- 9 Ağustos 2016
- 7.254
- 23.442
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.581
Benim de öyle ya, ayağa kalkınca taş gibi yürürken falan bazen böyle göbeğim aşırı ağır geliyor bedenime ben de 36. Haftadayım36.hafta canim cok zor otursam kg aliyorum biraz yuruyeyeim diyorum onda da kasilma cok oluyor tas gibi oluyorum
Sezaryen mi senin deYa ben de korkiyorum nasil olacak sonrasi ne olcak vs diye
Kapı açıkta gelecekmi kiSayın bezmenler kapıyı açar mısınız efendim?
Ben çenesinin küçük olduğunu biliyorum bi de burnu yandan bana benziyo onun dışında ben de net göremedimHerkes bebeğinin yüzünü azıcıkta olsa görmüş bana asla göstermedi o zalim doktor nasıl imrendim arkadaşlar 9 ay boyunca hiçbir şekilde görmedim o kadar garip hissettim ki şu an .. içim buruldu resmen ..
Niye göstermedi ay, bende 20. Haftalarda gorebildim sadece onlar da çok net değil sonra benim yavrucak bütünnnn kontrollerde elini kapattı yüzüne ne yaptıysak da actiramadik yani bende görmemiş sayılırım artık doğunca görcezHerkes bebeğinin yüzünü azıcıkta olsa görmüş bana asla göstermedi o zalim doktor nasıl imrendim arkadaşlar 9 ay boyunca hiçbir şekilde görmedim o kadar garip hissettim ki şu an .. içim buruldu resmen ..
Kız belki sen hastane imkanından dolayı görmedin ben doktorun yaptığı saçmalıktan dolayı göremedim kadın her gidişimde düzelecek ha gayret diye diye son aya geldik ama yok bide ödediğimiz ücret profesör diye 2 kat ona üzüldüm . Boşa umut edişime üzüldüm üzüntüden günlerdir sancım geçmiyor .Ben çenesinin küçük olduğunu biliyorum bi de burnu yandan bana benziyo onun dışında ben de net göremedimzaten eğitim araştırma burdaki kendileri zor görüyor cihazlari kötüydü, özelde bir defa gördüm gibi haftam küçüktü onu sayamıyorum bi de eli hep yüzünde ocakta da burnunu gördüm zaten doğmak üzere sjjsjsjd tek değilsin inan bana kavuşacaksin zaten az kaldı boşver, doğduğunda ağzını burnunu isirirsin
Ne bilem bacım bi acayip herkes övdü övdü dedim herhalde işinde çok iyi ama bana nedense hiç uymadı tavrı . Ultrasonda geçen rahim ağzı uzunluğumu sordum onu göremem burdan dediNiye göstermedi ay, bende 20. Haftalarda gorebildim sadece onlar da çok net değil sonra benim yavrucak bütünnnn kontrollerde elini kapattı yüzüne ne yaptıysak da actiramadik yani bende görmemiş sayılırım artık doğunca görcez
Ay özel miydi bi de Saka gibi... Son dediğim burnunu gösteren başka bir devlet hastanesiydi ve ben hiç demeden kendi çevirdi kadın ay ne güzelmiş burnu vs diye. Bazı insanlar yapmasın bu mesleği ya, gönül yapmak bu kadar zor olmamalı yani, para veriyosun bi de... Ultrason foti vs de mi vermedi rezaletKız belki sen hastane imkanından dolayı görmedin ben doktorun yaptığı saçmalıktan dolayı göremedim kadın her gidişimde düzelecek ha gayret diye diye son aya geldik ama yok bide ödediğimiz ücret profesör diye 2 kat ona üzüldüm . Boşa umut edişime üzüldüm üzüntüden günlerdir sancım geçmiyor .yarın ki tanıyacağımız inşallah iyi biridir enerjisi yüksektir de biraz rahat ederiz
Kesinlikle katılıyorum sevmediği işi yapmamalı insan . sürekli story atıyor bide her hafta ya Paris ya Londra ya başka bi yerde sürekli de memnuniyet mesajlarını falan paylaşıyor biraz şımarık gibi geldi tabi benim bunları faketmem uzun zaman aldı . Artık yarın ki doktorla bakıcaz duruma umarım son ay diye geri çevirmez beni ve anlaşırız . Hiç ultrason fotoğrafı yok sadece vücut ölçümleri varAy özel miydi bi de Saka gibi... Son dediğim burnunu gösteren başka bir devlet hastanesiydi ve ben hiç demeden kendi çevirdi kadın ay ne güzelmiş burnu vs diye. Bazı insanlar yapmasın bu mesleği ya, gönül yapmak bu kadar zor olmamalı yani, para veriyosun bi de... Ultrason foti vs de mi vermedi rezaletherkes önermiş ama fos çıkmış bu açıdan biraz inşallah yarınki doktor iyidir, söyle hatta gosteriyosa bebiş ben hiç goremedim bakabilir miyim de belki foti bile verir
Yalnız değilsin ben de hiç görmediiiimm. Doktorumda renkli yokmuş …Herkes bebeğinin yüzünü azıcıkta olsa görmüş bana asla göstermedi o zalim doktor nasıl imrendim arkadaşlar 9 ay boyunca hiçbir şekilde görmedim o kadar garip hissettim ki şu an .. içim buruldu resmen ..
