- 4 Mayıs 2016
- 2.954
- 8.045
- 158
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.201
Bence de anlaşılmıyor.. bazen karnım semsert geliyo elime inş onlar kasılma değildir, sırtı poposu falan diyip geçiyodum daAnlatanlarin ne demek istediğini yaşayana kadar anlamamışım şuan iniyo jetonum aaaa evet diyeyaşamadan anlaşılmıyor herhalde
Nst cihazında kasılma sağ üstteki sayı ise bazen 100 ü gördüğü oldu 80 ler falanBence de anlaşılmıyor.. bazen karnım semsert geliyo elime inş onlar kasılma değildir, sırtı poposu falan diyip geçiyodum da
Warcrew ben sana şeyi soracağım ya nst de kaç çıkıyor kasılmaların?
Bence net hissetmişsin kasılmaları, şuan kasılman olsa kesin hissederdin. Hissetmiyosan yoktur benceNst cihazında kasılma sağ üstteki sayı ise bazen 100 ü gördüğü oldu 80 ler falanbazen diyorum cahil cesareti ile mi kaçtım ordan diye dnxnndndjx
Söyle tarif edeyim bir de. Karnımın bi kısmı sertlesiyordu bebek bi tarafini dayıyor falan diyoduk tepecik oluşuyor falan diye. O ya bebişti ya da sahte kasilmaydi zaten o kısım okey.
Bu gerçek kasilmada bütün karnın kasiklara kadar gergin semsert oluyor. Ve otururken bakiyorsan mesela iki taraftan üst kısmı ellediginde keseyi hissediyorum resmen semsertken çok net hemdeherkese açık olmasa karnimdan çekip gösterirdim tam nereyi kast ettiğimi kasılma anında göğüsün alt tarafi karnımın iki yandan elle dokununca hissediyorum herkeste öyle midir bilmiyorum tabi ki
Ben de uzadı ayıp olur diye utanıp gidemiyorumBende uzatıp gideyim diyorum sonra ufak sancı haydeee duşakorkudan fenalardayız artık
Neeee 100 mü benim en fazla 36 yı gördü zaten sancı görmedilerde 20 yi gecince ben doğuruyorum sanıyorum.Nst cihazında kasılma sağ üstteki sayı ise bazen 100 ü gördüğü oldu 80 ler falanbazen diyorum cahil cesareti ile mi kaçtım ordan diye dnxnndndjx
Söyle tarif edeyim bir de. Karnımın bi kısmı sertlesiyordu bebek bi tarafini dayıyor falan diyoduk tepecik oluşuyor falan diye. O ya bebişti ya da sahte kasilmaydi zaten o kısım okey.
Bu gerçek kasilmada bütün karnın kasiklara kadar gergin semsert oluyor. Ve otururken bakiyorsan mesela iki taraftan üst kısmı ellediginde keseyi hissediyorum resmen semsertken çok net hemdeherkese açık olmasa karnimdan çekip gösterirdim tam nereyi kast ettiğimi kasılma anında göğüsün alt tarafi karnımın iki yandan elle dokununca hissediyorum herkeste öyle midir bilmiyorum tabi ki
Aynen biraz daha büyüsün zaten geleceği varsa ben yatarken de gelir uğraşmicam2800 küsur son kilosu bakalım
Ayakta duramiyorum fazla bacaklarım ağrıyor direktyürürken falan topallatiyor. Onun dışında sancı girdiği zamanlar basınç ve biraz ağrı yapıyor ama baya az yani ve midem de yanıyor şuan yeni başladı bebek de yukarıda yani hâlâ çözemedim bu nasıl iştir jdndjdndjd ağzımdan çıkmak istiyor herhalde
Benımkıde agzımdan cıkıcak lütfen benıde unutmayınGeçen benim de ağzımda çıkma girişiminde bulundu nsnxjn benim de kasılmalarımda rahatsızlık hissi bazen ateş basması nefes daralması oluyor
valla bebısım bunu bende hıc anlamıyomBen kasılma nasil bisey onu bile tam anlayamiorum bi anlasam düzenlimi die bakacam ama işte..
Enfeksiyon riski su gelince mi oluyomuşBence net hissetmişsin kasılmaları, şuan kasılman olsa kesin hissederdin. Hissetmiyosan yoktur bencesağlıkla kucağına al inşallah ama senin bebiş ben burda az daha takılayım demiş gibi sanki kontrole ne zaman gideceksin? artık orda açılman geriledi mi öğrenmiş oluruz
Bu arada enfeksiyon kapma durumu bebeğin suyu geldikten sonra kese açıldığı için risk haline geliyor. Senin suyun gelmediği için enfeksiyonlara da açık değilsin, vajina zaten dışarı açık bakteriler var evet ama rahim de vajinayla temas halinde, adet vs oluyoruz rahimden kanama geliyor sonuçta. Açıklığın olduğu için enfeksiyon riski artmamıştır bence, tabi akıntı rengin vs değişirse yanma olursa önemli, gidersin.
bir de enfeksiyon riskin olsa imza ile bile çıksan antibiyotik verirlerdi, o konusa tedirgin olmamıza gerek yok diye düşünüyorum
Emin değilim ama eğer öyle ise odur djdnjsnd belki de sancıları ondan hissetmeden açıldı bu kadarNeeee 100 mü benim en fazla 36 yı gördü zaten sancı görmedilerde 20 yi gecince ben doğuruyorum sanıyorum.eşime bu sancı çok kötü diyorum bakıyor 22,25 falan. Ayyy 100 lerde ben bayılırım galiba acı eşiğim aşırı düşük.
