- 22 Ekim 2024
- 1.102
- 2.527
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.121
Ya sürekli uyudum uyandım sanki sancılarım var gibi şimdi bakcam kac dkda bir geliyor diyeNe durumdasın kanka iyi misin?
Kabızlık yokssa bebişten malesef sjjsdjej bir haftadır öyleyim genelAy kızlar dünden beri afedersiniz büyük tuvaletim var gibi hissediyorum gidiyorum yok yapamıyorum zorlamak da istemiyorum sadece o var hissi beni aşırı rahatsız ediyor ya, bebiş baskı yapıyor diye mi öyle hissediyorum acaba
Of çok kötü bişey bu yaYa sürekli uyudum uyandım sanki sancılarım var gibi şimdi bakcam kac dkda bir geliyor diye
Kabızlık yokssa bebişten malesef sjjsdjej bir haftadır öyleyim genel
Evet bu his büyük tuvaleti yapsan bile gitmiyo xjbxjsndjd rezaletOf çok kötü bişey bu ya
Hahahahshshaj tek umudum yapsam belki kurtulurumdu üzdün şu anEvet bu his büyük tuvaleti yapsan bile gitmiyo xjbxjsndjd rezalet
Ya belki seninki kabızlıktandır yapmadan bilemeyiz skxbhsbdjsbsjjsjhdjdjsjhdssjHahahahshshaj tek umudum yapsam belki kurtulurumdu üzdün şu an
Kız daha geçen gün rahat çıktım tuvalete kabız olduğumu sanmıyorum ama bakalım haber veririm artık yapabilirsem ahhshehwhwhqjskfkfovvYa belki seninki kabızlıktandır yapmadan bilemeyiz skxbhsbdjsbsjjsjhdjdjsjhdssj
Ben kabizlik demişken şey dicem cumadan beri demir ilacımı icmedigimi fark ettim şuan snbdbdbsbsbjdjx hemen tukenmiyodur inşKız daha geçen gün rahat çıktım tuvalete kabız olduğumu sanmıyorum ama bakalım haber veririm artık yapabilirsem ahhshehwhwhqjskfkfovv
Bir şey olmaz başla bugünn jsjsjakaka ben de bitti diye yaklaşık 1 ay içmemiştim sıkıntı olmadı kan değerim aynıydı yaniBen kabizlik demişken şey dicem cumadan beri demir ilacımı icmedigimi fark ettim şuan snbdbdbsbsbjdjx hemen tukenmiyodur inş
Ay o zaman icmiyim kabiz falan yapmasın durduk yere doğuma gidersem diye korktum şuan skxbhshdjsjsjsjdh benim bir ayım yok çünküBir şey olmaz başla bugünn jsjsjakaka ben de bitti diye yaklaşık 1 ay içmemiştim sıkıntı olmadı kan değerim aynıydı yani
Cnm seni ishal yapan bise varsa ye ic bi dene bakalmKız daha geçen gün rahat çıktım tuvalete kabız olduğumu sanmıyorum ama bakalım haber veririm artık yapabilirsem ahhshehwhwhqjskfkfovv
Kötü örnek olmayayım da az kalmış zaten dediğin gibiiiAy o zaman icmiyim kabiz falan yapmasın durduk yere doğuma gidersem diye korktum şuan skxbhshdjsjsjsjdh benim bir ayım yok çünküdogurunca içmeye devam ederim kızkardeşim toplasan 9 ayda bir ay düzgün icmemistir belki büyük problem olusturmaz herhalde yani umarım
valla kayısı kompostosu falan da içtim ama tık yok anlamadım canımCnm seni ishal yapan bise varsa ye ic bi dene bakalm
Bebişin baskısındandır o zaman ya zaten senin de son haftalar ondandır yaniKötü örnek olmayayım da az kalmış zaten dediğin gibiii
valla kayısı kompostosu falan da içtim ama tık yok anlamadım canım
Bence de ya bakalımBebişin baskısındandır o zaman ya zaten senin de son haftalar ondandır yani
Hiç aklıma gelmedi deneyeyim nsnxnxbxbdnxxBence de ya bakalım
Sen dün göbeğim düşmüş yazmıştın bacak bacak üstüne atmayı denedin miiii kfkdkskskss
Ayyy geliypr gelmekte olanZor da olsa i did itama gittikçe zorlamaya başladı son 3 yaptığımı baz alirsam
Baktın mı var mı düzenli sancın doktora gidecek misinYa sürekli uyudum uyandım sanki sancılarım var gibi şimdi bakcam kac dkda bir geliyor diye
Kabızlık yokssa bebişten malesef sjjsdjej bir haftadır öyleyim genel
Anladım sonra gittin zaten ahhdjdjjd dedim uyudu sanırımHahshshahah normalde gece çok bakmıyorum uyansam da almam telefonu elime dün geç yattım eşim maç izliyo diye kdkdksksksks
Var ya oyun oynuyo benimle resmen... Sabaha kadar her uyanmamda kasilma vardı yani kasilmalara uyandım zaten belli. Ama tam uyandım ya hepsi gitti :') mükemmel bir sabah...... İnternette de şey deniyor gece salgılanan hormondan dolayı daha çok tetikleniyormuş kesinliği olmamakla birlikteBaktın mı var mı düzenli sancın doktora gidecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?