Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Hayırlı olsun nişan mı geldi
Ahhh canım bir bilsem ne olduğunu.. çatı muayenesinden sonra az az kahverengi lekelenme oldu bugün biraz daha arttı.. sürekli takip ediyorum bebişin hareketlerini, sancı yok, korku var doğuruyor muyum acaba diye bu geceyi çıkarırsam hayırlısıyla yarın bana hastane yolları bekler

Geberiyorum gjgfjkhgjhghj guldugumr bakmayın içim kan ağlıyor hjhjjjb sancilar aşırı sık ve şiddetli geliyo inşallah hemen geçer bu aşama (((
Aboo doğuruyor bu kız
Dündendir sancılarım var takip edemedim, Allahım kolay kılsın şıp diye gelsin bebiş
Şubat annesi olmayı beklerken mart annesi olacam bende

Alıntı girmiyorum durumumu anlayın diye kvfhjfgjggig çok sık ve kivrandiriyor ama 8 olmamıştır kesin mide bulantısı normal mi acıdan oluyo diye biliyorum ama kesin mi sancı esnasında oluyo
Yalniz varya resmen dogum yapacagin gunu kendin belirledin sanki sezaryen gibi boyle normal dogum nadir görülmüştür

Aboo doğuruyor bu kız
Dündendir sancılarım var takip edemedim, Allahım kolay kılsın şıp diye gelsin bebiş
Şubat annesi olmayı beklerken mart annesi olacam bende
Ben de mart annesi olmayı beklerken ya şubatta doğurursam diye korkuyorum

28 şubat diye hep istedim yarın randevum var bakalım ne olacak
24 saattir sancılarım gidip geliyor dakikalar bi uzuyor bi kısalıyor ama regl gibi bel ağrısı hiç gitmedi. enteresan şeyler yaşıyorum
Canım adet sancıları gibi başladıysa geliyor gelmekte olaaannn

Canım benim spinaldi. Özendirme gibi olmasın kendi deneyimim ve bendeki etkilerini yazayım. Sanki belden aşağın yok gibi düşün. Sıfır his, acı ve sıfır hareket. Ameliyat sırasında karnımda çekiştirmeleri hissettim tabi acı yok asla ama bacak kısmında his de yoktu. Ameliyat sonrası 3-4 saat acı hiç çekmedim. Uyuşukluk geçmeye başlayınca da iğne yapıldı ara ara. Ağrım var dediğim an kalçadan yaptılar o iğneleri. Sıvı alımına başlandığı an saat başı şekersiz filtre kahve içtim. Hiç baş ağrım olmadı. En büyük korkum buydu spinalde. Ve ben spinal iğne yapılırken anestezi doktorunun verdiği şekli korudum ve hiç hareket etmedim, bu çok önemliymiş. Ameliyatın başında çok heyecan yaptım tirtirtitredim( rahim toplasın diye hormon veriliyormuş galiba bu da titreme yapıyormuş, odamda benimle ilgilenen ebe öyle söyledi ) Bayıltın beni dayanamayacağım dedim başımdaki kadın sağlıkçıya. Yok kuzum az kaldı bebeğe anestezi vermeyelim hem diyerek sakinleştirdi. Bir ara midem bulanmaya başladı, midem bulandı dediğim an damardan iğne yaptı saniyede geçti bulantı.
Sadece genel anestezi ile yapılan ameliyatta ağrıyla uyanılıyormuş duyduğuma göre.

Hemen mi başladı? Ayy dur korktum şimdi ama hiç sancı mancı da yok onu ne yapacağız yaa doğuruyor gibi de hissetmiyorum kendimi
Canım benim ilkinde catı muayenesinden bir hafta sonra nişan gelmişti. Sıfır sancı ile gitmiştim ve 5 cm açıklık vardı. İkincide cumartesi çatı muayenisi yaptı doktor. 1cm gibi dedi. Lekelenmelerin olabilir dedi. Pazartesi ye kadar ara ara lekelenmeler devam edince aradım doktoru gel, bakalım dedi. Annemi alıp gittim. 4cm olmuştu yine sıfır sancı. İkisinde de hatta üçüncüde de suni sancı ile doğum yaptım. Bebişin hareketleri yerindeyse bence bir sıkıntı yoktur ama yarında devam ederse ara bir doktorunu.

Canım duşa girebiliyorsan ılık suyun altında sancıları karşılamak daha kolay ve açılmayı hızlandırıyor. Ben 3 evladımı özelde suni sancı ile doğurdum. Doktorlar durumun gidişatına göre bence ona karar veriyorlar. 5 cmle sıfır sancı ile gittiğimde doktorum ben riske atamam suni verip doğumu gerçekleştirme taraftarıyım demişti. Kolaylıkla gelsin kuz

Hadi hayırlı olsun gözün aydın olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün

Offf warcrew
Alıntı girmiyorum durumumu anlayın diye kvfhjfgjggig çok sık ve kivrandiriyor ama 8 olmamıştır kesin mide bulantısı normal mi acıdan oluyo diye biliyorum ama kesin mi sancı esnasında oluyo
bazı insanlarda bulantı olabiliyormuş sancıdan dolayı canım son zamanlar sabırlı ol geçecek bitecek çok az kaldı . Çok az bi süre kaldı Allah yardımcın olsun

eski dostlara bakmaya geldim imagination forever ve fnd_50 takipteyim canlar
Ama warcrew arkadaşın canlı canlı doğum heyecanına ortak oldum ve bende telin başında "biz kavuştuk, iyiyiz demesini" bekliyorum. Hamileliği ve doğum çok seven biri olarak kalbim pıt pıt
Rabbim doğumu bekleyen diğer tüm arkadaşlarında doğumlarını su gibi eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…