- 9 Ağustos 2016
- 6.321
- 20.740
- Konu Sahibi elektroforez
- #6.561
Acelya A iyi misin canım? Bayadır yazmadın sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim günahhhmız nee hahahaBen de fiyatı duyunca şaşırmıştım ama şehir dışındaki arkadaşlarım da hep bu fiyatlara yaptırmış
Ya inşallah o yüzden ayrı bir heyecan var. Sağlıklı haberlerini alalım hep inşallah
Baya cinslerdiEvet evet açarlar cins değillerdir onların hatası bu
Aynen ya benim gideceğim hastanede en az 2 bucuk der. He muayene 1500 özeller telefonda bilgi verir mi acabaİstanbulmu bu kadar pahalı ya normal bi özele sordum 2 bin dedi benim yaptırmayı planladığım daha pahalı ni hastane en az 3 4 derler muayne 1600 zaten fetal DNA yaptırsam daha iyi gibi jdjdjdjd
Bulantın olmadı mı yani hiç tiksinme koku hassasiyeti filanTeşekkürler ilk haftalarda yorgunluk dışında hiç belirtim olmadı benim. Ekşi tuzlu çok severdim, gebelikte de ekşiye tuzluya devam ettim.
Benim bugundu, girmeden once cikolata- kahve yiyip icmistim, gercekten sok olduk asla yerinde durmadi, minik bir sov yapti bize. 12+1 di son reglye gore ama 3 gun onden gidiyormus. Kanama bolgemin birisi tamamen gitmis, digeri de kuculmus ama bana serbestsin spora baslayabilirsin dedi, bayaa mutluyum su an maalesef burada ense kalinligi olcmuyoruz nipt yaptiriyorsunuz zaten dedi. Nipt ve tsh icin kan verdim, simdi 10 is gunu sonuc bekleyecegim.Kızlar iyi akşamlar yarın benim gibi doktora gidecek olan Çar mı çok heyecanlıyım bebişim baya büyümüş oluyor yarın 13+1
Bulantı, tiksinme hiç olmadı. 11. Haftada yüzümde biraz sivilce olmuştu gebelikle alakalı mıydı bilmiyorum tabiBulantın olmadı mı yani hiç tiksinme koku hassasiyeti filan
Onuda aradım ben telefonda bilgi veremiyoruz diyor hasbalarım gelip görüşmeniz gerek sinirlerime hakim olamıyorumBizim günahhhmız nee hahaha
Baya cinslerdi
Aynen ya benim gideceğim hastanede en az 2 bucuk der. He muayene 1500 özeller telefonda bilgi verir mi acaba
Hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun şuan bi heyecanlandım daha detaylı bakıyorlar dedin bende mi özele gitsemistanbuldayım ben Avrupa yakasında umarım sende buralarda gitmişsindirAyyy bu arada %90 kızınız olacak dediii 12+2de gittim değişir mi bilmiyorummm
Geçmiyor balım zaman geçmiyor. Bizde 11+4 üm. Nasipse haftaya salı randevum var. Ama sanki 1 gün 1 yıl gibi. Meraktan çatlıyorumGünaydın teyzeler bugün tam 10 haftalık olduk bir misket limon kadarız…Daha kontrolümüze iki hafta var meraktan catlıyoruz ne olacak böyle sanki zaman hiç geçmiyor
Canımm ben de avrupa yakasındayım normalde medicalpark bahçelievlere gidiyorum ben evime yakın olduğu için, doktorum ikili test için özel bir kliniğe yönlendirdi Prof. Dr. Ali ekiz diye. Biz eşimle çok memnun kaldık fakat devlete gidiyorsan memnunsan ekstra masrafa gerek yok bence ya da ikili test ve detaylı ultrason için özel tercih edebilirsin, rutin kontrollerine devlette devam edersin. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?Hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun şuan bi heyecanlandım daha detaylı bakıyorlar dedin bende mi özele gitsemistanbuldayım ben Avrupa yakasında umarım sende buralarda gitmişsindir
MAsallah kocaman olmus cinsiyetle ilgli tahminde bulundularmiBenim bugundu, girmeden once cikolata- kahve yiyip icmistim, gercekten sok olduk asla yerinde durmadi, minik bir sov yapti bize. 12+1 di son reglye gore ama 3 gun onden gidiyormus. Kanama bolgemin birisi tamamen gitmis, digeri de kuculmus ama bana serbestsin spora baslayabilirsin dedi, bayaa mutluyum su an maalesef burada ense kalinligi olcmuyoruz nipt yaptiriyorsunuz zaten dedi. Nipt ve tsh icin kan verdim, simdi 10 is gunu sonuc bekleyecegim.
Maşallah hadi bakalım bizden daha öncesiniz ben de haftaya gidip 10 gün kontrol de diğer hafta tekrar mı gitsem diyorumGeçmiyor balım zaman geçmiyor. Bizde 11+4 üm. Nasipse haftaya salı randevum var. Ama sanki 1 gün 1 yıl gibi. Meraktan çatlıyorum
Çok heyecanlıyım benim kontrolüm öğleden sonraBen de yarın gideceğim, 12+6 oluyoruz
Ayy çok güzel o zaman bende bol bol çikolata yiyip gideyimBenim bugundu, girmeden once cikolata- kahve yiyip icmistim, gercekten sok olduk asla yerinde durmadi, minik bir sov yapti bize. 12+1 di son reglye gore ama 3 gun onden gidiyormus. Kanama bolgemin birisi tamamen gitmis, digeri de kuculmus ama bana serbestsin spora baslayabilirsin dedi, bayaa mutluyum su an maalesef burada ense kalinligi olcmuyoruz nipt yaptiriyorsunuz zaten dedi. Nipt ve tsh icin kan verdim, simdi 10 is gunu sonuc bekleyecegim.
Evet canım detaylı ultrasonda perinatalog bakıyor, burun kemiği ve ense kalınlığı ölçülüyor özellikleAnladım canım burun kemiği ölçümü detaylı ultrasonda mı bakılıyor
Korkma canım kahve lekeler en zararsızı zaten, aktif kanama değil demek zaten biliyosun, taşıdığın için kanama olmamış sadece belki atılmasına sebep olmuşturKızlar ya bugün çok ağır olmayan yani 5 kilo falandır max o kadar bile değil belki. 1 dk falan poşet taşıdım. Sonrasında karnımda belimde hafif ağrılar oldu. çok açık kahve ve azcık lekelenmem olmuş. Baya korktum bişey olur mu sizce