• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benim bu dudak veya dil bağı olabilir mi deme sebebim dudakları böyle oluyor. Bir tur soyuldu şimdi tekrar kabuklanmis mesela. Bu olusunca cocuk dilini etkin kullanmadigi için dudaklari zorluyor vs diye geçiyor internette. Ama emmesi de iyi bi yandan bilemiyorum. Sizden böyle olan var mi 🫠🫠🫠
Hiç sanmıyorum dil bağının göstergesi olduğunu. Bu dudak bildiğin anne memesi alan bebek dudağı 🥰

Şimdi bir sorum daha var uyku arkadaşı kullanan var mı 🥹 iş yapar mı yoksa anam babam usulü sallamadan veya kucakta pispis yapmadan uyutamayacak miyiz djbxbxnxn eğer iş yapan bir şeyse alıp almamayi dusunucem ve kaçıncı haftalardan sonra öneriliyor 😂

Benim bu dudak veya dil bağı olabilir mi deme sebebim dudakları böyle oluyor. Bir tur soyuldu şimdi tekrar kabuklanmis mesela. Bu olusunca cocuk dilini etkin kullanmadigi için dudaklari zorluyor vs diye geçiyor internette. Ama emmesi de iyi bi yandan bilemiyorum. Sizden böyle olan var mi 🫠🫠🫠
Bu bebeklerde oluyor hiç dokunmayın emmeden kaynaklı oluşuyor ve cok severim ben o tatlı baloncuğu 🥰sonradan kuruyup soyuluyor ☺️ benim hepsinde oldu ama kimse dil bağı demedi.. herkes normal dedigi içinde araştırma geregi duymamistim.. birdaha ki gidişinde Dr kontrol etsin olmazsa 🥰

Balbocegi9 Balbocegi9 canım senin doğum yarındı değil mi ☺️ Hadi sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah durumdan bizide haberdar et 🙏🏻🌸

Aynen benimkide böyle 🤦🏻‍♀️
Selam canım, yok benim cuma güün çatı muayenem var ondan sonra doğum şeklim netleşir büyük ihtimalle :) tarih henüz belli değil

Bende tam uyuttum oh be derken hiçkirık tuttu. Simdi kaldirip.emzircem hiçkirigi gecsin diye. Başa dönüyoruz sürekli :(
Ay evet bir de hıçkırık olayı bar benimki anne karnında da çok hıçkırıyordu şimdide öyle sürekli hıçkırık uyusun diye beklerken gözleri de açıyor fal taşı gibi 😆
Kuşum dün aksam 7 den gece3 e kadar hiç uyumadı gaz sancısı vardı agladı,sonrada yarımsar saat uyudu annemle nobetlese baktık.cok yorucu bır surec bugun aıle hekımını arayacagım doktora goturmeyı dusunuyorum normal degıl yanı bu kadar sancı
Kıyamam ya kuzuya işte kolikler mi ki acaba kuzum daha bu kadar zamanda belli olur mu bilmiyorum ama inşallah değildir 🙏🏻🤦🏻‍♀️ Aşırı yorucu oluyor bu şekilde annenden de Allah razı olsun canım iyi ki var 🙏🏻
Bende aşırı sinirliyim bu konuda beyaz gürültüyle sakinleştiriyordum gece boyu uğraştım yazık yani bize internetimizden ne istediniz 😓
ay kesinlikle ya hala da devam ediyor 🤦🏻‍♀️

Bu bebeklerde oluyor hiç dokunmayın emmeden kaynaklı oluşuyor ve cok severim ben o tatlı baloncuğu 🥰sonradan kuruyup soyuluyor ☺️ benim hepsinde oldu ama kimse dil bağı demedi.. herkes normal dedigi içinde araştırma geregi duymamistim.. birdaha ki gidişinde Dr kontrol etsin olmazsa 🥰
Aynen gitmişken bi sorarım yine ama boşa takiklik yaptim instada dogurdugumu anlamis kesfetim yenidogan emzirme seyiyle dolu mobbing yiyorum hiç giresim yok oraya djdndjjdjd

Şimdi bir sorum daha var uyku arkadaşı kullanan var mı 🥹 iş yapar mı yoksa anam babam usulü sallamadan veya kucakta pispis yapmadan uyutamayacak miyiz djbxbxnxn eğer iş yapan bir şeyse alıp almamayi dusunucem ve kaçıncı haftalardan sonra öneriliyor 😂
Ben hiç kullanamadim benimkiler hep emerken uyudu emerek uyuması sıkıntı değil ama en çok imrendigim şey 3 aydan sonra gece beslenmesini bitiren anneler benim bebem 2 yaşına giriyo hala gece uyaniyo emiyo uyuyo 🙄 çok isterdim kesentisiz uyumayı 1 yaşından sonrayada razıyımdir🤣

