- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.801
Benim de 36. Haftam bitti 3200 gram dedi normal dedi ama bana çok gibi geldi. İnsülin kullanıyorum o mu kilo aldırıyor bilmiyordum bunu. Şekerim zaten yüksek çıkıyor he zaman diyet yapamıyorum. Sabah 3 dilim ekmek yersem 180 i buluyor. Doktor da endokrin git İnsülin artırsınlar dedıBende seninle ayni durumdayım devletteki doktorum tam 38 de almak istedi yani yarın normalde yarın suni sancı verip doğumu başlayacaktı ama bebek iri 3.800 gr ve çatım dar ozeldeki başka bir doktor vajinal doğum yapamazsın dedi, öyle deyince fikir değiştirip özelde sezeryan olmaya karar verdim ama 38 de olmak istedim daha fazla beklemek istemedim hem bebek kilo almasın daha fazla diye hemde diyet yapmak artık çok zor, ama 39 da alacağım bebek için daha faydalı dedi doktor mecbur haftaya kaldım bende.
Haklisin ama işte doktorlar ne derse dinlemek guvenmek zorunda kaliyoruzÇok kilo olması riskli zaten eğer doğmazsa kemiği kırıyorlarmış çıkarmak için ama kadının tavrı beni üzdü sona gelmişiz daha makul yaklaşabilirdi varsayımlarla beni korkutması hoş değil
Mük bir zamanBen annemlere kaçıyorum bırazdanbugun onları uyutmucam cumartesı dr a yenıden gıdıcez ya haftaya cumaya kadar dayanamıcam ben,ayaga zor kalkıyorum baskıdan,salı yada en gec carsamba gelsin minik kuş.37+3 gayet ıyı bı zaman bence.
Git git belirtiler başlamış gibiBen yarın dr a gidicem kızlar ya belıme aşırı sancı gırıyor,ayaga kalkmakta zorlanıyorum bugun,adet agrısı gıbı sancım var.cumartesını bekleyemıcem
Bendede gebelik şekeri var ama henüz gün verilmedi cmrtsi kontrole gidicem belki gün verir 35 e girmiş olcak ozaman doktorum 38 de sezeryan yapıyoruk demistiKızlar bende şeker var şuan 36. Haftam bitti doktor ısrarla 39 da almak istiyor. Ben de korkuyorum şekerden etkilenmesin 38 de alsın istiyorum. 39 çok geç gibi geliyor. Hem de çok yoruldum bişey yiyememektem ramazan da geliyor tatlı börek çörek olacak sizlerin planlı sezaryen kaçıncı Hafta olacak
Ben diyete rağmen 1. Saat tokluk 180 lere çıkıyordu insülinle birlikte 120 ye indi, o zaman güzelce dikkat et bebeğin de iyiyse hiç kullanma insülinKaç çıkıyordu şekerin peki benim de arada yüksek çıkıyor ama dikkat edince düzeliyor diye başlamadım insilün
Şeker bebegin organlarına zarar verebiliyormus maalesef o sebeple insülin kullanmak gerekiyor o da kilo yapıyor ama organlarına zarar vermesinden iyidir. Diyete mutlaka uy ve asla ekmek yeme tam bugday da olsa onlar aşırı şeker yükseltiyor ben aylardır ekmek yemedim kokluyorum artık canim çok çekiyor ama bebeğin sağlığı için sabrediyorumBenim de 36. Haftam bitti 3200 gram dedi normal dedi ama bana çok gibi geldi. İnsülin kullanıyorum o mu kilo aldırıyor bilmiyordum bunu. Şekerim zaten yüksek çıkıyor he zaman diyet yapamıyorum. Sabah 3 dilim ekmek yersem 180 i buluyor. Doktor da endokrin git İnsülin artırsınlar dedı
Nsbxjsdjsjd önce doğurmak isteyen bulaşık makinesi boşaltıp dizsin az biraz da tezgahla uğraşsın başka da bir şey demiyorum. Gerim gerim gerildim + aşşağıya baskı cabasi skdbsjndkdjdkdndkdGeldım annemlere prenses mod online,doguracak gıbıyım cok degısık hıssedıyorum belim ve asagıda baya bı agrı var.mıde bulantısıda basladı.evı topladım cıkarken nolur nolmaz diyeBelımde adet agrısı gıbı agrı var ama şiddetli.tahmınlerımızdende erken gelebılır hangımız once dogurcaz cok merak ediyorum
