Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Rabbim bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah kolaylikla gecsin

Üf sabah 6 ya doğru boğulacak gibi uyandım aşırı kötü oldum mide asidi yaktı resmen doğrulamiyodum son anda kalktım snbdjsndjsnd ondan sonra da uyuyamadim zaten uzanana kadar sorun yok uzaninca kalkana kadar bacaklari ağrıyan var mi benim gibi ya topuktan kasiga kadar genel jsnxjsndj veee hâlâ midem ağzımda ve 10 dkda bir kasılmalarım var dün yoruldum diye kesin hiç inancım yok sıklaşacagina dair

Ya bir gelir iki gelir her gün nedir arkadaş. Babaannelerini çok özlüyorlarsa hasret gidermek için arada babaanneleri de onlara gitsin o zaman. Bu ne rahatlık? Valla yine iyi dayanmışsın ama buna bir çözüm bulman lazım. Senin de bebeğin olacak. Sınırlarını koy kuzum. Eşine direkt söyle. Bu böyle olmaz biraz anlayış lazım senin kendi alanın kalmamış ki çok müdahale edilmiş.

Hersey cok guzel olacak sızler ıcın bende cok heyecanlıyım kızlaaaaar
Ben ıkı aydır ıdrar vermedım hıc tansıyon arada bır benımde yukselıyor ama,korkma canım ıdrarda proteın cıksa bıle senınkı baslangıc sevıyesındedır gebelık zehırlenmesınde goruntunden anlıyorum dedı dr bana dunkı kontrolde benımde gozumun onunde bıseyler gorup duruyorum bas agrım var,ama cok şişlik ödem olurmus ve tansıyon 12-85 yen yukarı olurmus.benım hep 12 ye 85 cıkıyor.eger oyle cok bır odem va durumun yoksa hıcbır sorun olmaz Allahın ıznıyle
Bu akşam benimde hafif kasilmam ve adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bakalim muhtemelen yalancı sanci hani adet olacaksinda sokulmemistir ya o tarZ bisey
Canım bende ıkı haftadır hep var o,hergun magnezyuma abanınca gectı dün ama bişey olmaz dogum yaklastı artık ondan oluyor.ılık dus yap uzan rahatlarsın.
Canım kımseyle aran bozulmadan dıyecegın sey cok basıt,annecıgım dogum yapacagım ya lohusayken yenı bebege alısmaya calısırken sessızlık olursa cok ıyı olur,zaten eltımde düşünür bunu ama yinede söyleyelim biz ona cocukları yatılı bırakmasın bir süre olurmu dersın,yani buna alınacak bırıde varsa defolsun gıtsın zaten eltın hanımın dusuncesı varsa kendı dusunur zaten.bencıl ınsanlara kızıyorum ama sen sakın ol lohusa olacaksın sakın kendını depresyona sokacak sıkıntılar etme kendıne,hersey gelıp gecer bu mınnosların bu gunlerı gelmez bıdaha
Kızlar suyum geldi dualarınızı bekliyorum
Ayyy hadı canım bır avazda ınsallaahbızı haberdar et dualarımız senınle
Benım varsen dunkı yoldan yola devam,mide benıde mahvedıyor gece 2yle 5 aradı yıne tv ızledım sızmısım sonra.az ve sık ye kuru seyler yemeye calıs ve sakız cıgne canım buldugum tek cozumler bunlaratraksıyonu gerceklestırdın demı dun

Ebussshhh kuşum senınkı persembemıydı yoksa benım gıbı cumamıydı?

Ay hayır gerceklestirmedim geberiyodum eşim geldi diyo noldu sana gözlerin altı da şişmiş cok mu yordun kendini nxnxnxnxnx dön dön agrilardan zor sabah ettim zaten uykum var aşırı kasilmalarim takip ediyorum 9-10 dkda bir suanda nzbxnxnzn bugün sakız alayım denemekten zatar gelmez

Ah kuzum eşim beni anlasa…. Zaten ne kazıklar yemedi abisinden yine de peşinde. Özlüyormuş, kör kütük seviyormuş abisini. Öldürse bir şey yapmayacak yani. O yüzden onun çocuklarına tapıyor
Amann ya bu erkeklerin de abi anne aşkı olanından uzak duracaksın bitmiyor sevdaları Hep böyle bir tanesi fedakar oluyor ama ne olursa olsun kv nin ortalığı toplaması sana söyleyecek söz bırakmaması vs bir sebep olamaz evinde huzur istemek kendi çekirdek aileni oluşturmak en doğal hakkın canım bencede eşinle konuş artık biz bir aile oluyoruz bizim kendimize ait yuvamız olsun çocuğumuzu huzurla büyütelim de güzelce bir deneyip tepkisini ölç bence

