Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ne durumdasın kanka iyi misin?
Ya sürekli uyudum uyandım sanki sancılarım var gibi şimdi bakcam kac dkda bir geliyor diye
Kabızlık yokssa bebişten malesef sjjsdjej bir haftadır öyleyim genel

Bir şey olmaz başla bugünn jsjsjakaka ben de bitti diye yaklaşık 1 ay içmemiştim sıkıntı olmadı kan değerim aynıydı yani
Ay o zaman icmiyim kabiz falan yapmasın durduk yere doğuma gidersem diye korktum şuan skxbhshdjsjsjsjdh benim bir ayım yok çünkü dogurunca içmeye devam ederim kızkardeşim toplasan 9 ayda bir ay düzgün icmemistir belki büyük problem olusturmaz herhalde yani umarım

Eklentiler

• IMG_20250221_074234.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 50
Kötü örnek olmayayım da az kalmış zaten dediğin gibiii
Cnm seni ishal yapan bise varsa ye ic bi dene bakalm
valla kayısı kompostosu falan da içtim ama tık yok anlamadım canım

Kalkmisken hurma yiyim dedim eşimin iki gündür sol omuzdan kola vuran ağrısı var gecmiyor ilaca kreme rağmen. Şimdi de onun acısına kalkti hurma yediğimi görünce halim yok hicbir yere gidemem diyo nsbxjsbxjsnjxjx gitme zaten niye gidiyosun diyorum e dogurucan yeme hurma diyo nabzjwbssjhshahsishsshsh

Baktın mı var mı düzenli sancın doktora gidecek misin
Var ya oyun oynuyo benimle resmen... Sabaha kadar her uyanmamda kasilma vardı yani kasilmalara uyandım zaten belli. Ama tam uyandım ya hepsi gitti :') mükemmel bir sabah...... İnternette de şey deniyor gece salgılanan hormondan dolayı daha çok tetikleniyormuş kesinliği olmamakla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…