Hala beklemedesin dimiİyiyim sancım var hatta düşünüyorum sancım bir haftadır falan hafif hafif varmış zaten. Sancinin neye benzediğini bilmediğimden bebek geriliyor sanmıştımotururken az bir şey hissediyorum hafif, karnım gerildiği için anlıyorum öyle diyim. Çok sık da değil
HeHala beklemedesin dimi
Benim bir nst de 70 leri bir nst de 90 ları vurmuştu ama ben hissettmedim. Mesela evde hissetttiğim çok rahatsız ediciNeeee 100 mü benim en fazla 36 yı gördü zaten sancı görmedilerde 20 yi gecince ben doğuruyorum sanıyorum.eşime bu sancı çok kötü diyorum bakıyor 22,25 falan. Ayyy 100 lerde ben bayılırım galiba acı eşiğim aşırı düşük.
Ay benim bir kere oldu berbattı resmen midemdeydi ayaklarııBenımkıde agzımdan cıkıcak lütfen benıde unutmayınbenım gece mesaısı basladı,ıkı kasık mide şurubumu içtim,şimdi bayılana kadar netflıx ızlıcem eşim bıle acımıs bana dıyokı salı gunu dr a soyleyelım 25 ine randevumuzu kesın olustursun dogum olsun artık dedı
valla bebısım bunu bende hıc anlamıyombazen degısık seyler oluyo bebito poposunu getırdı ayy falan dıyorum artık ogrenemeden dogurrum belkı
Merhaba, ne kadar tombik meselaMerhaba kızlar uzun zamandır yazışmaları takip ediyorum ama katılmak nasip olmamıştı 37+2 yim şuan.Bu zamana kadar hep normal doğum dedik ama bebek biraz tombik gidiyor dolayısıyla korkmaya başladım normal doğum komplikasyonlarından. Bebeği tombik olan arkadaşlar var mı ne düşünüyorlar doğum konusunda merak ediyorum.Riske atmak da istemiyorum ama sezaryen doğumda hem iyileşme hem epidural anestezi sonrası ağrı çekenler olduğundan bana korkutucu geliyor sizler ne düşünüyorsunuz
Şuan 3570 doğuma kadar da alır dedi doktor 1-2 hafta içinde gelmezse 4 e kadar yolumuz var heraldeMerhaba, ne kadar tombik mesela
3850 doğuran birini biliyorum daha üstü de vardır tabi ki. 3850 vajinal doğum yapan kıza 3200 demişler ultrasona göre. Öyle bilerek girdi. zor oldu demişti ama sorunsuz oldu. Biraz cesaret işi ben edemezdim şahsenŞuan 3570 doğuma kadar da alır dedi doktor 1-2 hafta içinde gelmezse 4 e kadar yolumuz var heralde
İltihap mı yaptı acaba ya bilemedim ki bozma moralini ya ciddi bişe olduğunu düşünmüyorum ödem gibi bişe de toplamış olabilirYa kızlar hastanede yattığımda bileğimden açılan damar ve aynı kolda dirsek bükümünde açılan damar yolunda damarım patlamış şişmişti ya en son artık el üstünden damar yolu açılmıştı. (Aynı koldan 3.damar) Elimin iyileşmesi morartıların geçmesi zaman almıştı. Son bir haftadır elimin üstünde damar yolu açılan yerde bir kitle gibi ödem gibi bir şey oluştu. Değince bastırınca acı hissediyorum ya tam 4-5 hafta oldu hastaneden çıkalı bu elimde hasar kaldı resmen ya. Bu şişlik ne olabilir fikri olan var mı pazartesi bir genel cerraha göstereceğim durmadan bir şey çıkıyor
Sırf seni meraktan girdim baktım hala dogurmamissin. Sanırım senin bebis geri çekildiHeevdeyim günlük işlerimi vs yapıyorum çok abartmadan tabi ki tezgah üstü falan normal gibiyim takip ediyorum hâlâ bebişin hareketlerini vs
çok doğru gerçekten cesaret istiyor risk alıyorsun . Doktorum çatı muayenesinde son sözü söyleyelim 38.haftada dedi ama o güne kadar o mu bu mu diye kendimi yiyip bitireceğim heralde3850 doğuran birini biliyorum daha üstü de vardır tabi ki. 3850 vajinal doğum yapan kıza 3200 demişler ultrasona göre. Öyle bilerek girdi. zor oldu demişti ama sorunsuz oldu. Biraz cesaret işi ben edemezdim şahsen
Bence de göster çok anlamıyorum ama en azından için de rahat etsin.Ya kızlar hastanede yattığımda bileğimden açılan damar ve aynı kolda dirsek bükümünde açılan damar yolunda damarım patlamış şişmişti ya en son artık el üstünden damar yolu açılmıştı. (Aynı koldan 3.damar) Elimin iyileşmesi morartıların geçmesi zaman almıştı. Son bir haftadır elimin üstünde damar yolu açılan yerde bir kitle gibi ödem gibi bir şey oluştu. Değince bastırınca acı hissediyorum ya tam 4-5 hafta oldu hastaneden çıkalı bu elimde hasar kaldı resmen ya. Bu şişlik ne olabilir fikri olan var mı pazartesi bir genel cerraha göstereceğim durmadan bir şey çıkıyor
Bence zaten bebiş gelem diye tutturmamıştı da ben stresten ve muayeneden kaynaklı olarak sancılarım fazla fazlaydıSırf seni meraktan girdim baktım hala dogurmamissin. Sanırım senin bebis geri çekildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?