Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138

Geçmiş olsun canım tansiyon çok önemli hamilelikte bencede ne olursa olsun doktorunu dinle

Canım çok geçmiş olsun. Parol serum ağır griptim. 3 kere takıldı. Neden inat ederler anlamıyorum . Sen doktorunu dinle,vardır bildiği
İş olsun işte, kadın doğumdakiler de halimizi anlamayacaksa niye ordalar bilmiyorum.
Sabah gittim tabi pazar bugün ebeler ilgilendi. Doktoruma bilgi verildi. Zaten yarın gidecektim aynı şeyi söylemiş, yarın gelsin demiş. Tansiyonum 10/7 çıktı. Bebiş de iyi şükür. Gerçekten öyle benim bunalmaya gelemeyeceğimi, stresle tansiyonumun artacağını görmüş adam. Ne derse ok dicem artık. Yarın bile alıcam diyebilir. Hatta ebe aç gel pzt günü ne olur ne olmaz dedi ama doktorum öyle bir şey demedi bana. Gerekli görse derdi.
Ben de limonlu su içtim ama yeterli gelmedi sanırım. Tansiyona bağlı baş ağrısı çok başkaymış gerçekten. İnşallah
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm umarım şuan daha iyisindir. Nasılsın, ne durumdasın doktoruna gittin mi tekrar
Daha iyiyim canım ama hala kafamda bi uyuşukluk ve çok hafif bir ağrı var. Uyuduğum halde böyleyim. 15/9 tansiyon beni çok sarstı. Doktorum yerinde yok pazar diye ama ebe kontrol etti sıkıntı yok. Yarın doktorum görücek. Bakalım doğum mu, devam mı diyecek.

Canım benim bebişin boyu kilosu normal haftası ile uyumlu ama böyle olmasına rağmen karın çevresi 1 hafta geriden geliyor. Suyu kan akışı iyiyse hiç korkma doktorum 2-3 haftaya kadar geri olmasını normal karşılıyoruz genetik fiziki özellik oluyor dedi yani uzun ince bebek vs vs gibi. O yüzden kan akımı özellikle iyiyse ve suyu bir sorun yoktur. 100 gr alsa bile gelişiyor demektir. Her bebek farklı sakın kendini üzme. Bebeğin ve senin için hangisi sağlıklı ise o şekilde olsun doğumun. Bizimkinin bacakları ve kafası 2 hafta önce karnı 1 hafta geride. Ama normal ben 1.76 - eşim 1.96 yani beklediğimiz bir durum

dün gece sedyede endişe ve ağrıyla ağlarken aklıma sen geldin. Dedim ki Allah buralara düşürmesin düşersek de iyi insanlarla karşılaştırsın ama maalesef bizim için öyle olmadı. Benim için travma oldu hatta.

Tansiyonunu sık sık kontrol et canım. Tansiyon önemli. Ay annemde de var baş ağrısından ne kadar acı çektiğini görüyorum seni çok iyi anlıyorum ama dediğim gibi takipte ol. İnşallah doktorun en doğru kararı verecektir senin ve bebeğin için inanıyorum. Tekrar çok geçmiş olsun

Senin içinde çok zor kuzumm benim. Hem bı tane daha yavrun var onunlada ilgilenmen gerekiyor hem hamilesin. Allah güç kuvvet versin canımın içi

Demekki genetik özellikler gerçekten etkiliyor, kan akışı da iyiydi 1 hafta önceye kadar coraspirin kullanıyordum olası bir sezeryana karşın bıraktırdı doktorum şükür sorun yok şimdilik.
:) çok iyiymiş maşallah anne baba uzun olunca bebişte uzun geliyorum demiş.
Aminn hepimiz için en iyisi en kolayı en sağlıklısı olsun inşallah

İşte ben de ona gerginim zaten başka derdim yok da hayırlısı olsun cidden hakkimizda

Kızlar şehir hastanesine gidiyoruz acilden girip bu görünmek isriyorum cuma günü ile aynı ise durum çıkış vericem hiç yatmadan. Değişiklik varsa bebişte sorun varsa vs yatış zaten.. haber veremeyenilirim alırlarsa çünkü devlette telfon birden gidiyo her şey dua edin lütfen

Ah canım neler yaşamışsın. Çok geçmiş olsun. Canımızı güvendiğimiz insanlar nasıl bu kadar ihmalkar olabiliyorlar anlamıyorum. Artık seriye bağlamışlar gibi hissediyorum. Çok çok geçmiş olsun. Bol bol dinlenince geçer İnşallah

Sen diyette yapıyordun. Gününü yakalayamadı ya. Misal benim de 2 hafta öndeydi şu an gününü yakaladı. Bu ara biraz sapıttım ama belki gene günündedir
Bu gece ejderhalar uyudu galiba benimki aşırı aktif yamuk bile otursam alev atiyo
Hshahshxj ben 3 te yattım. Sabah 7:40 ta çiş nöbetine kalktım gene uyudum. 11 bucukta kalktım
Ay geçmiş olsun canımm

Ya eve çıkınca illa gece gündüz anne kardeş gibi biri mi lazım? Yani eşle idare edilemez mi? Çünkü eşime o rahatlığı vermek istemiyorum o da uğraşsın hazıra konmasın

Bacilar, doğum paketi olmadan olarak soruyorum doğum ucretiniz ne kadar vajinal için ortalama bir bilgi almam lazım bu garibana bilgi verin pls
Tatlım benim ki ebe li16 bin normal doğum hastanem gayet iyi yeni açılmış temiz
Doktorlu doktorumda çok iyi alanında 28 sanırım sezaryende o fiyata
Ben ebeli doğum seçiyorum inşallah bu seferde

Bacilar, doğum paketi olmadan olarak soruyorum doğum ucretiniz ne kadar vajinal için ortalama bir bilgi almam lazım bu garibana bilgi verin pls
Benim gittiğim hastane vajinale 29 bin dedi. Sezaryene 30 bin dedi. Mesai saati dışında olursa +7 bin artık mesai saati içinde doğurcaz jsjdm

Ayy gene aklımız sen de çıkarsan yaz hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…