Ben hiç kullanamadim benimkiler hep emerken uyudu emerek uyuması sıkıntı değil ama en çok imrendigim şey 3 aydan sonra gece beslenmesini bitiren anneler benim bebem 2 yaşına giriyo hala gece uyaniyo emiyo uyuyo 🙄 çok isterdim kesentisiz uyumayı 1 yaşından sonrayada razıyımdir🤣
Hayırlısı ya benim de istediğim şeyler var ama olmazsa da napalim canı sağolsun bebikolarin hepsi farklı karakterde birinde olan birinde olmuyo 😂

Hayırlısı ya benim de istediğim şeyler var ama olmazsa da napalim canı sağolsun bebikolarin hepsi farklı karakterde birinde olan birinde olmuyo 😂
Hepsi farklı karakter doğru ama bu galiba anneden kaynaklanıyor bende her turlu karakter var ama uyku sekilleri malesef hep aynı 🤣ben dirayetli değilim belkide o alışma sürecindeki zorluğu göze alamıyorum ağlamasına kiyamiyorum ama gerçekten 10yildir doğru düzgün uykuya hasretim 🙄🤣

Benimki de aynı öyle 😫 kahroluyorum o öyle oldukça.. kesinlikle uykuya dalamıyor, daldıysa da derin uykudan uyanıyor.. yalancı kabızlık diyorlar.. ben hep sütümün az gelmesine ve doymamasına bağladım açıkçası, ara sıra mamayla da destekledim kakayı itebilsin diye çünkü gerçekten sütüm çok az🥹🥹 ama yenidoğanlarda görülen normal bir durummuş
Benimkinin ıkınmaktan makatında minik çatlak olmuş kontrolde doktor fark etti.

Kizlar daha oncede sormustum ama benim oglan her emzirmeden sonra kusuyor. Bazen 1 defa bazen 2 defa ksuyor ama istisnasız her emzirmeden sonra cikariyor malesef. Ilk baslarda fazlasini kusuyor diye dusunuyordum. Ama iki uc damla falan degil baya cikiyor zaten midesi kucucuk hepsi cikiyor bence. Acaba reflu mu var bebegimde. Eger refluyse ilac falan veriolarmi kizlar bilginz varmi
Ben beslenme bittikten bir iki dk sonra gazını çıkarıyorum. Dikkat ettim ne zaman tam çıkaramazsam ya da gazı yok diyip bıraksam kusuyor.
Reflü olmasın diye, kafan kısmı yüksek olsun yatarken, yatağın altına battaniye vs koyabilirsin demişti dr. Ben zaten reflü yatağı aldığım için ekstra bir şey koymadım.

Kızlar 4 cm açıklık var sancı yok (varda yalancı sancı) bebeğim de kilo alıp duruyor 2 günde 250 gram almış 3900 kilosu dün çatı muayenesi oldum yine çok canım yandı ve hala belim felaket ağrıyor suni sancı verelim yatiralim dediler kaçtım hastaneden resmen 😀 ne yapacağımı bilemiyorum bana bi akıl verin 😟 karnimda baya bı aşağıya indi ama gelmiyor benim kız

Maşallah kuzusu yerim onu bunun hakkında bir fikrim yok canım ama dil bağı dilin altında oluyor dili dışarı çıkaramıyor diye biliyorum bu üstte duruyor doktoruna gidince yine sorarsın bizi de bilgilendir canım merak ettim bende bu arada kuzusu maşallah büyümüş yüzü toparlamış ak da pamuk gibi 🧿🙏🏻🌸

Bizimki yine 2 den beri uyumuyor ya çıldırmalık gazı bir türlü çıkaramıyoruz çıkarsa bile sürekli aranıyor meme veriyoruz mayışıyor gaz çıkartıyoruz ayılıyor aranıyor meme veriyoruz mayışıyor gazı çıkmıyor ıkınıyor böyle bir kısır döngü içine girdik geceleri 🤦🏻‍♀️ Ay bir de internet erişimini kısıtlamışlar insanın iyice canı sıkılıyor :( :)
Gazın en yüksek olduğu günlerdesiniz sanırım bizde o günlerde böyle olacağız
Kizlar daha oncede sormustum ama benim oglan her emzirmeden sonra kusuyor. Bazen 1 defa bazen 2 defa ksuyor ama istisnasız her emzirmeden sonra cikariyor malesef. Ilk baslarda fazlasini kusuyor diye dusunuyordum. Ama iki uc damla falan degil baya cikiyor zaten midesi kucucuk hepsi cikiyor bence. Acaba reflu mu var bebegimde. Eger refluyse ilac falan veriolarmi kizlar bilginz varmi
Benim beneğimde hem reflü hem fazla beslenme vardı ben ilaç kullanmadım tam 6 ay boyunca avuç avuç her dakika kustu
Osman gönülal ile görüştük o bize bu sebebi söyledi hiçbir yerde sebebini bulamamıştık ben korkmaya başlamıştım o bizi rahatlattı

Back
X