Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ben tansiyondan takipliyim ilac kullaniyorum zaten gecen haftalarda da yükselmisti baktilar idrarda protein yoktu zaten zehirlenme belirtim de yok ama tansiyonum ara ara çıkıyor böyle. Ben 38lerde sezeryana aliyolar diye biliyodum bi de sezeryana yeni karar verdigim icin gün almadm özelle de görüşmedim ama gidicem. Tansiyondan erken alındığını bugün ögrendim yani erken alinacak durum olarak görmüyodum 14,8i . Doktor biraz korkuttu bugün.
Peki o an tansiyonunuzun yukseldigini anlayacak bi sikayetiniz oldumu
Nstye bagliydim başım agrimaya başladı. Nstden çıkınca ölçtürdüm. Baş ağrısı oldu sadece.
Evet mümkünse yarın iletişime geç durumu doktorunla paylaş ihmal etme
Aynen gitmem gerekiyo sanırım. Sürekli yükselmiyor ama ara ara yükselmesi de sıkıntı oluyo galiba

Tesekkur ederim battaniye koyarim cantama peki sutunuz hemwn gelmis miydi?
Benim ani ve erken doğum oldu bebeğim küveze alındı fakat ben el pompası ile sağdım. Oğlum emiyor olmasa da ona yetecek kadar süt geldi hemşirelerine ilettim. Hastanede oluyor dense de bence hastane çantasında el pompası olmalı

V Vaveylay papatya113 her şey çok güzel geçer umarım sağlıkla kucaklarınıza alın

Ana oluyorsun sen de haber ver mutlaka inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Geçmiş olsun gebelik zehirlenmesinde ben de anneye zarar verebiliyor diye duymuştum çok bilgim yok. İnşallah bir sorun yoktur varsa da korkma bebişin gelişimini tamamlamış zaten nerdeyse yani erken doğum vs de değil. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine Sağlıkla

Bu akşam benimde hafif kasilmam ve adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bakalim muhtemelen yalancı sanci hani adet olacaksinda sokulmemistir ya o tarZ bisey

Teşekkür ederim inşallah bebeğe bi zararı dokunmasında sabah şidettli kusma falan yaşamıştım zaten belkide sebebi budur. Yediğim yemekten sanmıstım

Bu akşam benimde hafif kasilmam ve adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bakalim muhtemelen yalancı sanci hani adet olacaksinda sokulmemistir ya o tarZ bisey
Düzensiz geliyosa kasılma sıkıntı yok o regl olacakmış gibi durumu bende çok oluyor şuanda da var ama yordum kendimi o da var düzenli olmaya başlarsa takip et kasılmaları
Teşekkür ederim inşallah bebeğe bi zararı dokunmasında sabah şidettli kusma falan yaşamıştım zaten belkide sebebi budur. Yediğim yemekten sanmıstım
Sonuçlar ne zaman çıkar diyorlar inşallah sorunsuz geçer sürecin

Dualarımız senınle canım benım hersey cok guzel olacak emın olsenden gelecek guzel mesajı beklıyor olacagım yarın

Bebeğin nasıl canım sağlığı iyidir inşallah. Nasıl gidiyor gelişimi

Canım sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun

Benim güzel papatyam kalbim de duam da seninle seni çok seviyorum samimiyetini enerjini görmeden buralardan hissettim hissediyorum inan bana aklım sende. Yarın Rabbim kolaylıkla doğumunu atlatmana yardımcı olsun inşallah sağsalim bebeğine kavuşursun ilk fırsat anında ilk boşluğunda senden gelecek güzel haberleri bekliyorum. Rabbim kolaylaştırsın hiç zorlaştırmasın amin

Bok var her şeye glikozu basiyorlar zaten. Bir şeyi de salsinlar kendi haline Allah için ya içindekiler kısmına yazmazlar mi glikozu? Nasıl anlicaz hepsi aynı benim gözümde sjdbjshdjdjdjdjd
Yok kanka adam onu yazarsa kimse de almaz aman ne denetleniyor ki sağlıksız yiyecekler aldı başını gitti. Çok çok güvenilir yerden almaktan başka çare yok

V Vaveylay canım yarın senin de doğumun varmış Rabbim sana da kolaylıkla atlatmayı bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk boşluk anında güzel haberlerini bekliyoruz

V Vaveylay canım yarın senin de doğumun varmış Rabbim sana da kolaylıkla atlatmayı bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk boşluk anında güzel haberlerini bekliyoruz
İnsaAllah çok teşekkür ederimm, dualarınızı bekliyor olacağım bende size dua ediyorum hepimiz bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım birbirimize güzel haberlerimizi verelim

Hepinizden dua bekliyorum başıma neler gelecek hiçbir fikrim yok heyecan korku her duyguyu yaşıyorum

İnşallah teşekkür ederim. Yarın sabah doktorla tekrar görüsülecek tansiyonum yüksek çıkıyor. Bu idrar 24 saat dolunca verilecek sanırım yarın akşam 6 gibi. Belki sabah az çok belli olur ne olacağı

Sabah mesajini heyecanla bekliyor olcaz dualarimz seninle

Kızlar, 1,5 yıllık evliyim KV ile Amerikan mutfaklı dublex evde oturuyoruz. Eltimin 9 ve 6 yaşında çocukları var, onlar ayrı evdeler. Her cuma akşamı eltim çocuklarından birini getirir pazar da akşam üstü alır. Ara tatillerde full bizdeler (yatılı). Ben bundan rahatsız oluyorum. Neymiş babaannelerini özlüyorlarmış. Amerikan mutfak olduğunu belirtme sebebim, çocuk bütün gün mutfakta çizgi filmi izliyor. Yani anlayacağınız krallar gibi ağırlanıyorlar, kayınvalidem çok iyi bakar. Bütün gün mutfakta zaman geçirdikleri için de b*k götürür. Ben TV izlemeyi sevmem ama bütün gün yüksek sesle TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum. Ne mutfakta rahat rahat yemek yapabiliyorum ne de bir daha girdiğimde temiz bulabiliyorum mutfağı. Yani bulaşık kaldırılmıyor, cipsler yeniyor koltukta, resim çiziyorlar falan. artık dayanamıyorum. Eşim de bunu kabullenmiyor ama bütün hafta yorulduğu halde bir de elin çocuğunu mu ağırlayacağız haftasonu? Ki TV de birşey izlemek istiyorsun, kumandayı alıp farklı bir programa geçirmeye çalışırken Hayıııııır daha bitmemişti diye bağırıyor. Abi sen bütün gün izliyorsun zaten biri bitmeden ötekine başlıyorsun. O kadar konforsuzum ki çocuk doğunca bu gürültüde nasıl uyuyacak. Eşime rahatsız olduğumu nasıl dile getireceğim? Gelmesinler mi diyeyim? Benim hormonlar mı oynuyor? Ben mi misafir sevmiyorum. Çok geriliyorum.

Dualarımız seninle canım çok güzel bir doğum olacak. İnşallah sağ Salim yavruna kavuşacaksın. Mesajını bekliyor olacağız

Bebeğin nasıl canım sağlığı iyidir inşallah. Nasıl gidiyor gelişimi
Çok şükür ki bir sağlık sorunu yok sadece kg alıp emme refleksi gelişmesi bekleniyor. Kg da alıyor artık doktoru pozitif konuşuyor çene kasları gelişip emebiliyor olunca taburcu olacak inşallah. Gün sayıyoruz. Anne karnında olacaktı zaten daha şimdi en azından karşımızda diyip sabretmeye çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…