- 29 Mart 2024
- 195
- 408
- Konu Sahibi elektroforez
- #4.121
Progestan başladı canımCanım gıttınmı doktoruna?yolunda demı hersey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan başladı canımCanım gıttınmı doktoruna?yolunda demı hersey
Ay inşallah öyle bi şey olmaz korkutmayın benibelki zonaya dönebilir ama zonada elektrik çarpması gibi boylu boyunca ağrı beklenir veya kaşıntı şimdilik izleyin bakalım
İkiz sandımBuda benim hanımefendi veya beyefendi artık kimse
yok ama sanmıyorum pek yaygın değil ama başları böyle başlayabiliyor siz sakin kalın illa olacak diye bir şey yok ki.Ay inşallah öyle bi şey olmaz korkutmayın beni
4-5 gündür bu şekilde bi şey sürmüyorum. kaşınıyor sadece ağrı sızı yok
çok teşekkürler hayırlısı bakalım bi şeyde süremiyorumyok ama sanmıyorum pek yaygın değil ama başları böyle başlayabiliyor siz sakin kalın illa olacak diye bir şey yok ki.
Dur kalbime indirme bi tane fikrine yeni yeni alışıyorum zatenİkiz sandım
çok şükür erken duymuşsunuz kalp atışını maşallah. bende pazartesi gideceğim. şuan 6+3Evett o muayenede duyduk kalp atışını
Ay ben de bunu merak ediyodum. Ağda sıkıntı olur diye jilete dönmüştüm ben ya. Yoksa ayda bir ağda çok rahatKızlar vücut temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Doktor bana jilet sürme güvendiğin bir yerde ağda yapabilirsin sorun olmaz dedi. Ama ağda yapmaya daha çok korkuyorum
Gümbür gümbür duyamadık ama ekranda gördük pıtır pıtır attığını İnşallah siz de görürsünüzçok şükür erken duymuşsunuz kalp atışını maşallah. bende pazartesi gideceğim. şuan 6+3
Ayyyyy hadi bakalım tutacak mı bu kese tahminiSağlıkla gelsin de keseye göre cinsiyet tahmini tutarsa seninki kız
Gecmıs olsun canım.ilişki falan olduysa ondan olabılır,rahım agzında kucuk bı yara olabılır vs vs.rahımde kanama alanı yoksa harıka haber bununla gecmıs olsun.progestron bırlıgıne hosgeldınProgestan başladı canım
Geçmiş olsun canım. Ben 2 yıl önce öğrendim tiroid hastası olduğumu. Zaten o günden beri ilacı kullanıyorum. Vücudum alışkın. Ama sakın ihmal etme. Hamilelikte tiroid yüskekliği bebeği çok kötü etkiliyor. Alışırsın. Ben hamile değilken bile ikk 1 hafta kötü olmuştum ilacı kullanırken. Kalp atısım artmıstı midem bulaşmıştı. Ama yapacak bir şey yok. Uyanır uyanmaz içKızlar merhabalar herkese doktorum bana tiroit hapı verdi yükselmiş kullnacaksin diye sabah kahvaltıdan önce onu içmem gerekiyor uyanır uyanmaz midem çok felaket bulanıyor zaten sabah hapı içtim afadersniz ayaktayken bir anda istifra ettim napicaz böyle bakıyorum herkes aynı dertten muzdarip
Benim erkek gözüküyor çin takvimine göre. Ben de öyle hissediyorum. Kuzum sağlıkla gelsin hiç fark etmez ama insan merak ediyor. Hiçbir şey almadım cinsiyeti bekliyorum.KIZLAR ÇİN TAKVİMİNE GÖRE NE GÖRÜNÜYOR SİZİN CİNSİYETT :)
GEÇEN HEPİMİZ İÇİN BAKTIK HEPİMİZİN CİNSİYETİ ÇİN TAKVİMİNE GÖRE TUTTU YA
Kızlar kese yuvarlaksa kız, fasulye gibi uzunsa erkek diyorlar. Sizin keseleri. Şekli nasıl
benim arada kesiliyor arada azman gibi oluyorum ama her şeyi yiyemem o an canım ne isterse onu ancakızlar iştahı kesilen yok mu hiç acaba. Benim özellikle kahvaltıda hiç birşey yiyesim gelmiyor tost yaptım zar zor yedim
Bende napıcağıma karar veremedim. Tedirginim bu konudaAy ben de bunu merak ediyodum. Ağda sıkıntı olur diye jilete dönmüştüm ben ya. Yoksa ayda bir ağda çok rahat
Benimki tam olarak fasulye şeklinde ilk günden beri uzun ince sona doğru ağrılarımı sancılarımı da hep sağda hissediyorum. Her şey erkeği gösteriyor. Bakalım doğru çıkacak mıKızlar kese yuvarlaksa kız, fasulye gibi uzunsa erkek diyorlar. Sizin keseleri. Şekli nasıl
Bende de erkek görünüyor. Bende erkek hissediyorum. Gönlümden geçen kızdı. Ama hamile kaldığımdan beri hep erkek hissi var içimde. sağlıkla olsun da ne olursa olsun çok şükürr hiç önemli değil. tek istediğim kucağıma almak :) ben hatta 6 aya kadar bi şey almayı düşünmüyorum son aylarda alırım sonrasında da ihtiyaç oldukça alırım diye düşündümBenim erkek gözüküyor çin takvimine göre. Ben de öyle hissediyorum. Kuzum sağlıkla gelsin hiç fark etmez ama insan merak ediyor. Hiçbir şey almadım cinsiyeti bekliyorum.