- 9 Ağustos 2016
- 6.333
- 20.768
- Konu Sahibi elektroforez
- #5.901
Benim arada oluyor canım ama sürekli meyve tükettiğim için midemi rahatlıyor. Bir de soda içiyorum her gün o da iyi geliyorKizlar mideniz yaniyor mu acaba? Benim cok reflu oluyor
Yarısını bilmeden onunla yapmışız. Diğer yarısını da bilip onunla yaptıkAl benden de o kadar. Herşeyi ayarladık anlaştık belirledik tatili bu güzel sürpriz çıktı ama olsun bebişimizle yaparız tatilimizi
Ya işte takıntı yapıyoruzValla ben aynı macundan devam. Bişey olmaz o kadar diye düşünüyorum. Şampuanda da dikkat etmiyorum açıkçası
Gebe olduktan sonra yapan sompo sigorta var canım o da sadece medicanalarda geçerli. Benim sigortacım onu söylemişti. Bir de kuzenim mutlaka devlete bir kere de olsa git muayene ol kaydın olsun dedi. Salı gidicem inşallahKızlar devlette hiç gebelik testi vermedim, sadece kan ve idrar testi verdim. Kalp atışı duyulunca gel gebe izlenimini açalım dediler henüz gitmedim. Devlette gebe olarak düşüyor muyuz? Bilginiz var mı? Nereden bakabilirim buna? Özel sağlık sigortası oluşturmak istedik ama geç kalmış mı oluyoruz?