hamile çıktı canım. İnşallah sağlıcakla ilerlerSafransari kuzummm sende mi hamilemisin ayy allahım eskilerden herkes gidiyor benide götürünnn