Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Al bebislerini gel bana buralarda bir kar var çok güzel
Yaa seni yerimHataylıyım ama Hatay’da değiliz şuan kuzum görev gereği geziyoruz il il karlı yerlerde de bulunuyoruz görünce işte kar gören masum Hataylı modunda çocuk gibi seviniyorum Hahahhaha

Benim kontrolüm yarın kuzum. Bakalım neler söyleyecek canım doktorum Bir önceki kontrole gittiğimde tahmini doğum ne zaman olur diye doktoruma sormuştum. O da daha bunu konuşmak için erken demişti ben en az 37. Haftayı görmek isterim dedi. Ondan sonra duruma bakarız dedi. Benim tahminim en geç 38. Hafta olur(martın ikinci haftası)

Haydi bakalım, yarım büyük gün

İnşallah vakitlice sağsalim gelirler kuzu yollar ulaşımlar iyi olur sıkıntı çıkmaz amin

Bitlis Tatvan’ın karlı ve sisli gününden herkese kucak dolusu selamlar sevgiler 37+4’ten inşallah doğurmam diye dua ederken bennn devlette düşünüyorum doğumu ama o da Bitlis merkezde ve yollar açık olsa da çok sisli.. yanıbaşımızda özel hastane var ama ona güvenemiyorum, normal doğum 45, sezaryen 65 diyor şaka gibi.. Allahın dağında kalmış gibi hissediyorum kendimi doğuma 17 gün kalmış gösteriyor eğer tam 40’ta gelirse ama 7 gün daha dayansak kafamız rahat edecek dua edin kızlar banaaa

Eklentiler

• image.jpg
    168 KB · Görüntüleme: 43
Kontrole nereye gidiyorsun tatvan güzel gene şükret sen sana çok yakınım ama inanılmaz biyerdeyim

Kontrole nereye gidiyorsun tatvan güzel gene şükret sen sana çok yakınım ama inanılmaz biyerdeyim
Canım yakın zamana kadar can hastanesine gidiyordum, devletteki kendi doktorum özele geçtiği için ona devam ettim uzunca bir süre, ama çalışanlarla ilgili birçok şey duydum, o yüzden tercihimi devletten yana kullanmaya karar verdim. Sen nerdesin canım Hizan , Güroymak falan mı yaşadığın yer

Yok dağın tepesinde bir köydeyiz hizan tarafları ilçeye bile 2,5 saat mesafede

Yaa seni yerimHataylıyım ama Hatay’da değiliz şuan kuzum görev gereği geziyoruz il il karlı yerlerde de bulunuyoruz görünce işte kar gören masum Hataylı modunda çocuk gibi seviniyorum Hahahhaha
Olsun sen topla çoluğu çocuğu gel bana

Bizde şimdi mutfak temizliğinden çıktık kocamla dip bucak yaptırdım valla. Kaynana gibi hissettim kendimi ama yapacak bişey yok bizimki tadilat dese tam doğum arifesi kafayı yerdim sanırım
Kv yardım mı ediyor valla helal olsun ben şu sıralar onu bı kaşık suda boğasım var. Asla hiç birşeyimde faydasını görmedim. İnan hiç gelsin bile istemiyorum bile
Geçmiş olsun canım benim şimdi nasılsın iyisindir inşallah gittin mi doktora?

kızlar hala çalıştığım için çok aktif yazamıyorum buraya ama hep okuyorum. Herkes o kadar tatlı samimi ve içten ki. Keşke hepimiz aynı yerde olsakta koca göbeklerimizle buluşup eğlenceli bir gün geçirebilseydik. O kadar alıştım ki her gün bakmaya sizleri okumaya eksikliğinizi hissedeceğim herkes doğurunca

İlk haftalarimi bilmiyorum ama ben uğrarım şahsen buralara xjxnjsnxjsjxj kaçın kaçın gelin

2-3 saat uyudum nefret ediyorum terlemekten gına geldi. Hayır çamaşır yıkamaya enerjim yok zaten bi de bununla uğraşıyorum kiyafet kalmıyor böyle degistirdikçe

Öğlenden beri de kasık bel ağrım devam bakalım ne zaman geçecek ya da üstüne gidip iyice artırabilirim bilemedim benim rahatlık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…