- 10 Temmuz 2024
- 1.337
- 3.098
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.601
İyi ki varlar canım iyi kiAnnelerimiz iyi ki varlar canım.Çok geçmiş olsun anneciğine. Allah sağlık sıhhat versin ona da. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim.
Çok az kaldı sana da. 2 gün sonra anne yanı beşiğinde uyuyacak inşallah oğluşun
Amaaan doğru diyon valla burada herşeyin muhabbetini yaptık birde gaz muhabbetimiz olsun nolcak kiAy bak olabilir gazdan hiç düşünmemiştim. Peki o gaz olayından kurtulmak için ne yapmak gerek? Ameliyathane çok soğuk oluyor ben girdiğimde çok titremiştim titrememi durduramıyordum o soğuk gaz yapıyordur zaten bizeher muhabbeti yaptık boşver gaz muhabbeti de yapalım ayol ne kusuru
Ya hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla büyütün yavrunuzu kaçtı tansiyonun kaçıncı hafta da girdin sezeryanaSelam kızlar,burada çok aktif değildim ama yine de haber vermek.iatwdim geçen cuma 14 şubatta acil sezaryene alındım yüksek tansiyondan ve bebeğim geldivar mi başka doğum yapan acaba
Azıcık aşağıya inince tüm cevaplarımı aldım danım çok geçmiş olsun ilk gebeliğimde bende aynı sıkıntıyı yaşadım 20 tansiyonla 36+5 te acil sezeryane girdim beyin kanaması riskinden dolayı şimdi yine tansiyon riski var ama çok şükür geçenki gibi yükselme olmadı bir kere 14/10 gördüm onun dışında hep 13/10 12/10 gidiyoruz bugün yine 36+5 iz benek gelişimi de normal bu sefer ilk kızımda durmuştu dayanabilirse doktorumda şu 37. Haftayı doldurmaya çalışıyorSpiral benim için çok risklidir genel oldum.zaten 24 14 olmuş tansiyonum ameliyathane de beyin kanaması gecirecegimden korkuyorlardi.cok değişik oldu benimki planlı değildi muayeneden acil sezaryene alindim
Hayır sen bizimle Mart ta doğuracaksın benceGelsin daha bu hasretlik yeter
Kız maşallah hepsini son güne bırakmışsın ama anında da halletmişsin tebrik ediyorum canımMerhaba canım kızlar, gececiler uyumayan lohusa bacilarim ve hamişlerben Yusuf Yusuf modunda ama bir yandan da bazı şeyleri son güne bırakan bir gebe olarak bugün aranızda yoktum. Kapı süsüdür, kuaför işidir kaş maş bugün hallettimm. Kendimi tebrik ediyorum afedersiniz ağrıdan bel yanmasindan şuanda inlesemde bu karda yürüyerek kuaföre gittim resmen. Hızımı alamadım yanda bebek magzasindan hala oğluma bişeyler alma derdine düştüm alışveriş yaptım kendime bişeyler aldım arbutin serumsuz doguramam diye gratise girdim cilt bakım ürünleri falan kafa dağıtmak için para harcadım diyebilirim sonra kapı süsü yaptırdım o an yapılıp teslim etmişler yengeme yaptırdım bu kadar hızlı olmasına şok oldum. Oda süsleme için tül balon, yazılar vs aldık. Bunlar olmadan da doguramam tabi herşey eksiksiz olacak derdinden yoğunluktan başımı kaldıramadım. Bavul hazır değil ama içine koyulacaklar tertemiz hazır sadece yerlestircez bugün onuda bitecek bende durumlar böyle. Şuan ağrılar vız gelir tırıs gider. Ben yarın evladıma kavuşuyorum. Darısı bekleyen herkese olsun. Rabbim kolaylık versin kızlar cümlemizeeee
Ama o zaman erkendiÖyle deme deme en son neler oldu
Ben yeni uyandım geri yaticam geç uyanabilirim. İnşallah çok güzel geçer ağrısız sizisiz bir şekilde atlatabilirsinMerhaba canım kızlar, gececiler uyumayan lohusa bacilarim ve hamişlerben Yusuf Yusuf modunda ama bir yandan da bazı şeyleri son güne bırakan bir gebe olarak bugün aranızda yoktum. Kapı süsüdür, kuaför işidir kaş maş bugün hallettimm. Kendimi tebrik ediyorum afedersiniz ağrıdan bel yanmasindan şuanda inlesemde bu karda yürüyerek kuaföre gittim resmen. Hızımı alamadım yanda bebek magzasindan hala oğluma bişeyler alma derdine düştüm alışveriş yaptım kendime bişeyler aldım arbutin serumsuz doguramam diye gratise girdim cilt bakım ürünleri falan kafa dağıtmak için para harcadım diyebilirim sonra kapı süsü yaptırdım o an yapılıp teslim etmişler yengeme yaptırdım bu kadar hızlı olmasına şok oldum. Oda süsleme için tül balon, yazılar vs aldık. Bunlar olmadan da doguramam tabi herşey eksiksiz olacak derdinden yoğunluktan başımı kaldıramadım. Bavul hazır değil ama içine koyulacaklar tertemiz hazır sadece yerlestircez bugün onuda bitecek bende durumlar böyle. Şuan ağrılar vız gelir tırıs gider. Ben yarın evladıma kavuşuyorum. Darısı bekleyen herkese olsun. Rabbim kolaylık versin kızlar cümlemizeeee
