- 22 Ekim 2024
- 1.094
- 2.515
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.021
Ben bi doktordan da gördüm çok acabaaaaa diye döndüm durdum en son karar verdim. Nişanım bile gelmedi açıklık 3 belki çok uzun zamandır öyleydi diyerekten ilişkiyi okeyledim bugün jsnxjsnxjsjd ondan bu ağrılarım zatenOoo geliyor gelmekte olanbenim de haftada 2-3 cinsel birliktelik dedi, günde 3 set yarımşar saat yürüyüş dedi, zeytin yağı ile masaj dedi ama ben hiçbirini yapmadım yapsaydım 36. Haftada doğururdum herhalde.. o biraz da bebek içerde şişmesin, doğum kolay olsun diye dürtüyordu aman ne yapayım artık düşünmüyorum
Senin adını sancılara fısıldayan kadın koydum2-3 saat uyudum nefret ediyorum terlemekten gına geldi. Hayır çamaşır yıkamaya enerjim yok zaten bi de bununla uğraşıyorum kiyafet kalmıyor böyle degistirdikçe
Öğlenden beri de kasık bel ağrım devam bakalım ne zaman geçecekya da üstüne gidip iyice artırabilirim bilemedim benim rahatlık....
Kız allah seni napmasin sjxbsjdbsjdbjsjdksjxjsjdijf sadece çözdüm galiba vücudumun neye tepki verdiğiniSenin adını sancılara fısıldayan kadın koydumgel diyorsun geliyor git diyorsun gidiyor
Ben de hastayım ya bi de gece 3 kere baştan aşağı üstümü değiştirdim hdncn küloduma kadar terlemişim2-3 saat uyudum nefret ediyorum terlemekten gına geldi. Hayır çamaşır yıkamaya enerjim yok zaten bi de bununla uğraşıyorum kiyafet kalmıyor böyle degistirdikçe
Öğlenden beri de kasık bel ağrım devam bakalım ne zaman geçecekya da üstüne gidip iyice artırabilirim bilemedim benim rahatlık....
Kuruyemiş falan atıyorum ben dekilo aldırmayacak ne varsa atıyorum. Mesela mısır patlatıp ağzım yorulana kadar çiğniyorum. Patlamamışları varda kemiriyorum ahahajjaja
Ben de böyle yapıyorum aynen zaten kokmuyoor yoksa hayatta giyememmBen gece uyumadan yanıma 1 tişört alıyorum. Uyanınca üzerimdekini peteğe asıyorum ki kurusunbacım yoksa tişört yetişmiyor. Böööyle döndüre döndüre giyiyorum işte
Vajinal doğummu bekliyorsun canım . Zor gerçekten ben bile şu an bu haftada kalkarken kırk yere tutunuyorum38+4 oldum o kadar şişti ki karnım aşırı rahatsız ediyor beni ya doğurmak istiyorum artık yeter kcdkdksksksksk ağrıyor her yerim oturup kalkarken, dönerken(
Kuruyemiş doyuruyor hemen. Benim doymamam lazım. Çene hareket edecek yani ahahajjajaBen de hastayım ya bi de gece 3 kere baştan aşağı üstümü değiştirdim hdncn küloduma kadar terlemişim
Kuruyemiş falan atıyorum ben de
Ben de böyle yapıyorum aynen zaten kokmuyoor yoksa hayatta giyememm
Ay ben de geri başlamıştım bak başladığımı da unuttum sbbsn bu hamilelik hafızamı balığa çevirdi ndmcm
Sabah 2 tane hurma yedim öğlene kadar nerdeyse 3 dk ya bir düştü sancım kasılmam sen yine de abanmaNznxnxbsndnjxbx güzel bir bekleyiş
Ben de her şeyi yapıyorum ya dünden beri başladım dünkü bi işe yaramadı anlık yordu tek. Ama dün ve bugün iki kere duş almış oldum o da biraz etkilemis olabilir. Hurmaya sardım tekrar tadı da güzel gidip gelip yiyorumkasılmalarım da var benim vucudum da tepki veriyor bugün hayırlısı bakalım
Bol bol su içmeye çalışıyorum bu ara yoksa evet ağzım hiç durmuyor hahahaKuruyemiş doyuruyor hemen. Benim doymamam lazım. Çene hareket edecek yani ahahajjaja
