- 22 Ekim 2024
- 1.330
- 3.165
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.621
Ahhh canım bir bilsem ne olduğunu.. çatı muayenesinden sonra az az kahverengi lekelenme olduHayırlı olsunnişan mı geldi
Aboo doğuruyor bu kızGeberiyorum gjgfjkhgjhghj guldugumr bakmayın içim kan ağlıyor hjhjjjb sancilar aşırı sık ve şiddetli geliyoinşallah hemen geçer bu aşama (((
Yalniz varya resmen dogum yapacagin gunu kendin belirledin sanki sezaryen gibiAlıntı girmiyorum durumumu anlayın diye kvfhjfgjggig çok sık ve kivrandiriyor ama 8 olmamıştır kesinmide bulantısı normal mi acıdan oluyo diye biliyorum ama kesin mi sancı esnasında oluyo
Ben de mart annesi olmayı beklerken ya şubatta doğurursam diye korkuyorumAboo doğuruyor bu kız
Dündendir sancılarım var takip edemedim, Allahım kolay kılsın şıp diye gelsin bebiş
Şubat annesi olmayı beklerken mart annesi olacam bende
28 şubat diye hep istedim yarın randevum var bakalım ne olacakBen de mart annesi olmayı beklerken ya şubatta doğurursam diye korkuyorum
Canım adet sancıları gibi başladıysa geliyor gelmekte olaaannn28 şubat diye hep istedim yarın randevum var bakalım ne olacak
24 saattir sancılarım gidip geliyor dakikalar bi uzuyor bi kısalıyor ama regl gibi bel ağrısı hiç gitmedi. enteresan şeyler yaşıyorum
İnşaallah yaa kavuşalım artıkCanım adet sancıları gibi başladıysa geliyor gelmekte olaaannn
Canım benim spinaldi. Özendirme gibi olmasın kendi deneyimim ve bendeki etkilerini yazayım. Sanki belden aşağın yok gibi düşün. Sıfır his, acı ve sıfır hareket. Ameliyat sırasında karnımda çekiştirmeleri hissettim tabi acı yok asla ama bacak kısmında his de yoktu. Ameliyat sonrası 3-4 saat acı hiç çekmedim. Uyuşukluk geçmeye başlayınca da iğne yapıldı ara ara. Ağrım var dediğim an kalçadan yaptılar o iğneleri. Sıvı alımına başlandığı an saat başı şekersiz filtre kahve içtim. Hiç baş ağrım olmadı. En büyük korkum buydu spinalde. Ve ben spinal iğne yapılırken anestezi doktorunun verdiği şekli korudum ve hiç hareket etmedim, bu çok önemliymiş. Ameliyatın başında çok heyecan yaptım tirtirtitredim( rahim toplasın diye hormon veriliyormuş galiba bu da titreme yapıyormuş, odamda benimle ilgilenen ebe öyle söylediGozun aydın canım maşallah saglıkla mutlulukla buyusunbende genelmı spinalmi secemedım buyuk ıhtımal spınal olacagım sabah.tam neler oluyor musaıt olursan anlatırsan cok ıyı gelecek bana.mesela bacagını hıcmı kıpırdatamıyorsun hıcmı his yok benı bıraz korkutuyor bu bacak olayı.
Çok heyecanlııııAcil bişey olursa sezeryane donebılıyor ya canım o yuzden yedırmıyorlar,tok karnına anestezı cıgere kacabılıyormus nedenı buymus.o yuzden azıcık daha yemesınwarcrew bebek resmen elımıze dogacak
Ben deeee canlı doğum izliyor gibiyimAyy vallahi bırakamıyorum teli
Canım benim ilkinde catı muayenesinden bir hafta sonra nişan gelmişti. Sıfır sancı ile gitmiştim ve 5 cm açıklık vardı. İkincide cumartesi çatı muayenisi yaptı doktor. 1cm gibi dedi. Lekelenmelerin olabilir dedi. Pazartesi ye kadar ara ara lekelenmeler devam edince aradım doktoru gel, bakalım dedi. Annemi alıp gittim. 4cm olmuştu yine sıfır sancı. İkisinde de hattaHemen mi başladı? Ayy dur korktum şimdiama hiç sancı mancı da yok onu ne yapacağız yaa doğuruyor gibi de hissetmiyorum kendimi
Canım duşa girebiliyorsan ılık suyun altında sancıları karşılamak daha kolay ve açılmayı hızlandırıyor. Ben 3 evladımı özelde suni sancı ile doğurdum. Doktorlar durumun gidişatına göre bence ona karar veriyorlar. 5 cmle sıfır sancı ile gittiğimde doktorum ben riske atamam suni verip doğumu gerçekleştirme taraftarıyım demişti. Kolaylıkla gelsin kuzKızlar annem kocaelinde ben bursadayim. Malum annem çalışıyor, giriş çıkış yaptı geçen ay pozisyon farki için neyse. İzin alamayabilirim diyordu da henüz sormadı, konuştuk diyo ki geleyim mi :d izin verirler mi bilmiyorum, tam da oruca denk geldi bir ay sonra olsaydi keske, bi de ben babamlar gelsin ama kalmasin bi hafta diyodum, babana gelme de denir mi, işte oruca denk geldi yemek yapmiyorlar kendilerine diye konuştu konuştudedim sen bilirsin sonra kapadik. Ben üvey evlatim herhalde bu kadar bahane ve nedenden sonra gel de demem zaten keyfi bilir ama bunları da unutmam açıkçası önceliği neyse ben de önceliğimi ona göre ayarlarim artik... Canım sıkıldı içimi dökmek istedim, kv geliyo işte refakatci olarak kp aradı iyi misin diye :d sagolsunlar kendi ailemin yapmadigini görüyorum onlardan,,, neyse çok konustum
Hadi hayırlı olsun gözün aydın olsun canım benim Allah analı babalı büyütsünKızlar selam neler yazdığınızı okuyamadım, rahmim çok sertti saatlerce sancı çektim kıvrandım 2-3 cm anca oldu inanıe mısınız. Hiç açılması ve sancısı olmayan biri için berbat bir süreçti sonra 4te sezaryene alındım iyiyiz çok şükür
Kankaaaaam gözün aydın olsun naptın son durum ne şimdi girdim okuyorum tek tekSuyum geldi omg
Bence doguma aldilarKankaaaaam gözün aydın olsun naptın son durum ne şimdi girdim okuyorum tek tek
Ay amin inşallah valla aklım onda güzel haberlerini bekliyorumBence doguma aldilarallah yardimcisi olsun agrisini hafifletsin insallah
bazı insanlarda bulantı olabiliyormuş sancıdan dolayı canım son zamanlar sabırlı ol geçecek bitecek çok az kaldı . Çok az bi süre kaldı Allah yardımcın olsunAlıntı girmiyorum durumumu anlayın diye kvfhjfgjggig çok sık ve kivrandiriyor ama 8 olmamıştır kesinmide bulantısı normal mi acıdan oluyo diye biliyorum ama kesin mi sancı esnasında oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?