Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ben bi doktordan da gördüm çok acabaaaaa diye döndüm durdum en son karar verdim. Nişanım bile gelmedi açıklık 3 belki çok uzun zamandır öyleydi diyerekten ilişkiyi okeyledim bugün jsnxjsnxjsjd ondan bu ağrılarım zaten gebelik boyu ilişkiyi kesmemistim zaten abartmadan yani umarım faydasını görürüm jsbdhsbdjdjdjdkdjd o masaj perine masajı mı? Zeytinyağı yakar diye korktum ben su bazlı kayganlastirici aldım açıkçası ya onu da bugün yaparım sanırım iyice yumuşasin. Diyorum ya her tuşa basıyorum aslında nsndjdndjdjd

Senin adını sancılara fısıldayan kadın koydum gel diyorsun geliyor git diyorsun gidiyor

Ben de hastayım ya bi de gece 3 kere baştan aşağı üstümü değiştirdim hdncn küloduma kadar terlemişim
kilo aldırmayacak ne varsa atıyorum. Mesela mısır patlatıp ağzım yorulana kadar çiğniyorum. Patlamamışları varda kemiriyorum ahahajjaja
Kuruyemiş falan atıyorum ben de
Ben gece uyumadan yanıma 1 tişört alıyorum. Uyanınca üzerimdekini peteğe asıyorum ki kurusun bacım yoksa tişört yetişmiyor. Böööyle döndüre döndüre giyiyorum işte
Ben de böyle yapıyorum aynen zaten kokmuyoor yoksa hayatta giyememm

38+4 oldum o kadar şişti ki karnım aşırı rahatsız ediyor beni ya doğurmak istiyorum artık yeter kcdkdksksksksk ağrıyor her yerim oturup kalkarken, dönerken (
Vajinal doğummu bekliyorsun canım . Zor gerçekten ben bile şu an bu haftada kalkarken kırk yere tutunuyorum

Kuruyemiş doyuruyor hemen. Benim doymamam lazım. Çene hareket edecek yani ahahajjaja

Sabah 2 tane hurma yedim öğlene kadar nerdeyse 3 dk ya bir düştü sancım kasılmam sen yine de abanma

Sabah 2 tane hurma yedim öğlene kadar nerdeyse 3 dk ya bir düştü sancım kasılmam sen yine de abanma
Hurma kasılmayi da mi tetikliyomuş vay be yeni yeni şeyler ogreniyorum kabxjsnxkd rahîm ağzını yumuşatıyor diye biliyodum da ben bi oturuşta yiyorum 2 tane her oturusumu saysay bugün 4-5 olmuştur çoktan ve öğlenden beri yatagimdaydim düşün doğumu baslatsin ya sıkıntı yok
Bol bol su içmeye çalışıyorum bu ara yoksa evet ağzım hiç durmuyor hahaha
Ben suyu yediklerimin peşine iciyorum genelde öyle boş olmaz sjxnjsnxjsdjkd

38+4 oldum o kadar şişti ki karnım aşırı rahatsız ediyor beni ya doğurmak istiyorum artık yeter kcdkdksksksksk ağrıyor her yerim oturup kalkarken, dönerken (
Benimdeee birde şey oluyor mu karnım bir yamuluyor bir yamuluyor. Şekil değiştiriyor sanki. Çok canım acıyor. Kasılmalar çok şiddetli geliyor nefesim kesilecek gibi oluyor benim

Valla anamdan başkasını tanımam. Canı cehenneme cidden ay çok sinirlendim kv diyince bak mesafeni koru boşver mesafe iyidir

Benim matematik gitmiş anlaşılan Allah sonumuzu hayır etsin şimdilik kafamın basmadığı yerde hormonları bahane ediyorum İnşallah bu durum kalıcı değildir hahahajak
Merak etme hepsi geçiyoooo ilkinden biliyorum daha lohusalık bizi bekliyor hayırlısı ile atlatırız tüm aşamaları inşallah şaka bir yana

Yok kuşum,daha gitmedik ya yarın sabah ya cumartesı sabah gıdecegız doktora.annemıde goturmek ıstıyorum bu kez yanımda.en dayanamadıgım ana kadar beklıyorum bakalım.cumartesı tam 37 olacagım.herseye hazırlıklıyım sonrasında.sancılar ve bas agrısı devam malesef

Hadi dururlar inşallah canım
Merak ettik seni kuzum geçmiş olsun tansiyonun çıkmadı değil mi benim baş ağrısında direk yükseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…