- 6 Mayıs 2024
- 679
- 537
- 18
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #6.621
Benim tahmin 0.35 çıktı doktor dozunu düşürmedi zaten 2.5 altı istiyoruz böyle devam dediKızlar günaydın
İkili test kaçıncı haftaya kadar bakılıyor?
Birde TSH'ına son zamanlarda baktırıp çok düşük çıkan var mı?
Benimki de devam ettiriyor canım hatta elenatal kullanıyorum 2 ye geçeyim mi dedim yok bir bitince birkaç ay ara vericez dediKızlar, doktor foliğe devam 1 ay daha dedi. Yani 4.Ay bitene kadar.
Ben çocuk gelişimi uzmanıyım. Bize okulda ilk 3 ay diye öğrettiler. İnternette de öyle yazıyor
Sizin doktorlar ne diyor bu konuda?
Canım biraz daha dikkat et kendine insan çok panikliyor evet anlıyorum seni ben de yaşadım çünküya işte olunca korktum
MAsallah kocaman olmuscinsiyetle ilgli tahminde bulundularmi
evet dün aradım biz bilemiyoruz dedi. Ama sadi konukta çalışan arkadaşım yardımcı oldu ve 11 Eylüle aldık randevuyu :)182 uzerinden bilgi ve randevuyu alsan?
Benim doktorum hamileligin sonuna kadar prenatal multivitamin (icinde dha ve folik asit olan) ve kolin iceceksin dedi.Kızlar, doktor foliğe devam 1 ay daha dedi. Yani 4.Ay bitene kadar.
Ben çocuk gelişimi uzmanıyım. Bize okulda ilk 3 ay diye öğrettiler. İnternette de öyle yazıyor
Sizin doktorlar ne diyor bu konuda?
Pek iyi değilim giremiyorum siteyeAcelya A iyi misin canım? Bayadır yazmadın sanki
Benimde 0.23 çıktı canım. Korktum çok düşük diyeBenim tahmin 0.35 çıktı doktor dozunu düşürmedi zaten 2.5 altı istiyoruz böyle devam dedi
Bana 2 tane al dedi. Gün içinde bulantı başlarsa 1 tane daha alabilirsin dedi . Max 4 tane içebiliyormuşuz gündeBen kullaniyorum uyumadan once 1 tane iciyorum. Tam fayda etmiyor ama azda olsa rahatlatiyor
Bende devam ediyorum folik asite. Fakat değiştirdi. Folidoce diye bişey verdi. Kullandınız mı hiç?Benimki de devam ettiriyor canım hatta elenatal kullanıyorum 2 ye geçeyim mi dedim yok bir bitince birkaç ay ara vericez dedi
Doktora bidahaki gittigimde sorcam 2 tane icsem diye. Ama doktor 2 haftaya gecer bulantin merak etme demisti hic gececek gibi degil yani son gaz devam ediyorBana 2 tane al dedi. Gün içinde bulantı başlarsa 1 tane daha alabilirsin dedi . Max 4 tane içebiliyormuşuz günde
Ben başından beri folidoce kullanıyorum. İyi bir folikBende devam ediyorum folik asite. Fakat değiştirdi. Folidoce diye bişey verdi. Kullandınız mı hiç?
Bende folidoce kullandım canımBende devam ediyorum folik asite. Fakat değiştirdi. Folidoce diye bişey verdi. Kullandınız mı hiç?
bende de hat safhada. kolumu kaldırcak halim yok, imkanım olsa tüm gün yatar uyurum o şekildeKizlar halsizliginiz ne durumda ben asiri halsizim ya
Aynen hicbir yere gidemiyorum benim de koluma kaldircak halim yok oyle boyle degil ev evlikten cikiyor esim yapsa da sagolsun ama ne kadar yani yapabilir erkekbende de hat safhada. kolumu kaldırcak halim yok, imkanım olsa tüm gün yatar uyurum o şekilde
Bende hamile kalmadan önce folidoce kullanıyordum ama doktor biraz yüksek olduğunu söyledi Eternal 1 verdi onun yerine. eternal 1 bitince de 2 ye geçersin dedi.Bende devam ediyorum folik asite. Fakat değiştirdi. Folidoce diye bişey verdi. Kullandınız mı hiç?
Bende folidoce kullandım canım
Teşekkür ederim kızlar bende yeni başladım ona. Değiştirdi size de sorayım dedimBen başından beri folidoce kullanıyorum. İyi bir folik
Bende aynı durumdayım birde çalışıyorum ama aşırı tahammülsüzüm iş yerindekilereKizlar halsizliginiz ne durumda ben asiri halsizim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?