Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ben de rüyamda doğurduğumu gördüm bugün ya çok tuhaftı ben hemen ayaklanmıştım bebek kaç kilo diye kafaya çok mu takıyorum ne 3kilo bile yoktu ama sesleniyordum yavruma gülüyordu çok güzeldi

Kız bugün pazartesiymiş ya benim günler gitti hep sanıyorum ki bugün salı ve sabah doktora gidecek falan bi de son gün diyince papatya113 sori canim benim kafam yanmış skbsjsbdjshjs
Çok tatlısın ya Allah senj bende de oluyor öyle kafa gitmeleri hepsi hamilelikten guzum

Ben de rüyamda doğurduğumu gördüm bugün ya çok tuhaftı ben hemen ayaklanmıştım bebek kaç kilo diye kafaya çok mu takıyorum ne 3kilo bile yoktu ama sesleniyordum yavruma gülüyordu çok güzeldi
Bugün kontrolüm var çok düşündüm ondan sanırım neyseki görücez yavrumuzu

Ne bilem bacım bi acayip herkes övdü övdü dedim herhalde işinde çok iyi ama bana nedense hiç uymadı tavrı . Ultrasonda geçen rahim ağzı uzunluğumu sordum onu göremem burdan dedi
Rahim uzunluğumu kendi doktoruma bende sordum. Artık ulturasonda bebek baskıladığı için göremem alttan bakmam dedi.

Canım bunu nerden yaptırdın

Çok şükür ikimiz de iyiyiz alışma sürecimiz biraz sancılı geçiyor ama yine de çok keyifli

Çok doğru papatyam kız yarın doğuruyorsun ya

Benim de öyle ya, ayağa kalkınca taş gibi yürürken falan bazen böyle göbeğim aşırı ağır geliyor bedenime ben de 36. Haftadayım

Sezaryen mi senin de
Benim doktorum pek sezeryqndan yana degil canim ama bende tasikardi var ven o kadar sanciya pek dayanabilecegimi sanmiyorum bir bakalim dedi sezeryan olursam eger 14martta olacak kismetse dogum senin de mi sezeryan?

Seni çok iyi anlıyorum zaten heyecandan insan ne yapsam diye kalıyor hazırlıklar tam olsa da olmasa da bir aklı duruyor ay senin heyecanını yerim güzelim benim doyasıya yaşa bu heyecanı o son günün heyecanı mutluluğu çok başka oluyor yarın sağlıkla mutlulukla kavuşmak nasip olsun miniğimize

Ya aslinda biz de goruyoruz ama net olmuyor bilmiyorum ultrasondakine benzer mi ne kadar alakali olur ama nornalden burnu cok sis mesela yuzu net gorunmuyor anlasilmiyor acikcasi

Bu işlemi 4 defa gelip gidip yaptılar bana ve sadece karna bastırma olayı olmadı alttan kol ile müdahale de ettiler o zaman annem bile bu nasıl uygulama dedi bağırdı oradakilere. Benim en küçük kardeşim sezaryen olmuştu. Annem dedi ki 18 yıl önce sezaryen oldum böyle bir şey yapılmadı bana dedi. Kime sorsam 10-15 günde ayağa kalkmış bir şeyi yok ben 40 gün eğik yürüdüm. Doktoruna denk gelmek çok önemli. Şuan içim aşırı Rahat doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum. Gördüğüm an güven verdi bana işte bu dedim.

Rahim uzunluğumu kendi doktoruma bende sordum. Artık ulturasonda bebek baskıladığı için göremem alttan bakmam dedi.
Kız normalde görüyor doktorlar ben bunu soralı 2 hafta oldu . Onu nst söyleyecek dedi bana da . Devletteki Kadın tek tek öyle güzel anlattı ki çocuğun baş gelişli vs herşeyi söyledi söylemese hiçbir şey bilmiyordum suyu güzel plasenta yaşlanmamış falan utanmasam kadına sarılacaktım sağolun diye

Yarın bu saatlerde kucağında inşallah
Harika iş çıkarmışsın canım

Benim doktorum bir kere baya uğraştı ölçemedim dedi cihazdan heralde. Geçen sefer ben sordum göremiyorum dedi. Zaten her şeye bakıyor görse söylerdi bence. Ben çok güveniyorum çünkü

Bugün kontrolüm var çok düşündüm ondan sanırım neyseki görücez yavrumuzu
Ay haber ver mutlaka
Benim doktorum pek sezeryqndan yana degil canim ama bende tasikardi var ven o kadar sanciya pek dayanabilecegimi sanmiyorum bir bakalim dedi sezeryan olursam eger 14martta olacak kismetse dogum senin de mi sezeryan?
Benim belli değil canım henüz. Çarşamba kontrole gidicem bakalım
Benim doktorumda var ama cocugun pozisyonundan mi nedenanlamadim netlik yok hic
O zaman üzülmiyim hiç. Renkli olsa da pozisyon uygun olmıcaktı belki hshsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…