- 18 Eylül 2022
- 75
- 56
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.781
Ben tansiyondan takipliyim ilac kullaniyorum zaten gecen haftalarda da yükselmisti baktilar idrarda protein yoktu zaten zehirlenme belirtim de yok ama tansiyonum ara ara çıkıyor böyle. Ben 38lerde sezeryana aliyolar diye biliyodum bi de sezeryana yeni karar verdigim icin gün almadm özelle de görüşmedim ama gidicem. Tansiyondan erken alındığını bugün ögrendim yani erken alinacak durum olarak görmüyodum 14,8i . Doktor biraz korkuttu bugün.Bu aralar benimde tansiyon yüksek aman dikkat et idrar ver ast alt üre keratin hemogram değerlerine baktır hemen gebelik zehirlenmesi olabilir tansiyon yüksek istemiyolar benim değerler güzel çıktı ama tansiyon hala sınırda erken doğum riski var
Nstye bagliydim başım agrimaya başladı. Nstden çıkınca ölçtürdüm. Baş ağrısı oldu sadece.Peki o an tansiyonunuzun yukseldigini anlayacak bi sikayetiniz oldumu
Aynen gitmem gerekiyo sanırım. Sürekli yükselmiyor ama ara ara yükselmesi de sıkıntı oluyo galibaEvet mümkünse yarın iletişime geç durumu doktorunla paylaş ihmal etme
Benim ani ve erken doğum oldu bebeğim küveze alındı fakat ben el pompası ile sağdım. Oğlum emiyor olmasa da ona yetecek kadar süt geldi hemşirelerine ilettim. Hastanede oluyor dense de bence hastane çantasında el pompası olmalıTesekkur ederim battaniye koyarim cantama peki sutunuz hemwn gelmis miydi?
Ana oluyorsunAyyy güzel dualarin için Allah Razi Olsunnn ben bi fena oluyorum yaaa, bu nasıl bir duygu seli anlayamıyorum hem çok korkuyorum hem biran önce sabah olsun istiyorum, hem bebeğime kavuşmak istiyorum hemde karnımda kalsın istiyorum deliriyor muyum acaba
Geçmiş olsunKızlar merhaba bugün randevumuz vardı. Haftaya doğum günü verildi. Daha somrası idrarda değerim yüksek çıkmış. Hemen aramış geri çağırmışlar. Geldik yatış yaptılar. 24 saatlik idrar veriyorum. Gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyorlar. Sonuç yine yüksek çıkarsa hemen bebeği alacaklarmış. Doktor bunun bebeğe riski yok dedi. Anneye zarar veriyor dedi. Başına gelen var mı?
Teşekkür ederim inşallahAna oluyorsunsen de haber ver mutlaka inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Geçmiş olsungebelik zehirlenmesinde ben de anneye zarar verebiliyor diye duymuştum çok bilgim yok. İnşallah bir sorun yoktur varsa da korkma bebişin gelişimini tamamlamış zaten nerdeyse yani erken doğum vs de değil. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine Sağlıkla
Düzensiz geliyosa kasılma sıkıntı yok o regl olacakmış gibi durumu bende çok oluyor şuanda da var ama yordum kendimi o da varBu akşam benimde hafif kasilmam ve adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bakalim muhtemelen yalancı sanci hani adet olacaksinda sokulmemistir ya o tarZ bisey
Sonuçlar ne zaman çıkar diyorlar inşallah sorunsuz geçer sürecinTeşekkür ederim inşallahbebeğe bi zararı dokunmasında sabah şidettli kusma falan yaşamıştım zaten belkide sebebi budur. Yediğim yemekten sanmıstım
Dualarımız senınle canım benım hersey cok guzel olacak emın olKızlaaar istisnasız hepinizi çok seviyorum çok çok çokwarcrew fnd_50 @ipeksi19 imagination forever @misophonia_ @maya91 ve daha niceleri. Hepizini yazamadım inanın çok yoğun heyecanlı bir gündü. Nolur duanızı benden ve evladımdan eksik etmeyin. Bu msji okuyan her bir arkadaşımdan dua talep ediyorum yarın 08.30 da doğumum var. İlk doğumum olacak çok heyecanlıyım duygularımı tarif edemem. Sizlere dua edeceğim yarın bende. Güzel enerjinizi güzel yüreğinizden gelecek dualara talibim. Yazacağım ilk iyi olduğum anda. İyi ki varsınız her birinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun
Bebeğin nasıl canım sağlığı iyidir inşallah. Nasıl gidiyor gelişimiBenim ani ve erken doğum oldu bebeğim küveze alındı fakat ben el pompası ile sağdım. Oğlum emiyor olmasa da ona yetecek kadar süt geldi hemşirelerine ilettim. Hastanede oluyor dense de bence hastane çantasında el pompası olmalı
V Vaveylaypapatya113 her şey çok güzel geçer umarım sağlıkla kucaklarınıza alın
