- 26 Aralık 2015
- 12.099
- 19.791
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #26.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım çok saolİnşallah kuzum duam o yönde inşallah en hafif şekilde atlatırsın seni çok iyi anlıyorum inan. İnsan tedirgin oluyor. Çok geçmiş olsun Rabbim şifanı versin![]()
Banada oyle gelıyor canım.Cidden yaaa girdiğinde kızlar ben doğurdum yazcak herhalde ben de bakıp duruyorum ses yok merak ettim
Zaten 17sinde alıcam demesi saçmaydı sevindim senin için canım. Ebeye de gıcık oldum sana ne yani korkutmaya ne gerek var herkes her şeye burnunu sokmasa keşke..Kızlar kimse doğurdu mu bakamadım dün evde temizlik vardı. Bugün de dra gittim. Benim dr 17sinde alcam demişti geçen hafta. Kabul etmemiştim ben normali de denemek istiyorum diye. Bugün görümcem ve abimin eşiyle gittik. Kızlar biraz sıkıştırdı doktoru. Dedi ki benim yanımda tansiyonu çıkıyor. Nst odasında tansiyonu normal, yanıma gelince fırlıyor tansiyonu. Bu riskli bir durum normalde de korkar heyecan yaparsa tansiyonu fırlarsa diye önermiyorum dedi. Ve ilk çatı muayenemi yaptı doktorum, normal doğuma müsaitmiş. İlk anda bi irkildim ama acımadı. Nst'de ebe korkutmuştu beni. Ağrı eşiğin nasıl, çatı muyenesine dayanabilcen mi sürekli gelip gidip yapcam, çatıya dayanamayan normali hiç düşünmesin bence, kendi kızıma bile sezaryen önerdim dayanamayacağını bildiğim için dedi.. Şimdi durum muallakta, pzt günü tekrar kontrolüm olucak.
Çatı muayenen ağrısız geçtiyse helal olsunKızlar kimse doğurdu mu bakamadım dün evde temizlik vardı. Bugün de dra gittim. Benim dr 17sinde alcam demişti geçen hafta. Kabul etmemiştim ben normali de denemek istiyorum diye. Bugün görümcem ve abimin eşiyle gittik. Kızlar biraz sıkıştırdı doktoru. Dedi ki benim yanımda tansiyonu çıkıyor. Nst odasında tansiyonu normal, yanıma gelince fırlıyor tansiyonu. Bu riskli bir durum normalde de korkar heyecan yaparsa tansiyonu fırlarsa diye önermiyorum dedi. Ve ilk çatı muayenemi yaptı doktorum, normal doğuma müsaitmiş. İlk anda bi irkildim ama acımadı. Nst'de ebe korkutmuştu beni. Ağrı eşiğin nasıl, çatı muyenesine dayanabilcen mi sürekli gelip gidip yapcam, çatıya dayanamayan normali hiç düşünmesin bence, kendi kızıma bile sezaryen önerdim dayanamayacağını bildiğim için dedi.. Şimdi durum muallakta, pzt günü tekrar kontrolüm olucak.
Bu kadar korkutucu mu?Çatı muayenen ağrısız geçtiyse helal olsunben şu gün oldu yaptırmam bile korkudan
Yoo ben manyağımBu kadar korkutucu mu?
Zeytinyağli kavanoza incir doğra sabahları aç karna ye canimAyy kızlar bu kabızlık ne meret bıseymıs,hıc basıma gelmemıstı hamılelık boyunca,doguruyorum sandım bıara,bırsuru kayısı hosafı ıctım ama banamısın demedı,erken dogumu tetıklıyomus ıkınmak korktum valla,baska tavsıyelerınız varmı çözüm olarak?
Özeldeki doktor normal yapabilirsin bence normal doğumu dene önce ondan sonda sezeryana başvur olmazsa dedi ama çok korkum olduğu için bebeği etkilemiş öyle çok korkuyorsun ki bebek de doğmak istemiyor dedi baş geliş normalde ama asla başıyla sana baskı yapmıyor bebek korktuğunu bildiği için dedi kendini rahat birakmazsan korkularınla yüzleşmezsen ne kadar sancı da verseler bu bebek asla doğmaz dedi. 1 haftalık süreçte kendimi doğuma hazırlayacağım korkularımı unutacağım, suni sancı ile normali deneyeceğim ama olmazsa da nasip sezeryana geçeceğim. Elbetteki yazabilirsiniz çok mutlu olurum şuan duyacağım bütün güzel şeylere ihtiyacım var içimdeki korkuları atamiyorum bir türlüÖzel hastane ne dedi tam anlamadım
Eğer normal istiyorsan kendine güvenebilirsin daha yeni elektroforez normal doğum yaptı pozitif diyerek anlattı oda korkuyordu istiyorsan sende başarabilirsin sana özeldende yazabilirim
Tamam canım deneyecegım.ayy ınsallah çözüm olur.yoksa yarın eczaneye gıdıp ılac alacagım.Zeytinyağli kavanoza incir doğra sabahları aç karna ye canim
Şurup oluyo kabızlık için gebelere veriyolar belki o ise Yarar canım geçmiş olsun cokTamam canım deneyecegım.ayy ınsallah çözüm olur.yoksa yarın eczaneye gıdıp ılac alacagım.