Ay cumartesi mart ciddenAyy kızlaarrr rüyamda doğuruyordum38+1’den selamlar sevgiler.. bugün mutfak dolabını temizledim ben de, ondan mıdır bilmiyorum ama yavaş yavaş genitale vuran bir sancı var ama doğum sancısı gibi değil.. normalde pazartesi randevum vardı ama burası -22 derece, o yüzden Salı gidicem dr’a. 32. Haftada 1 cm açıklık çıkmıştı, geçtiğimiz pazartesi nst’de yine 1 cm ölçtü. Dr martı görürsün dedi ama cumartesi Maarrttt sanırım geliyor gelmekte olan
Yok dur bari marta az kaldı martta doğuralim dnbxbdbxndnxjSancılar azaldı daha doğurmuyorum galibasabahı da ettiğime göre artık uyuyabilirim herkese tatlı rüyalar
Hayrolsun bu gece rüyalar hep doğurma üzerine maşallahKızlar bende ruyamda doguruyordum bugun.ılk kez gordum ruyamda dogurdugumu bu bır işaretmıbugun dr a gıdıcem ya cok heycanlıyım bıde yarın alalım derse hazır hıssetmıyorum hıc kendımı ayy kafamda delı sorular bı yandan saglıgım ıcın dogsun artık ıstıyorum bır yandan çıkarmaya korkuyorum,Allahım herşey çok güzel olsun inşallah hepimiz için
Kaldık marta sorun değil de ben cidden marul doğurmak istiyodum ya sjsbshshsjdhhsbshdgsjshjdsbs şimdiden yurutmuyor çatı kemiği mi oluyor daha altı mı emin değilim oraya yüklendi resmen bugünHayır sen bizimle Mart ta doğuracaksın bence
Kız bugün pazartesiymiş ya benim günler gitti hep sanıyorum ki bugün salı ve sabah doktora gidecek falan bi de son gün diyinceKız maşallah hepsini son güne bırakmışsın ama anında da halletmişsin tebrik ediyorum canımAy evet senin çok az kaldı hadi bizde heyecanlıyız senin kadar güzel haberlerini bekliyoruz Salı günü kaçta kavuşacaktınız yavru kuşuna
Ay bir sürü olumsuzluk yaşamışsın ama hepsi çok güzel olmuş canım gülerek kullanmak nasip olsunÇikolatalar nasıl gelecek bilmiyorum ama kullandıkları malzemelerin ahşabı ve boyası, el işçiliği güzeldi onu inkar edemem ama sıcak silikonu iyice yapıştırmadıkları yerler düştü, muhtemelen kargoda atıp tuttukları için öyle oldu ama ben elime ulaşan ürünleri de paylaşıyorum sizlerleyani diyeceğim o ki emin olmadan almayın
AyyyKızlar bende ruyamda doguruyordum bugun.ılk kez gordum ruyamda dogurdugumu bu bır işaretmıbugun dr a gıdıcem ya cok heycanlıyım bıde yarın alalım derse hazır hıssetmıyorum hıc kendımı ayy kafamda delı sorular bı yandan saglıgım ıcın dogsun artık ıstıyorum bır yandan çıkarmaya korkuyorum,Allahım herşey çok güzel olsun inşallah hepimiz için
Ay tam onu yazıyordum bende canım aşırı derecede baskı , ağrı ve acı var göbek iyice düştü aşağı indi sanırım bilmiyorum ki o tecrübeyi şuan özellikle takip ettiğim şey tansiyonum kanamam ya da suyum bunlardan bir belirti olursa gel dedi doktorum bugün oturduğum yerden kalkmak bile eziyet oldu banaAma o zaman erkendi(((( şimdi gelmemesi için bir sebep kalmadı jdbxjsjxjd
Ben yeni uyandım geri yaticam geç uyanabilirim. İnşallah çok güzel geçer ağrısız sizisiz bir şekilde atlatabilirsinAllah sağlıkla kucağına versin minik kuşunu inşallah şimdiden gözün aydın canım hayırlı olsun
Ay cumartesi mart ciddenbenim de 38+0 marta kaldık iyi mi, ben karpuz değil marul istiyodum ya jdbjshshabhshshshhd
Yok dur bari marta az kaldı martta doğuralim dnbxbdbxndnxj
Hayrolsun bu gece rüyalar hep doğurma üzerine maşallahbunun hazırlığı yok ki kuzum valla öyle de olacak böyle de bebisin sağlıklı olsun inşallah en kısa sürede kavuşacaksın zaten az kaldı korkma Aplah yardim eder güzel düşün her şey çok güzel olur inşallah
Kaldık marta sorun değil de ben cidden marul doğurmak istiyodum ya sjsbshshsjdhhsbshdgsjshjdsbs şimdiden yurutmuyor çatı kemiği mi oluyor daha altı mı emin değilim oraya yüklendi resmen bugünkanala mi girdi acabaaaaa
Kız bugün pazartesiymiş ya benim günler gitti hep sanıyorum ki bugün salı ve sabah doktora gidecek falan bi de son gün diyincepapatya113 sori canim benim kafam yanmış skbsjsbdjshjs
Öyle valla ama su gibide haloldu herşeyKız maşallah hepsini son güne bırakmışsın ama anında da halletmişsin tebrik ediyorum canımAy evet senin çok az kaldı hadi bizde heyecanlıyız senin kadar güzel haberlerini bekliyoruz Salı günü kaçta kavuşacaktınız yavru kuşuna
Salı gününe kadar uyumazsin herhalde uyan o zamana kadar beni yanlız bırakmaBen yeni uyandım geri yaticam geç uyanabilirim. İnşallah çok güzel geçer ağrısız sizisiz bir şekilde atlatabilirsinAllah sağlıkla kucağına versin minik kuşunu inşallah şimdiden gözün aydın canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?