Canım sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallahKızlaaar istisnasız hepinizi çok seviyorum çok çok çokwarcrew fnd_50 @ipeksi19 imagination forever @misophonia_ @maya91 ve daha niceleri. Hepizini yazamadım inanın çok yoğun heyecanlı bir gündü. Nolur duanızı benden ve evladımdan eksik etmeyin. Bu msji okuyan her bir arkadaşımdan dua talep ediyorum yarın 08.30 da doğumum var. İlk doğumum olacak çok heyecanlıyım duygularımı tarif edemem. Sizlere dua edeceğim yarın bende. Güzel enerjinizi güzel yüreğinizden gelecek dualara talibim. Yazacağım ilk iyi olduğum anda. İyi ki varsınız her birinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun
Benim güzel papatyamKızlaaar istisnasız hepinizi çok seviyorum çok çok çokwarcrew fnd_50 @ipeksi19 imagination forever @misophonia_ @maya91 ve daha niceleri. Hepizini yazamadım inanın çok yoğun heyecanlı bir gündü. Nolur duanızı benden ve evladımdan eksik etmeyin. Bu msji okuyan her bir arkadaşımdan dua talep ediyorum yarın 08.30 da doğumum var. İlk doğumum olacak çok heyecanlıyım duygularımı tarif edemem. Sizlere dua edeceğim yarın bende. Güzel enerjinizi güzel yüreğinizden gelecek dualara talibim. Yazacağım ilk iyi olduğum anda. İyi ki varsınız her birinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun
Yok kanka adam onu yazarsa kimse de almaz aman ne denetleniyor ki sağlıksız yiyecekler aldı başını gitti. Çok çok güvenilir yerden almaktan başka çare yokBok var her şeye glikozu basiyorlar zaten. Bir şeyi de salsinlar kendi haline Allah için yaiçindekiler kısmına yazmazlar mi glikozu? Nasıl anlicaz hepsi aynı benim gözümde sjdbjshdjdjdjdjd
İnsaAllah çok teşekkür ederimm, dualarınızı bekliyor olacağım bende size dua ediyorum hepimiz bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım birbirimize güzel haberlerimizi verelim
Öyle vallaYok kanka adam onu yazarsa kimse de almaz aman ne denetleniyor ki sağlıksız yiyecekler aldı başını gitti. Çok çok güvenilir yerden almaktan başka çare yok
Bir aydır o ağırıyı çekiyorum valla tabi herkeste aynı etkiyi tepkiyi verirmi bilinmez ..Bu akşam benimde hafif kasilmam ve adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bakalim muhtemelen yalancı sanci hani adet olacaksinda sokulmemistir ya o tarZ bisey
İnşallah teşekkür ederim. Yarın sabah doktorla tekrar görüsülecek tansiyonum yüksek çıkıyor. Bu idrar 24 saat dolunca verilecek sanırım yarın akşam 6 gibi. Belki sabah az çok belli olur ne olacağıDüzensiz geliyosa kasılma sıkıntı yok o regl olacakmış gibi durumu bende çok oluyor şuanda da var ama yordum kendimi o da vardüzenli olmaya başlarsa takip et kasılmaları
Sonuçlar ne zaman çıkar diyorlar inşallah sorunsuz geçer sürecin
Sabah mesajini heyecanla bekliyor olcazKızlaaar istisnasız hepinizi çok seviyorum çok çok çokwarcrew fnd_50 @ipeksi19 imagination forever @misophonia_ @maya91 ve daha niceleri. Hepizini yazamadım inanın çok yoğun heyecanlı bir gündü. Nolur duanızı benden ve evladımdan eksik etmeyin. Bu msji okuyan her bir arkadaşımdan dua talep ediyorum yarın 08.30 da doğumum var. İlk doğumum olacak çok heyecanlıyım duygularımı tarif edemem. Sizlere dua edeceğim yarın bende. Güzel enerjinizi güzel yüreğinizden gelecek dualara talibim. Yazacağım ilk iyi olduğum anda. İyi ki varsınız her birinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun
Dualarımız seninle canımKızlaaar istisnasız hepinizi çok seviyorum çok çok çokwarcrew fnd_50 @ipeksi19 imagination forever @misophonia_ @maya91 ve daha niceleri. Hepizini yazamadım inanın çok yoğun heyecanlı bir gündü. Nolur duanızı benden ve evladımdan eksik etmeyin. Bu msji okuyan her bir arkadaşımdan dua talep ediyorum yarın 08.30 da doğumum var. İlk doğumum olacak çok heyecanlıyım duygularımı tarif edemem. Sizlere dua edeceğim yarın bende. Güzel enerjinizi güzel yüreğinizden gelecek dualara talibim. Yazacağım ilk iyi olduğum anda. İyi ki varsınız her birinizi kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun
Çok şükür ki bir sağlık sorunu yok sadece kg alıp emme refleksi gelişmesi bekleniyor. Kg da alıyor artık doktoru pozitif konuşuyor çene kasları gelişip emebiliyor olunca taburcu olacak inşallah. Gün sayıyoruz. Anne karnında olacaktı zaten daha şimdi en azından karşımızda diyip sabretmeye çalışıyoruzBebeğin nasıl canım sağlığı iyidir inşallah. Nasıl gidiyor gelişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?