Hadi bakalım pzt günü ne diyecek. Vajinal denersin, tansiyonun çıkarsa o zaman vakit kaybetmeden sezaryene döner. Doktor için zor bir durum olmamalı bu. Çatı muayenesinden böyle bahsetmen bence de normal doğum yapabileceğinin bir göstergesi. İrkilmen çok normal ama acı hissetmediysen harikaKızlar kimse doğurdu mu bakamadım dün evde temizlik vardı. Bugün de dra gittim. Benim dr 17sinde alcam demişti geçen hafta. Kabul etmemiştim ben normali de denemek istiyorum diye. Bugün görümcem ve abimin eşiyle gittik. Kızlar biraz sıkıştırdı doktoru. Dedi ki benim yanımda tansiyonu çıkıyor. Nst odasında tansiyonu normal, yanıma gelince fırlıyor tansiyonu. Bu riskli bir durum normalde de korkar heyecan yaparsa tansiyonu fırlarsa diye önermiyorum dedi. Ve ilk çatı muayenemi yaptı doktorum, normal doğuma müsaitmiş. İlk anda bi irkildim ama acımadı. Nst'de ebe korkutmuştu beni. Ağrı eşiğin nasıl, çatı muyenesine dayanabilcen mi sürekli gelip gidip yapcam, çatıya dayanamayan normali hiç düşünmesin bence, kendi kızıma bile sezaryen önerdim dayanamayacağını bildiğim için dedi.. Şimdi durum muallakta, pzt günü tekrar kontrolüm olucak.
Çatı muayenen ağrısız geçtiyse helal olsunben şu gün oldu yaptırmam bile korkudan
İlk gebeliğimde çatı muayenesinde doktor vajinal doğurabileceğime inanmadığını söylemişti banaYoo ben manyağımasla değil birçok kişi çok acımadığını söylüyor sen bana bakma bacım vajinismustan böyleyim heraldr
Ben çatı muayenesine inanmıyorum nedense benim doktorum yapmıyor oda uygun bulmuyor çatı işi tam olarak bebek kanala girince anlaşılıyor doktor eliyle muayene yapıyorda bebeğin kafasını oraya oturtuyormu hayır tabi doktorlar daha iyi bilir ama birkaç doktorda bana yapamayacağımı söyledi ki benn muayene bile ettirmeden benim için o muayenelerden ölüm gibi bişey ama doğum daha kolayHadi bakalım pzt günü ne diyecek. Vajinal denersin, tansiyonun çıkarsa o zaman vakit kaybetmeden sezaryene döner. Doktor için zor bir durum olmamalı bu. Çatı muayenesinden böyle bahsetmen bence de normal doğum yapabileceğinin bir göstergesi. İrkilmen çok normal ama acı hissetmediysen harika
İlk gebeliğimde çatı muayenesinde doktor vajinal doğurabileceğime inanmadığını söylemişti banaBence haklıydı da. Vajinal ultrason yaptırabiliyorum ama parmakla kontrol yaptıramıyorum. Çatı muayenesi kolay geçenlerin vajinal doğumu kolay yaptıklarını düşünüyorum şahsen.
Kağan Kocatepe de videolarında çatı muayenesinin doğumda yapılması gerektiğini söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Belki de erken haftalarda yapıldığı için zor oluyordur. Vajinal doğum yapmadığım için bilemeyeceğim bunu. Ama senin doğumu muayeneden daha kolay diye düşünmen vajinismustandır bence.Ben çatı muayenesine inanmıyorum nedense benim doktorum yapmıyor oda uygun bulmuyor çatı işi tam olarak bebek kanala girince anlaşılıyor doktor eliyle muayene yapıyorda bebeğin kafasını oraya oturtuyormu hayır tabi doktorlar daha iyi bilir ama birkaç doktorda bana yapamayacağımı söyledi ki benn muayene bile ettirmeden benim için o muayenelerden ölüm gibi bişey ama doğum daha kolay
Sanırım geliyor gelmekte olanBenim 2 gündür çok fazla bel ağrım var ve karnım hep taş gibi. İyice aşağı indi bebeğim, göğsümün altında kocaman bir boşluk hissediyorum. Aşağı baskı o kadar çok ki, yürümekte zorlanıyorum. Hani regl olacağımız zaman kanama olacak gibi hissederiz ya sürekli öyle hissediyorum. Pazartesi olan kontrolü cmt ye çektim tedirgin olup. Yarın ne diyecek bakalım.