Senin tarih belli miydi bilmiyorum ama yine de git görün belli olmazBen yarın dr a gidicem kızlar ya belıme aşırı sancı gırıyor,ayaga kalkmakta zorlanıyorum bugun,adet agrısı gıbı sancım var.cumartesını bekleyemıcem
Sadece kahvaltıda tüketiyorum.doktor da diyete uy diyor. 3 ekmek yazıyorsa 3 ekmek ye diyor gerekirse git İnsülin yükseltilsin diyor. Sürekli git gel yoruldum girmiyordum artık. Kahvaltıda ne yiyorsun peki ekmeksizŞeker bebegin organlarına zarar verebiliyormus maalesef o sebeple insülin kullanmak gerekiyor o da kilo yapıyor ama organlarına zarar vermesinden iyidir. Diyete mutlaka uy ve asla ekmek yeme tam bugday da olsa onlar aşırı şeker yükseltiyor ben aylardır ekmek yemedim kokluyorum artık canim çok çekiyor ama bebeğin sağlığı için sabrediyorum
Diyetisyenim bana da tam buğday yada çavdar vs. Ye dedi ama sekerimi takip edince onları yediğimde ne kadar yükseldiğini fark ettim ve ekmeği kestim direk. Yulaf yoğurt ve yumurtayı karıştırıp tost makinesinde pişiriyorum pankek gibi bir şey oluyor ekmek niyetine onu yiyorum. Sende mi kullanıyorsun insülinSadece kahvaltıda tüketiyorum.doktor da diyete uy diyor. 3 ekmek yazıyorsa 3 ekmek ye diyor gerekirse git İnsülin yükseltilsin diyor. Sürekli git gel yoruldum girmiyordum artık. Kahvaltıda ne yiyorsun peki ekmeksiz
Benim anca dikkat etmezsem dışardan yemek yersem falan 160ları bulduğu oluyordu normal zamanlar hep 120/130larda . İnsilün başlatmak istemişti ama ben dikkat ederim diye arada kaçamaktan bi şey olmaz diye düşünüyorumBen diyete rağmen 1. Saat tokluk 180 lere çıkıyordu insülinle birlikte 120 ye indi, o zaman güzelce dikkat et bebeğin de iyiyse hiç kullanma insülin
Duamız kalbimiz seninle ve minik yavrularınla. Umarım sağlıklı ve iyisindirCanım ben hep epidural diyorum ama belki de spinaldi. Aradaki farkı bilmiyorum desem
Şimdi hastanedeyim, serum takıldı. Kan verdim bekliyorum. 1 saate alacaklar doğuma sanırım. Fırsat olursa doktora sorar doğumdan sonra yazarım sana.
Evde kızımı uyurken öpüp bırakıp doğuma gelmek bi garip hissettirdi.Dua eder misiniz bana ve kızlarıma?
Çok sağol kuzum ben bir araştırayım tam olarak ne olduğunu bilmiyorum çünküpapatya113 Canım şimdi sordum epidural olacakmışım. Sezaryan sonrası da daha rahat oluyor dedi. İlki de epiduralmiş.
Ben doğurmak üzereyim kankiiiiiiiYok mu doğuran, doğurmak üzere olan, doğuracağını düşünen sgfsddfgggh
Sen nasılsın bu arada geçti mi ağrın sancın vardı sabaha karşı konuştuk şimdiki durumun nasılHeyecan mı ariyorsun akxbjsbdjsndkdj ben sanciliyim biraz ama bugün dogurmam sanırım
Sancı yok o dediğim ağrılı şey de sabah yoktu sanki bu akşam yine başlayacak gibi hissediyorumSen nasılsın bu arada geçti mi ağrın sancın vardı sabaha karşı konuştuk şimdiki durumun nasıl
Allah yardımcın olsunBeeeen yarın doğuruyorum resmenn ayın 20 sinde yaniiii yarın bildiğin yarın
Ya resmen iş bitmiyor. Biz bu gazla doğum günüde iş yaparızSancı yok o dediğim ağrılı şey de sabah yoktu sanki bu akşam yine başlayacak gibi hissediyorummutfagi toparladim biraz çamaşır attim yıkansın adayim. Giyecek kıyafet kalmadı resmen ndbxndnndnndjd bunları yapınca yine sancilandim az bir şey ama geçti hemen iyim özetle
Şekerin yüksek değil bence de insülin kullanmana gerek yok ama diyetini bozma bence ne olur ne olmazBenim anca dikkat etmezsem dışardan yemek yersem falan 160ları bulduğu oluyordu normal zamanlar hep 120/130larda . İnsilün başlatmak istemişti ama ben dikkat ederim diye arada kaçamaktan bi şey olmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?