Öyle deme deme en son neler olduGelsin daha bu hasretlik yeter
Yaa inanmıyorum ya.ilk doğumda bende spinal anestezi oldum.ama bebeği çıkardıktan sonra rahim kendini salmış ve beni tamamen bayılttılar.ben doğumdan 3 4 saat sonra çıktım odama.ve doktor odaya gelip karnıma bastırdı.ben bunu sezeryan olması gereken bişey diye düşünmüştüm ya.hatta doktor bastırırken ağlayıp onu ittiğimi çok net hatırlıyorum ya.Ben ilk doğumumda genel anestezi oldum. Yani bu tamamıyla bana sorulan bırakılan bir tercih değildi doktorun, hastanenin uygulamasıydı. Uyandığımda narkozun etkisi çok ağırdı.bebek de etkileniyormuş evet. Benim içerideki kanı temizleme işlemini sonraya bırakmışlar yani ameliyat esnasında bu işlemi yapmamışlar.cocugu çıkarıp , dikip odama yollamışlar. Odama geldikten yarım saat sonra kıyametler kopardım büyük sancı çektim. Dikiş yeri ağrısı değil böyle doğum sancısı gibi. Yani bunu korkutmak kötü izlenim bırakmak için asla size anlatmıyorum eğer böyle etki bırakırsam sizlerden özür dilerim hakkınızı helal edin anlatma nedenim ben yaşadım tecrübeyi siz yaşamayın doğum şeklinizin nasıl olacağı ile ilgili bütün soruları mutlaka öncesinde doktorunuza sorun yapılacakları öğrenin diye. Daha sonra ebeler alttan el kol yardımı ile karnıma bastırarak o kirli kanı boşalttılar. Sanki bir de normal doğum yapmış gibi acı yaşadım. Düşünün dikişliyim ameliyattan yeni çıkmışım ve bu işlemi gelip gidip defalarca yaptılar. Deli gibi omuz ağrısı yaşadım ben bir de. Neden bilmiyorum. Bakın kızlar altını çizerek söylüyorum benim amacım korkutmak değil kötü niyetli asla değilim ama biri bana böyle anlatsaydı ilk doğumum tecrübem yok bilsem didik didik sorardım. Siz de sorun diye anlatıyorum. İlkinden travmalıydım o doktoru da Allah’a havale ettim bana vajinal doğum yapamazsın çatın dar dedi güya. Şimdiki doktorumla oturdum her şeyi didik didik konuştum beni aşırı rahatlattı her şeyi tek tek anlattı ve ben belden uyuşturmayı seni uyutmamayı öneriyorum bunu tercih ediyorum dedi. Gerçekten içim rahat. Kanamam olduğu süre boyunca hastanede yatış yaptığımda doğum yapıp gelen anneler hep mutluydu. Bağıran çığıran görmedim. Allah hepimize kolay güzel hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Ya benim ki bilerek vermiyor var normalde önemsemiyorYalnız değilsin ben de hiç görmediiiimm. Doktorumda renkli yokmuş …
Yuh, sen istediğinde tepkisi ne oldu?Ya benim ki bilerek vermiyor var normalde önemsemiyor
Eveeeet gecelerin kuşu papatya geldipapatya113 papatyaaammmmmmm geri sayım başladı ne durumdasın hazırlıklar tamam dimi heyecan hat safhada tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?