Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Yok kesinlikle benim de 35. Haftamda muayeneler ayakta beklemek bastırarak usg bakılması vs sonrası çektiğimiz nst de sancım çıkmıştı, yatışı kabul etmedim zaten his olarak kasılma yoktu, yalvar yakar yarın gelirim diye dr u ikna ederek çıktım. Sonuç ertesi gün nst sıfır kasılmaydı tezin kesinlikle doğru

Hatta artırıyorum arkadaşımın 40 küsürde doğumu başlamadığı için doktoru doğumu tetiklemek için alttan muayene şeklinde rahim ağzını sıvazlamış mı masaj mı ne yapmış, biraz ağrılı bi işlem, akşamına doğumu başlamıştı yeterince doktora gidersek doğurcaz galiba

Bu arada bence de geç değil zaten asıl son zaman yapılan egzersizlerin faydasını göreceğizama işte insan instagramda “ben 7 haftalıkken pilatese başladım, hamilelik planladığımızdan beri nefes çalışıyorumları” duyunca ulan ben doğuramıycam mı oluyor dhhdhd

Hadi bakalım 37 yi göreceksin en azından az kaldı az daha beklesin kızçen

Ay yapana helal olsun ben yapamadim valla boğazım da tutamadim jsbsjshdjsjdis umarım kolay dogururuz hepimiz

Sen anlatınca oha oldum bana cuma günkü yaptıkları kesinlikle buydu eminim şuan. Tarif edemiyordum yani normal açıklık kontrolü gibi değildi aşırı acitiyordu zorlayarak yapıyorlardı zaten. Yine kinlendim şuan şerefsizler..... Soyleseydiler şunu yapcaz diye bilseydim keşke ayıptır günahtır ya ben daha kanama, su gelmesi vs olmadan veya sancım 5-10 dkda bire falan yaklaşmadan gitmeyi düşünmüyorum artık bebiş de hareketleri yerindeyse, kendi doğsun istiyorum zaten gelecek yani niye zorla doğurturlar anlamıyorum
Hadi bakalım 37 yi göreceksin en azından az kaldı az daha beklesin kızçen
Bugün 00 itibari ile 37 ye girmiş bulunuyorum zaten ultrasonda 37 olctuler bir şeyi yakalayamadim o an neydi ama haftasi okey yani

Hadi gözünaydın canım bende 36+5 ye doğurmuştum o zamanda iyiydi senin kilo ve haftan ama tabi ne kadar kalsa içerde kar sağlıcakla gelsin senin kız ben veririm o kararı ebeler veremez demiş

Hadi gözünaydın canım bende 36+5 ye doğurmuştum o zamanda iyiydi senin kilo ve haftan ama tabi ne kadar kalsa içerde kar sağlıcakla gelsin senin kız ben veririm o kararı ebeler veremez demiş
Yani 2800 küsur dediler. Ama az daha alsa kötü olmaz sonuçta daha var. Gelecekse de hayırlısıyla gelsin tamamladiysa gelişimini sorun yok bu arada öyle demiş gerçekten çocuk resmen o muayenelerden sonra ağzıma kadar oturdu çıkmıcam ben diyo

Allah yardımcımız olsun canım benim. Sağ salim alalım inşallah kucaklarımıza

Of evet, esim 2 hafta izin aldi simdilik, bana kalsa bir kac ay dibimden ayrilmamali
Evet yönle alakası yokmuş ben de anladım hdndjcjmc

Anne karnındayken de geceleri uyumuyor muydu?
Anne karnindayken uyuyordu geceleri bence, ya da annesi cok derin uyuyordu emin olamadim

Of evet, esim 2 hafta izin aldi simdilik, bana kalsa bir kac ay dibimden ayrilmamali

Anne karnindayken uyuyordu geceleri bence, ya da annesi cok derin uyuyordu emin olamadim
Bende eşimle bugün onun tartışmasını yaşadım biraz daha izin alamaz mısın diye daha şimdiden yanımdan gitsin istemiyorum.
O zaman anne karnında uyumayan ve uyutmayan bebek, doğduktan sonra uyur ve uyutur diyebilir miyiz he ne dersin

Dur bir miktar ağlıcam gagshx inş sen derin uyuyorsundur tek tesellim o olcak agsgg
Uyudun mu

Bak işte nasılsa iradeli sağlam basacak ayaklarını şimdiden belli
Kız bende bende dün bir uyudum dedim bugün içimdeki ejderha yine uyandı
İçerde misiniz imagination forever maya91 warcrew uyuyamayangiller yine yanıyor muyuz

Çok çok haklısın. Bende cumartesi kuzenime hiç baş ağrısı yaşamadım normalde migrenim vardı dedim. 2 gündğr baş ağrısı çekiyorum Ağzımızı tutmamız lazım

Günaydın kızlar moralim bozuldu sabah sabah ya buraya yazdıktan sonra dalmışım yine bir ara rüyamda tansiyonumun 14 e çıktığını gördüm doğuma gidiyordum bu sabah ölçeyim dedim 13/9 ya doktorum geçen hafta sende 13 ü göreyim riske atmam hemen yarın alırım demişti bebek içinde ciğer geliştirici vururum demişti ama bebek daha 35+5 günlük Napsam bilemedim doktora söylesem gel alalım derse bu seferki ipek ten de küçük doğmuş olacak

Günaydın canım, bence mutlaka doktoruna söyle belki stresten yükselmiştir. Kendini rahatlatmaya çalış ilerleyen saatlerde düşmüş olur belki.

Evet insan endişelense de doktoruna itimat etmek istiyor. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize hepimiz

Canım sen doktoruna mutlaka danış. Çünkü tansiyon özellikle gebelikte çok önemli. Ayrıca haftasından korkma. Benim doktorum 35 i geçtikten sonra korkma dedi. Ciğer geliştirici de olursa zaten sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kuzenimin bebeği 34 haftalıkken doğdu. Küvezde kalmadı bile. Seninki 36 yı tamamlamak üzere. Senin ve bebeğin için en doğru kararı doktorun verecektir. Bence onu dinle. İkiniz için de en güzeli neyse o olsun

Gunaydın ıpektoşumgece boluk porcuk uyuyamadıgım ıcın bugun oglene kadsr yattım gercı yıne boluk porcuktu ama olsun,en azından mıdem bıraz ızın verdı uyumamaayy benım gecende olmustu gozumun onunde boyle yıldızlar ucustu sonra gozum bulanık gordu bı uc dort dakıka,gıttım meyvesuyu ıctım gectı.bu ıkıncı oldu.acaba seker dusuklugumu yapıyoo tansıyonmı yukselıyo anlayamadım,yarın gıdınce doktora bı danısayım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…