- 1 Ağustos 2024
- 50
- 183
- 8
- 27
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #6.581
Kaçıncı haftada detaylı ultrason oluyor acabaEvet canım detaylı ultrasonda perinatalog bakıyor, burun kemiği ve ense kalınlığı ölçülüyor özellikle
Günaydınn, 11-14 hafta diye biliyorumKızlar günaydın
İkili test kaçıncı haftaya kadar bakılıyor?
Birde TSH'ına son zamanlarda baktırıp çok düşük çıkan var mı?
29unda gideceğim doktora,12+5oluyorum geç kalmış olmam değil mi?Günaydınn, 11-14 hafta diye biliyorum
Yok gec kalmazsin canım,tam zamanları zaten29unda gideceğim doktora,12+5oluyorum geç kalmış olmam değil mi?
Doğrudur kuzum bu küçükken zararlıymış. Ama 21 haftada falan dinlenir benceOha çok ucuz nerede
Eheheheh daha bebikolarımız küçükken sormuştum bende burada sende zararlı olabilir demiştin sankim yanlış hatırlamıyorsambende almayı düşünüyorum aşırı merak ediyorum ozamanlar bi kaç kişi zararlı olabilir diye vazgeçmiştim
Evet alacağım trendyoldanKızlarr günaydınanı defteri almayı düşündünüz mü?
Evet bende düşünüyorum ama karar veremedim çok güzellerEvet alacağım trendyoldançok güzel defterler var
Evet bende düşünüyorum ama karar veremedim çok güzeller
Ben ikili test yaptırdım canım, %85 doğruluk payı da varmış. 1 hafta sonra sonuclar çıktı. Ve sonuçlarım iyi gelince, üçlü testi önermedi yapmana gerek yok dedi. Büyük ihtimal hem üçlü test hem de fetal dna yaptırmam.Selam kızlar biz kontrolden geldik.9+4 olmuş bebiş 27.4 mm . 3 hafta sonra gel dedi ve 2 li tarama ile ilgili bilgilendirme ve onama formu verdi.
* Siz 2 li tarama yaptıracak mısınız?
Bir haftadır (afedersiniz) yediğim her şeyi çıkardığımı söyledim kilo kaybım da çok. Mide bulantısı için Prilam Dr verdi.
*Kullanan oldu mu. Aranızda? Faydasını gördünüz mü?
Çok sevindim canım benimBen ikili test yaptırdım canım, %85 doğruluk payı da varmış. 1 hafta sonra sonuclar çıktı. Ve sonuçlarım iyi gelince, üçlü testi önermedi yapmana gerek yok dedi. Büyük ihtimal hem üçlü test hem de fetal dna yaptırmam.
Ben de aradım şimdi bilgi veremiyoruz dedi sgsg bi bilgi almak için gelcem olduu. Devlet hastanesini aradım tekrar, kaydımı yaptılar. Şu an devlette perinatolojiye alabiliyorumOnuda aradım ben telefonda bilgi veremiyoruz diyor hasbalarım gelip görüşmeniz gerek sinirlerime hakim olamıyorum
Bunu görmüştümNeobebek Hamilelik Ve Bebek Günlüğü - Özel Hediye Kutulu Hamilelik Ve Ilk Bir Yıl Bebek Anı Defteri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Neobebek Hamilelik Ve Bebek Günlüğü - Özel Hediye Kutulu Hamilelik Ve Ilk Bir Yıl Bebek Anı Defteri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mesela bunu da çok beğenmiştim.. Hem detaylı, hem sade. Yine beğendiğiniz olursa burada paylaşıp fikir alışverişinde bulunabilirizben de ilerleyen aylarda almayı düşünüyorum
fitil kullanmama rağmen gelince aşırı korktumKorkma canım kahve lekeler en zararsızı zaten, aktif kanama değil demek zaten biliyosun, taşıdığın için kanama olmamış sadece belki atılmasına sebep olmuştur
Devlete 2 gün sonrasına randevu aldım bende. Ama almasam perinatolojiye randevu alamıyor muyuzBen de aradım şimdi bilgi veremiyoruz dedi sgsg bi bilgi almak için gelcem olduu. Devlet hastanesini aradım tekrar, kaydımı yaptılar. Şu an devlette perinatolojiye alabiliyorum
Baktım şimdi kuzum alınmıyormuşDevlete 2 gün sonrasına randevu aldım bende. Ama almasam perinatolojiye randevu alamıyor muyuz
Ben henüz bi tıp merkezine gidiyorum arada tahliller için devlete gidiyorum doktor istediğin yerde yaptırabilirsin demişti tanıdığım bi doktor ama doğum farklı hastanede yaptırdığı için 3 aydan sonra Gaziosmanpaşadaki başarı hastenesine gitmeyi düşünüyorumCanımm ben de avrupa yakasındayımnormalde medicalpark bahçelievlere gidiyorum ben evime yakın olduğu için, doktorum ikili test için özel bir kliniğe yönlendirdi Prof. Dr. Ali ekiz diye. Biz eşimle çok memnun kaldık fakat devlete gidiyorsan memnunsan ekstra masrafa gerek yok bence ya da ikili test ve detaylı ultrason için özel tercih edebilirsin, rutin kontrollerine devlette devam edersin. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?