Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ay evet ya znxnjsbdjs ama stresten ve zorlamayla doğacaktı öyle olacağına kendi sancisiyla gelsin doğsun istiyorum

Ahududu çayı iş yapıyor mu ona göre alcam ya¿ Kocamin aldığı hurmalarsa kurt çıkmış dedim helalll sjxnjdjjd gidip geçen yediklerimden alıcam yine mecbur onlara dokunamam

Nasıl içine siniyorsa sen onu yap boşver doktorlar arası çok fikir ayrılıkları olabiliyor zaten. Risk alma boşver sezeryan da olsan vajinal de olsan bebişin iyi olması da önemli gerisini boşver. Bir sürü insan sezeryana giriyor bak sapasağlam herkes. İki doğum şeklinin de kendine göre zorlukları var sonuçta. Ağlayıp üzme kendini de bebeğini de bebişin hissetmesin sağlıkla kavustursun rabbim

Ahahshshwhah hiç bilmiyorum bi dene onu da her tuşa bas bakalım
Eşim de diyor istanbulda kar olacak birkaç gün daha içinde tut konuş bebişle hastaneye gidişimiz sıkıntı olmasın cndjsjwjakskdl

Ahahshshwhah hiç bilmiyorum bi dene onu da her tuşa bas bakalım
Eşim de diyor istanbulda kar olacak birkaç gün daha içinde tut konuş bebişle hastaneye gidişimiz sıkıntı olmasın cndjsjwjakskdl
Doğru demiş bu erkekler niye hep bu açıdan düşünüyor ya akxbjsbdisjdkd abi ben doguruyorum banane kardan ama evet bu sefer kötü bekliyorlar yollar kitlenirse sorun olma durumunu düşünmüş helal olsun nsbxjsnxksndkd

benim de gideceğim hastahane uzak biraz. iki alternatif yol var ama ikisi de akşam trafiğine düşersen nanay. o da diyo akşama denk gelmese iyi olur sjbdjsjdkdkdk reis sen nasıl istersen ben konuşurum ipekle o saat aralığında gelmeye çalışmasın madem

Erkeklerin beyni hep aynı çalışıyor demekki kdjdjsjsjwjwkdkd trafik de çok sıkıntı gerçekten bi de iyice stres olurlar düşünemedimm mcmkdkdksla inşallah güzel bi vakitte kavuşuruz bebişlerimize

Kızlar selam bugün 35+3 üz çok şükür enfeksiyonel bir sorun yok fakat doktorum suyun azalmaya başlamış haftalık takibe dönelim dedi. Benzer durumda olan var mı acaba. Normalde de akıntım fazla olduğu için nasul takip edeceğim anlayacağım bilmiyorum

Kızlar bende şeker var şuan 36. Haftam bitti doktor ısrarla 39 da almak istiyor. Ben de korkuyorum şekerden etkilenmesin 38 de alsın istiyorum. 39 çok geç gibi geliyor. Hem de çok yoruldum bişey yiyememektem ramazan da geliyor tatlı börek çörek olacak sizlerin planlı sezaryen kaçıncı Hafta olacak

Çok istiyorum şu an değiştirmek ama kimi bulacağımı da şu son evrede bilmiyorum 9 ay ona takip ettirdim kendimi . Acaba diretsem yüz vermesem inatlaşsam ne tepki verir diye düşünüyorum sadece çünkü varsayımlarla konuşuyor hep

Bende seninle ayni durumdayım devletteki doktorum tam 38 de almak istedi yani yarın normalde yarın suni sancı verip doğumu başlayacaktı ama bebek iri 3.800 gr ve çatım dar ozeldeki başka bir doktor vajinal doğum yapamazsın dedi, öyle deyince fikir değiştirip özelde sezeryan olmaya karar verdim ama 38 de olmak istedim daha fazla beklemek istemedim hem bebek kilo almasın daha fazla diye hemde diyet yapmak artık çok zor, ama 39 da alacağım bebek için daha faydalı dedi doktor mecbur haftaya kaldım bende.