Bu arada 36 da çıktı demişim tansiyon bende 35 te çıktı canım bakteri de var olabiliyormuş onlar da önemli olan faktör idrar da protein çıkması bu yoksa korkma tansiyon yoksa başın ağrımıyorsa korkma olsa anlaşılıyor zaten

Oyhhh kıyamam sana temızlık yapma bıda ama yuruyus kesın yap,bıde dedıgım atraksıyonubı haftaya doguracaksın sende hıssedıyorum

Oyhhh kıyamam sana temızlık yapma bıda ama yuruyus kesın yap,bıde dedıgım atraksıyonubı haftaya doguracaksın sende hıssedıyorum
Yürüyüş imkanim kısıtlı ev işini yaparken eğil kalk ördek yürüyüşü falan iyi oldu dnbxjdbxjxn bugün yürürüm biraz eşim geç gidecek o işe de akşam bakarım halime göre sjbdjsjdjsjdjj doğurmak istiyorum zaten ama korku da var ah napacuk

Kız doğrucan mı yoksa sende bugün yarın
Adam geç gidiyorsa madem değerlendir

Canım dualarımız seninle. Sağlıkla bebişini kucağına alacaksın inşallah<3 Güzel haberlerini bekliyoruz.. :)

Ayyy günaydın canım kızlaarrr Allahmmmm doğuran doğurana sona geldik yavrularımıza sağlıkla sıhhatle bir avazda kavuşalım hepimiz inşallah doğum yapacaklara Allah kolaylıklar nasip etsin, su gibi aksın geçsin sağlıcakla gelsin minik meleklerimiz

Diğer mesajlarınızı da okudum. Kendinizi misafir sevmiyor diye düşünmeyin siz kesinlikle haklısınız. Burda eşiniz de iş bitiyor ama maalesef o da nerde durması gerektiğini bilemiyor. Önceliği size ve çocuğuna vermesi gerekiyor. Anlayacak biri mi bilmiyorum ama güzelce anlatsanız onun asıl ailesinin artık siz olduğunu annesinin zaten başınızın üstünde yeri var ama yiğeninin her hafta gelmesini istemediğinizi ( bunun için geçerli bir sebep yok sadece istemiyorum bu kadar basit veya sizin çocuğunuzu her hafta eltiniz kabul eder mi ? Hayır. Ve eltiniz de nasıl anlayışsız biri her hafta göndermek nedir )
Eşiniz ile gelmemesi konusunda çözemezseniz eğer ev dublexmiş kayınvalideniz de sizde kalıyormuş ve babanesi için geliyormuşsa madem kayınvalidenizin odasına bir tv koyun torun babane tüm gün üstte tv izlesinler.
Alt kattaki tvnin kumandasını saklayın, pilini çıkarın, başım ağrıyor, hastayım tv izlemek istemiyorum diyin. Çocuğum uyanıyor benim çocuğum benim için çok kıymetli ve bu sesten rahatsız oluyor diyin. Artık burda tv açılmayacak diye sınırınızı çizin.
Tabi bunları aile ortamınızı bilemeden yazıyorum siz kendinize göre düzenleyin umarım bu saçmalık son bulur. Allah yardımcınız olsun anlayışsız insalarla uğraşmak zor. Duanız edin inşallah Rabbim yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Kızlar doğuma giden herkesin Allah yardımcısı olsun kolaylıkla doğurun inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın ( alalımmm hep birlikte ) bebişlerimizi
Mesajlarınızı okudukça duygulanıyorumm Hepimiz için en fazla bir ay kadar kaldı çok heyecanlıı

Çok teşekkür ederim yok hiç uğraşmayacağım kumanda falan ile direkt söyleyeceğim rahatsız olduğumu. Yüzsüzlüğün en üst safhası, yüzsüz kV ve elti görüyorum burada sadece. Hayır eşim ne kadar enerji harcadığının farkında değil. Her haftasonu evimiz dolu. Sessiz sakin oturuyor olsa bile fazla gelen fazla oluyor

Önceden ikisini birden getirirdi. Şimdi bir hafta biri diğer hafta öbürü. Eşimle konuştuktan sonra hafifletmiş haliymiş neyse çözeceğim bu konuyu. Sadece ben mi misafir sevmeyen biriyim acaba diye düşündüm. Sizlerin de fikirlerinizi almak istedim.

Anladım canım, protein ve tansiyonu ben de duymuştum. İniallah sağ Salim kavuşalım bebeklerimize

Sağlıkla haberlerini bekliyoruz Minige kavuşma günü

İdrarda protein kaçağı mi var canım değerin kaç çıktı tansiyon ile ilgili problemler varmiydi o referans veriyomus bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…