Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Kolaylikla gelsin insallah haberdar et bizi de. Dualarimiz seninle

Doğurdum kızlar, hâlâ halim yok haber verip kaçıyorum yarın daha iyi olursam yazarim soran herkese teşekkür ediyorum ipek kuş da iyi çok uykucu sadece okuyamadim msjlari yarın okurum inşallah
Sen varya supersin afferin kiz sana ne guzel.çat die dogurdun geldin allah bagişlasin ipek kuşu saglikla buyusun

9 gün sonra tekrar çağırdı canım bakalım o zaman bilgiler verilir bence

Doğurdum kızlar, hâlâ halim yok haber verip kaçıyorum yarın daha iyi olursam yazarim soran herkese teşekkür ediyorum ipek kuş da iyi çok uykucu sadece okuyamadim msjlari yarın okurum inşallah
Ay hadi gözünaydın canım benim çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin seni çok merak ettik uyuya kalıp rüyamda foruma devam ettim resmen Sağlıcakla büyüsün İpektoş
Hadi seninde hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla gelsin Begüm kuzu Güzel haberlerini bekliyoruz

Gözün aydın canım sağlıkla ,huzurla büyüt yavrunu.Güzel enerjin daim olsun inşallah

Gözün aydınn resmen uyanıp uyanıp ne yaptın diye msjları okudum sağlıkla büyüt bebeğini hayırlı olsun

Kızlar hastaneye geldim, nst’de sancım bayağı çıktı ama ben çok sancı hissetmiyorum.. alttan muayene etti ebe, 1 cm açıklık var, rahim ağzı yumuşamış ve doğum başlamış.. eve yollamadılar, servise aldılar, sabah 8’de tekrar nstye bağlayacaklar.. hafif hafif bel ağrım var.. dualarınızı eksik etmeyin

Zaten benim de böyle oldu o çıkan sancılar hissedilmiyo sonra muayene vs derken gerçek sancıyı tetikliyo sanırım Allah sağlıkla güzelce ağrısız doğum nasip etsin canim İnsallahy ok güzel geçer sürecin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…