Kaç kilo bebeğin neye göre karar verdi doğuramayacağına ben bunu anlayamıyorum işte çünkü doğum anında hem kaslar açılıyor hem vajina esniyor

Kaç kilo bebeğin neye göre karar verdi doğuramayacağına ben bunu anlayamıyorum işte çünkü doğum anında hem kaslar açılıyor hem vajina esniyor
Ben de anlamıyorum bunu ya annem ilk çocuğunu da 4.5kg doğurmuş ben de 4kg falan doğmuşum. Eskiden nasıl doğuruyorlarmış acaba anlamadım gitti

Ben de anlamıyorum bunu ya annem ilk çocuğunu da 4.5kg doğurmuş ben de 4kg falan doğmuşum. Eskiden nasıl doğuruyorlarmış acaba anlamadım gitti
Evet yengem 6 kilo doğurmuş kuzenimi tabiki o kadar ı da şow bence ama hani çok korkunç imkansız asla demek anneyi tedirgin etmek bana garip geliyor halbuki destek olsalar belki tüm annelerin doğumu çok iyi geçecek . Kesi filan da olmuyormuş o zamanlar nasıl çıkmış bebekler

Bebek 3.800 gr gözüküyor ama iri bir bebek dedi yani 4 kilo da olabilir dedi, çatı muayenesi yaptı çatın çok dar ve yumuşak dokun bile çok sert esnemesi mümkün değil dedi dogursan bile çok yırtık olur dedi, şeker de olunca doğum komplikasyonlari olma olasılığı çok fazla dedi, hatta devletteki doktor da aynı şeyleri söyledi o kadar saçma ki bu çocuğu doguramazsin diyor ama devlet politikası yüzünden ilk önce suni sancıyla denemek zorundaymış ya o esnada bebeğin başına bir şey gelirse diyorum evet olabilir her ihtimal mümkün ama devlet politikası bunun elimi kolumu bağlıyor diyor böyle saçmalık görmedim, göz göre göre intihara sürüklemek gibi bir şey bu

Ya kendi kendini motive et ve dua et canım bayılıyorlar yapamazsın edemez sin demeye . Allah yardımcımız olsun sen kendine inan hayırla doğsun inşallah senin için en iyisi nasılsa öyle olsun

İnsilün kullanıyor musun canım yoksa diyetle kendin ölçerek mi ilerliyordun bende de şeker var da doktorum kontrollerde her şey normal diyor ama ben de korkuyorum şekerden dolayı

Ya kendi kendini motive et ve dua et canım bayılıyorlar yapamazsın edemez sin demeye . Allah yardımcımız olsun sen kendine inan hayırla doğsun inşallah senin için en iyisi nasılsa öyle olsun
Aminnn insaAllah hepimiz için hayırlısı olsunn, devletteki doktorun konuşmaları hiç güven vermediği için artık sezeryan olmaya karar verdim 25 inde olacak insaAllah

İnsilün kullanıyor musun canım yoksa diyetle kendin ölçerek mi ilerliyordun bende de şeker var da doktorum kontrollerde her şey normal diyor ama ben de korkuyorum şekerden dolayı
Hem diyet hem insülin kullanıyorum diyetle düşüremedik o yüzden mecbur insülin+diyet yapıyorum, insülin de bebeğe ekstra kilo aldırıyor. Doktorun normal diyorsa hiç korkma, bende de suyu felan normal çok şükür ama işte kilosu 2 hafta önde gidiyor hep, o yüzden 39. Haftada sezeryan olacağım

Kaç çıkıyordu şekerin peki benim de arada yüksek çıkıyor ama dikkat edince düzeliyor diye başlamadım insilün

Benim şuan 37+2 bence de iyi bir zaman bebiş de okeyse alsınlar konuş gitsin
Geldım annemlere prenses mod online,doguracak gıbıyım cok degısık hıssedıyorum belim ve asagıda baya bı agrı var.mıde bulantısıda basladı.evı topladım cıkarken nolur nolmaz diyeBelımde adet agrısı gıbı agrı var ama şiddetli.tahmınlerımızdende erken gelebılırhangımız once dogurcaz cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…