- 1 Nisan 2014
- 2.439
- 3.540
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.781
Ya bende sürekli tuz serpmek istiyorumElmanın üstüne bile tuz döktüm öyle bir güzel oldu deneyin kızlar mutlaka
Normaldede tuzlu asla yemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende sürekli tuz serpmek istiyorumElmanın üstüne bile tuz döktüm öyle bir güzel oldu deneyin kızlar mutlaka
Ben de vallahi dilim problemli biraz tuzun tadını tam alabilen biri değilim ahahhaha ona rağmen bu tuz sevdasi nedir anlamadımYa bende sürekli tuz serpmek istiyorum
Normaldede tuzlu asla yemem
Bu tuz yiyenlerin cinsiyetleri ne olacakmmerak ediyorumBen de vallahi dilim problemli biraz tuzun tadını tam alabilen biri değilim ahahhaha ona rağmen bu tuz sevdasi nedir anlamadım
Ayy hiç bilmiyordum öyle yapayım inşallahCanım normalde doğumdan önce dört doğumdan sonra dört hafta ücretli iznin var ama sen dayanabilrsen 38 e kadar çalış genellikle oyle yapıyorlar o iznin bitince alabiliyorsan heyet raporu felan al ondan sonra yıllık izinini kullan sonra normal rapor al sonra ücretsiz izne ayrıl ben öyle yapmayı düşünüyorum en azından doğumdan sonra 6 7 ay yine maaş alabiriz ben personele de bakıyor gibiyim maşallah bizim burda bu sene doğuran çok oldu onları takip ediyorum
8+8 hafta diye biliyordum ben izni :)Canım normalde doğumdan önce dört doğumdan sonra dört hafta ücretli iznin var ama sen dayanabilrsen 38 e kadar çalış genellikle oyle yapıyorlar o iznin bitince alabiliyorsan heyet raporu felan al ondan sonra yıllık izinini kullan sonra normal rapor al sonra ücretsiz izne ayrıl ben öyle yapmayı düşünüyorum en azından doğumdan sonra 6 7 ay yine maaş alabiriz ben personele de bakıyor gibiyim maşallah bizim burda bu sene doğuran çok oldu onları takip ediyorum
Keşke öyle olsaydıııı :)8+8 hafta diye biliyordum ben izni :)
4 ay yani ya vallah ben öyle biliyoruumKeşke öyle olsaydıııı :)
Çok araştırma yapmadım ama 2 hafta sonra doktorumun yönlendireceği yerde yaptıracağım. O zaman detayları da burda paylaşırım sizlerle.Günaydın kışlar yeni bir gün biz bugün 8. Haftaya girdik tabi ultrasonda ne durumda bilmiyorum zeytin kadarmışız :)
Bu arasa Fetal DNA düşünüp bunun için bir Araştırma halinde olan var mı acaba? Bilgilerinden faydalanmak isterim
Canim bana hamur yeme dedi tatli vs zaten yesemde cikariyorum midem bos geziyorum nerdeyse ama benim sekerim yesemde yemesem de boyleydi genetik annemin de boyleCanım bana da aynını söyledi 105 çıktı benim bunun için ne yapmamız gerekiyor acaba
Eeee süper hiç yoktan iyidirr yukarıda bi arkadaş 4+4 yazınca öyle sandııım ben :)
ya ben de 8+8 biliyordum 4+4 görünce şoklandım fksdfjs izinler bu kadar azken biz nasıl bebe yapalım :) çıkarın şu izinleri 1 yıla yav :)Eeee süper hiç yoktan iyidirr yukarıda bi arkadaş 4+4 yazınca öyle sandııım ben :)
Acilen güzel bir yere atanıp ben de bu olaylardan yararlanmak istiyorum
Bu konuyu bende merak edıyorum kızlar.dogum ne kadar gıttıgınız doktorlarda?bende soracagım bu gıttıgımde.Kizlarrr ya doktor bulabildiniz mi ? Ayrica dogum ucreti hakkinda bilgi alabilen var mi?
Biz de var benim 3. Gebeligim.ilk gebeligimde kızım doğunca kan grubu babasininkiyle aynı olduğu için aşı vuruldum.bunda da doktor 7. Ay da aşı olacağımı soylediGünaydın kızlar Sizde de kan uyuşmazlığı varmı
Porron doğru aynen 8+8 yanlış yazmışım8+8 hafta diye biliyordum ben izni :)
Doğum önce 8 doğum sonrası 8 kuzum yanlış yazmışım maya91 yazmasa yankis olacaktıAyy hiç bilmiyordum öyle yapayım inşallah
Bu arada bunun 1 yıla çıkması için çalışma yapıyorlarmış bı ara öyle duymuştum belki öyle bişey gelebilir kizlarya ben de 8+8 biliyordum 4+4 görünce şoklandım fksdfjs izinler bu kadar azken biz nasıl bebe yapalım :) çıkarın şu izinleri 1 yıla yav :)
Normal de tuzl erkektirBu tuz yiyenlerin cinsiyetleri ne olacakmmerak ediyorum