- 1 Haziran 2022
- 432
- 1.212
- 27
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.761
Günaydın:)Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın:)Günaydın kızlar
Ben kızımı 11. Haftada öğrenmiştim bakalım bu ne zaman .Cinsiyet öğrenen var mı? Kaçıncı haftada öğrendiniz. Daha 7. Haftadayız ama insan merak ediyor
Canım bana da aynını söyledi 105 çıktı benim bunun için ne yapmamız gerekiyor acabaBenim doktorum 90 95 olmasini bekleriz biz dedi ama seninki yuksek degil benim 102 yuksek cikti maalesef
sen=benGünaydın kızlar tuz yemekten artık iflahım kesilecek herşeyi tuzlu yemek istiyorum salatalık domates yumurta yemekler . Tuz tuz tuz ..
Günaydııın kızlarrr :)Günaydın:)
Bulantım hafif ama akşama kadar sürüyor .sen=ben
Ayyy çok heyecanlı kaç haftalıkken böyle görğndü acabaKızlar ilaç yazdırmak için gittiğim bir doktorda bugün ultrasona da girdim. İlk defa kollarını eklerini sallarken hareket halinde gördüm Hiç beklemiyordum çok mutlu oldum Sizinle de paylaşmak istedim Daha daha güzel ilerlemelerini de görelim hep birlikte Eki Görüntüle 3462083
Benim de öyle oluyor ama dayanılmayacak gibi değil ve arada tamamen kesiliyorBulantım hafif ama akşama kadar sürüyor .
Ay bende aynıyım bilerek tuz yemiyorum canım tuzlu istiyor yemekler tuzsuz geliyor tatlıya normalde düşkünüm ama hiç canım tatlı çekmiyor tansiyon filan olur diye yiyemiyorum da tuzu mesela tuzlu ayran soğuk öyle bı canım çekiyor ki onu ixiyorum aradaGünaydın kızlar tuz yemekten artık iflahım kesilecek herşeyi tuzlu yemek istiyorum salatalık domates yumurta yemekler . Tuz tuz tuz ..
Kız biz senle hakkaten aynıyızBenim de öyle oluyor ama dayanılmayacak gibi değil ve arada tamamen kesiliyor
Valla ben sabah akşam tuz da tuz yaniAy bende aynıyım bilerek tuz yemiyorum canım tuzlu istiyor yemekler tuzsuz geliyor tatlıya normalde düşkünüm ama hiç canım tatlı çekmiyor tansiyon filan olur diye yiyemiyorum da tuzu mesela tuzlu ayran soğuk öyle bı canım çekiyor ki onu ixiyorum arada
Herkese günaydınGünaydın kızlar
günaydınn canım
Günaydın kışlar yeni bir gün biz bugün 8. Haftaya girdik tabi ultrasonda ne durumda bilmiyorum zeytin kadarmışız :)
Bu arasa Fetal DNA düşünüp bunun için bir Araştırma halinde olan var mı acaba? Bilgilerinden faydalanmak isterim
Günaydın:)
Günaydın kızlar Rüyamda çok tatlı bi erkek bebek gördüm
Canım normalde doğumdan önce dört doğumdan sonra dört hafta ücretli iznin var ama sen dayanabilrsen 38 e kadar çalış genellikle oyle yapıyorlar o iznin bitince alabiliyorsan heyet raporu felan al ondan sonra yıllık izinini kullan sonra normal rapor al sonra ücretsiz izne ayrıl ben öyle yapmayı düşünüyorum en azından doğumdan sonra 6 7 ay yine maaş alabiriz ben personele de bakıyor gibiyim maşallah bizim burda bu sene doğuran çok oldu onları takip ediyorumKızlar doğun iznine kaçıncı haftada ayrılabiliyoruz acaba? Her meslek grubunda aynı mı hiçbir bilgim yok bu konuda ben şanlıurfada öğretmenlik yapıyorum bebeğime bakabilecek kimse olmadığı için ücretsiz izne de ayrılacağım bu süreç nasıl izleniyor ne kadar önceden bilgi vermem gerekiyor izin konusunda acaba
İçine doğan neydi buaradaGünaydın kızlar Rüyamda çok tatlı bi erkek bebek gördüm
Kızİçine doğan neydi buarada
Elmanın üstüne bile tuz döktüm öyle bir güzel oldu deneyin kızlar mutlakasen=ben