Evet canım bakalım ne olacak sancı vs de yok hiç ama..Vajinal doğummu bekliyorsun canım . Zor gerçekten ben bile şu an bu haftada kalkarken kırk yere tutunuyorum
Hurma kasılmayi da mi tetikliyomuş vay be yeni yeni şeyler ogreniyorum kabxjsnxkd rahîm ağzını yumuşatıyor diye biliyodum daSabah 2 tane hurma yedim öğlene kadar nerdeyse 3 dk ya bir düştü sancım kasılmam sen yine de abanma
Ben suyu yediklerimin peşine iciyorum genelde öyle boş olmaz sjxnjsnxjsdjkdBol bol su içmeye çalışıyorum bu ara yoksa evet ağzım hiç durmuyor hahaha
Benimdeee38+4 oldum o kadar şişti ki karnım aşırı rahatsız ediyor beni ya doğurmak istiyorum artık yeter kcdkdksksksksk ağrıyor her yerim oturup kalkarken, dönerken(
Valla anamdan başkasını tanımam. Canı cehenneme ciddenBugün ustalar geldi, yaptığım birşey yok ama in çık in çık o kadar yorulmuşum 2 saat kesintisiz uyumuşum ahahaj. Yoksa artık bebek aşağıya doğru baskı yağıyormuş gibi hissetmeye başladım
Kv evet yardım ediyor Allah ondan razı olsun. Benim hormonlardan mı ne yine mesafeyi korumaya çalışıyorummanyak gibi ruh halim değişiyor bir de iyiyim bir de kötü o da alışmaya çalışıyor ne yapsın ahahahjakak. yoksa yüz verdikçe daha önce karışmadığı alanlara karışıyor ahahajja.
Ben anca evime yetiyorum şu sıralar hiç dışarı çıkmıyorum vallaGeldimmm geldiiim canımmm 2 gün üst üste dışarı çıkınca biraz üşütmüşüm yaa
Ya bende çok bi kasılma olmuyor yani canımı yakmıyor ama karnım semsert oluyor rahatsız ediyorBenimdeeebirde şey oluyor mu karnım bir yamuluyor bir yamuluyor. Şekil değiştiriyor sanki. Çok canım acıyor. Kasılmalar çok şiddetli geliyor nefesim kesilecek gibi oluyor benim
Evet evet mesafe olunca Herşey çok net. Karışıp sinirlerini zıplatan olmuyorValla anamdan başkasını tanımam. Canı cehenneme ciddenay çok sinirlendim kv diyince bak mesafeni koru boşver mesafe iyidir
Merak etme hepsi geçiyoooo ilkinden biliyorumBenim matematik gitmiş anlaşılanAllah sonumuzu hayır etsin şimdilik kafamın basmadığı yerde hormonları bahane ediyorum İnşallah bu durum kalıcı değildir hahahajak
Yok kuşum,daha gitmedik ya yarın sabah ya cumartesı sabah gıdecegız doktora.annemıde goturmek ıstıyorum bu kez yanımda.en dayanamadıgım ana kadar beklıyorum bakalım.cumartesı tam 37 olacagım.herseye hazırlıklıyım sonrasında.sancılar ve bas agrısı devam malesefBizde şimdi mutfak temizliğinden çıktık kocamladip bucak yaptırdım valla. Kaynana gibi hissettim kendimi ama yapacak bişey yok bizimki tadilat dese tam doğum arifesi kafayı yerdim sanırım
Kv yardım mı ediyor valla helal olsun ben şu sıralar onu bı kaşık suda boğasım var. Asla hiç birşeyimde faydasını görmedim. İnan hiç gelsin bile istemiyorum bile
Geçmiş olsun canım benimşimdi nasılsın iyisindir inşallah gittin mi doktora?
Hadi dururlar inşallah canımInsallahşuan ağrılarım var biraz sanki kesici veriyorlar ciğer geliştirici yaptılar tedbir amaçlı. Rahim uzunlugu iyiymiş. Acilmam 1 buçuk falanmis gittiği yere kadar tutacaklar. Sancılar geçerse belki biraz daha dururlar.
Merak ettik seni kuzum geçmiş olsun tansiyonun çıkmadı değil mi benim baş ağrısında direk yükseliyorCanımmm kızlaaarrahatsızdım tüm gece hiç giremedim o yüzden,bide bas agrıları migren cıktı herseyın uzerıne,yarın sabah dr a gıdecegız bakalım bu sancılar için,yazarım size dogum öne çekilirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?