- 17 Haziran 2015
- 4.772
- 9.856
- 158
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.761
Çok güzel günler bekliyorOlsun canım napalım benımde annem kalacak,gönüller bir olsun,aksamları severler onlarda bebıslerını.sımdı ben merakla beklıyorum acaba nasıl bır baba olacakbızım yaslarda 35-39 bakalım bızı neler beklıyor
08:30 daymış
Ayyy 11 gibi kucağında olur kesin08:30 daymış
Evettt insaAllah benim de dogumum yarınnnnnYarınpapatya113 den başka kim doğuruyordu? Vaveyla mıydı?
Tesekkur ederim battaniye koyarim cantama peki sutunuz hemwn gelmis miydi?Benim ne baş ağrım oldu ne bel ağrım oldu. Sezeryandan 6 saat sonra ayağa kalkabildim çok uzun süre de bacaklarımda his yoktu. Sabaha kadar sürekli iğne yapıldı doktorumun talimatıyla. Sezeryanden mı ameliyathaneden mı bilmiyorum odaya gelince aşırı üşüdüm ama onu da duyduğum için yanımda polar sabahlık vs götürmüştüm. Yakınlarım da tüm ceketleri örttüler üstüme. Usumekten titriyordum boynum kasılır diye korkup kendimi korumaya aldım siz de yanınızda battaniye vs bulundurabilirsiniz. Üşüme kaynaklı boyun kasılması tutulması yaşadıklarını söyledi arkadaşlarım ama bende olmadı
Ay hadi sağlıcakla inşallah seninki kaçtaydıEvettt insaAllah benim de dogumum yarınnnnn
Evet parlaklar glikoz şurupluKanka dikkat et bak haberde denk geldim hurma görünce aklıma ilk sen geliyorsun ahhdhdhhdhdhwarcrew
Özeldeki doktoruna tansiyonun konusunda bilgi verdin mi?Kızlar ben bugün rutin kontrolüme gittim 37+3 nstde sancı çıkmadı. Devlette takipliyim ama doktora özelde sezeryan olacağımı söyledim. Ilk gebelik 39 sonu veya 40. haftada alınır özelde artik böyle dedi. Sonrasinda tansiyonum ölcüldü 14-8 çıktı doktor dedi ki sen bekleme git fazla bekletmezler seni alırlar sezeryana tansiyon var çünkü dedi. Zehirleyebilir dedi. Benzer durumda olanlar kaçıncı haftada alındı ?
Henüz özeldeki doktora gitmedim. Bu hafta perşembe gidecektim ama devletteki doktorum bekletme hemen alabilir de dedi.Özeldeki doktoruna tansiyonun konusunda bilgi verdin mi?
Bu aralar benimde tansiyon yüksek aman dikkat et idrar ver ast alt üre keratin hemogram değerlerine baktır hemen gebelik zehirlenmesi olabilir tansiyon yüksek istemiyolar benim değerler güzel çıktı ama tansiyon hala sınırda erken doğum riski varHenüz özeldeki doktora gitmedim. Bu hafta perşembe gidecektim ama devletteki doktorum bekletme hemen alabilir de dedi.
Peki o an tansiyonunuzun yukseldigini anlayacak bi sikayetiniz oldumuKızlar ben bugün rutin kontrolüme gittim 37+3 nstde sancı çıkmadı. Devlette takipliyim ama doktora özelde sezeryan olacağımı söyledim. Ilk gebelik 39 sonu veya 40. haftada alınır özelde artik böyle dedi. Sonrasinda tansiyonum ölcüldü 14-8 çıktı doktor dedi ki sen bekleme git fazla bekletmezler seni alırlar sezeryana tansiyon var çünkü dedi. Zehirleyebilir dedi. Benzer durumda olanlar kaçıncı haftada alındı ?
Evet mümkünse yarın iletişime geç durumu doktorunla paylaş ihmal etmeHenüz özeldeki doktora gitmedim. Bu hafta perşembe gidecektim ama devletteki doktorum bekletme hemen alabilir de dedi.
Ayyy güzel dualarin için Allah Razi Olsunnn ben bi fena oluyorum yaaa, bu nasıl bir duygu seli anlayamıyorum hem çok korkuyorum hem biran önce sabah olsun istiyorum, hem bebeğime kavuşmak istiyorum hemde karnımda kalsın istiyorum deliriyor muyum acabapapatya113 V Vaveylay kızlar inşallah çok güzel geçer umduğunuzdan daha da iyi geçer hatta Sağlıkla minik kuzularinizi kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah az ağrıyla sorunsuz bir süreç geçirirsiniz duacınızım gece burda olmayabilirim diye yazıyorum şimdiden haber verin bize aklımız sizde kalır
9 da hastaneye gideceğim de doktor doğum öğleni bulur dedi yine fırsat buldukça yazarım süreçle ilgili size deAy hadi sağlıcakla inşallah seninki kaçtaydıEvet haber verin mutlaka bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?