Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Hiç sorma sanki çocuğa onlar bakacak da olsa ne olmasa kime ne her şeyin bi vakti zamanı var Rabbim çok şükür nasip etti de kurtulduk bu sefer de ikinciyi sormaya başlarlar bi süre sonra
Ay yok bu sefer teperim hepsini umrumdaaaa değil
Maşallah sağlıkla büyüt bebeğini, heyecanlanıyorum böyle okuyunca tam kaç haftalık doğum oldu canım

37+2 deyim çok heyecanlandım ya darısı bizlere sağlıkla inşallah
Ay benim de 37+1 şuan heyecanlandım amin hepimize sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah

Cnm gozunuz aydin allah bagislasin

Hayırlı olsun canım daha önce ki haftalardan belirtin var mıydı acaba? Yani sancı vs gibi. veya doktorunuz son haftaları beklemez 37 gibi gelir demiş miydi hiç?
İki haftadır sancılanıp duruyordum ama ilk kızımda da durum aynıydı doktor da erken doğar felan dememişti zamanı bu zamanmış

Çok teşekkür ederim canım. Yarın sabah erken gidip kan vereceğim, bugünden gitmeme gerek yokmuş. Anestezi şeklini de konuşmadım doktorla. Yarın kendimi iyi hisseder hissetmez yazarım size. Çok heyecanlıyım

Kızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah . Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem.
Sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt bebeğini canım hayırlı uğurlu olsun

Canım hayırlısı olsun insallah saglıklı güzel acısız bir dogum gerceklestirisin. Bu haftadan önce uzubluk hakkında yorum tapmıs mıydı?

Ya kızlar aklıma bi şey takıldı 35 haftalık hamileyim ama göğüslerim dolgunlaşmadı sanki daha da küçüldü gibi büyümesi gerekmez miydi sütüm olmayacak diye korkmaya başladım
Benim son 2 haftadır büyüdü o zamana kdar hamilelikten öncesiyle aynıydı. Üzülme büyüklük ile orantılı değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…