- 25 Haziran 2024
- 597
- 1.811
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #4.801
Hangi dönem canım biz de Bulgaristan göçmeniyiz. Varna'dan mübadele dönemi epey eski aslında Ankaralıyım.Bulgaristan göçmeni canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi dönem canım biz de Bulgaristan göçmeniyiz. Varna'dan mübadele dönemi epey eski aslında Ankaralıyım.Bulgaristan göçmeni canım
Evet, ilk gebeliğimde videolarını da takip ederdim. Kitapta olan bölümleri ekledim görsele.Günaydın
Bu doktorun youtube videoları da çok rahatlatıcı . Bakış açısını çok sevdim tavsiye ederm. Kitap içinde bebek bakımı bölümü var mı
4+5Kaç haftalık şuan
Aaa benim babaannem de Varna göçmeni. Ankaraya yerleşmiş o yıllarda ve dedemle evlenmişler. Geçtiğimiz kurban bayramında Balkan turu yapmıştık. Varna'yı çok merak ediyordum. Görmek nasip oldu şükür.Hangi dönem canım biz de Bulgaristan göçmeniyiz. Varna'dan mübadele dönemi epey eski aslında Ankaralıyım.
Yaaa ne kadar güzel ben o kadar çok istiyorum ki oraları görmeyi inşallah bana da nasip olur tam deniz kenarı liman şehriymişAaa benim babaannem de Varna göçmeni. Ankaraya yerleşmiş o yıllarda ve dedemle evlenmişler. Geçtiğimiz kurban bayramında Balkan turu yapmıştık. Varna'yı çok merak ediyordum. Görmek nasip oldu şükür.
İnşallah nasip olur. Harika bir denizi varYaaa ne kadar güzel ben o kadar çok istiyorum ki oraları görmeyi inşallah bana da nasip olur tam deniz kenarı liman şehriymiş
Estsğfurullah canım. Neden kafan yerinde değil? Bir sıkıntın mı var?Yaaa o zaman sana teşekkür ederim misophonia_ kafam yerinde değil benim iki gündür kusura bakmayın
10. Haftadayım canım dün biraz kanama oldu pembe lekelenme gibi fitil başladı doktorum ondan kafam çok yerinde değil daha yeni yeni kendime geliyorumEstsğfurullah canım. Neden kafan yerinde değil? Bir sıkıntın mı var?
Bende de var bu kitap ilk gebeliğimde almıştımGünaydın
Gebeliği takip ederken bu kitapta faydalı epey. Haberiniz olsun.
Ben kaç kere acile gittim aynı şekilde çok şükür. Birşey olmadı ama hiç yorulmadığımda öyle o kadar ağrım olmuyor. Hep prenses gibi davranmak lazım ama bi süre yürüyüş yapma derim ben bıraktımKızlar merhaba iyi pazarlar herkese,
Dün biraz fazla ağrım oldu, özellikle sağ kasığımda batma tarzı ağrılar. Akşam dışarı çıkmıştık biraz hava alayım diye kafede otururken oldu, yavaş yürüdüm geçti. Bel ağrılarım da oluyor, 7.haftadayım normal mi bilmiyorum. Bulantılarım halen yok arada yokluyor sadece. Yarın muayenem var çok korkuyorum olumsuz haber duyacağım diye
Zaten hep evdeyim canım. Kukuman kuşu gibi oturuyorum, uzanıyorum, evin içinde yürüyorum Kalp atışını daha duymadığım için içim pırpır ediyorBen kaç kere acile gittim aynı şekilde çok şükür. Birşey olmadı ama hiç yorulmadığımda öyle o kadar ağrım olmuyor. Hep prenses gibi davranmak lazım ama bi süre yürüyüş yapma derim ben bıraktım
Şimdi nasılsın?10. Haftadayım canım dün biraz kanama oldu pembe lekelenme gibi fitil başladı doktorum ondan kafam çok yerinde değil daha yeni yeni kendime geliyorum
Ayy evett benim annemin tarafı da kırklarelili hatta ordalar makedonyanın neresiiiAyy benim de annem Makedon göçmeni babam konya/Ereğli Ben doğma büyüme Alanya, şu Antalya merkezde yaşıyorum Eşim Edirneli ama Kırklareli'nde yaşıyor ailesi
Hemşeriymişiz seninle yaa
Ben giriyorum, bugün 8+0ım. doktorum denizden sonra bikini değişimi yapmanın yeterli olacağını söyledi. Burada deniz suyu 31 derece ama hareket olsun, iyot olsun, bedenim rahatlasın diye yüzüyorum
Doğma büyüme istanbul ama babam Makedonya da doğmuş. Sonradan buraya gelmişlerBalıkesirr ama şanlıurfadayız kuzucum sen
Kahvelerde açılarak gidicek hiiiiç merak etme. Şu an benim bembeyaz geliyoor regle az kaldıKızlar günaydın
Benim sabaha kadar ara ara lekelenme devam etti ama kahverengiye döndü. Akşam bir sabah bir kullandım fitili. Fitilden hiç ilaç falan da gelmedi iyi yerleştirdim. Acaba bu lekelenmeler dün alttan muayene olduğum için gelenler midir? maya91 senin de böyle miydi canım
Ben deBende de var bu kitap ilk gebeliğimde almıştım
Sabaha kadar lekelenme devam etti canım şimdi kesildi ama ilaç iki güne anca etki eder diye düşünüyorum. Bir arkadaşım da böyle olmuştu onuncu haftada aynı benim gibi çok tatlı bir kızı var şimdiŞimdi nasılsın?
Yaaaa çok teşekkür ederim inşallah öyle olacak canım burası bana çok iyi geliyorAyy evett benim annemin tarafı da kırklarelili hatta ordalar makedonyanın neresiii
Doğma büyüme istanbul ama babam Makedonya da doğmuş. Sonradan buraya gelmişler
Kahvelerde açılarak gidicek hiiiiç merak etme. Şu an benim bembeyaz geliyoor regle az kaldı
Evet, birbirimize iyi geliyoruuuzYaaaa çok teşekkür ederim inşallah öyle olacak canım burası bana çok iyi geliyor
Ananem Gevgili, dedem Köprülü doğumlu o zamanlar Yugoslavya tabi oralarAyy evett benim annemin tarafı da kırklarelili hatta ordalar makedonyanın neresiii