- 22 Ekim 2024
- 1.095
- 2.517
- 48
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.781
Sen sezaryen mi olacaktın tatlım normaldeDüzenli sancım varmış açıklığa baktılar 3cm dedi... Erken doğum riski var diye bu hastahanede yenidoğan yoğun bakım yok sevk ediyorum dedi. Hic istemedigim ihtisasa yonlendirildim(( karaciger mi ne geliştirici vursunlar dedi doğumu yavaşlatmak için bir şeyler dedi de anlayamadim bile şoktan... Bi gideyim bakayım ne diyecekler dua edin (((( birine sordum bana dedi ki 3cm açıklık olunca onu doğuma almışlar beni de mi alırlar ya
Kuşumm dur sakin ol,cıger gelıstırıcı vurmazlar sen 36 haftayı gecmedınmı?benım doktor salı gunu bebek gelırse durdurmam artık gelişti dedi.saçma sapan konusam cok bu hastanelerde bılıyosun sen bakma onlara sakin ol merak etme hıcbır sorun olmayacak.duzenlı sancı benımde cıktı ayrıca,magnezyum falan verebılırler sanada ama korkulcak bısey yok sadece sakin ol,bebısmız gelırsede hosgelır.ama bence daha bır hafta daha gelmezDüzenli sancım varmış açıklığa baktılar 3cm dedi... Erken doğum riski var diye bu hastahanede yenidoğan yoğun bakım yok sevk ediyorum dedi. Hic istemedigim ihtisasa yonlendirildim(( karaciger mi ne geliştirici vursunlar dedi doğumu yavaşlatmak için bir şeyler dedi de anlayamadim bile şoktan... Bi gideyim bakayım ne diyecekler dua edin (((( birine sordum bana dedi ki 3cm açıklık olunca onu doğuma almışlar beni de mi alırlar ya
Yani illa 40 kadar beklemek zorunda değil bebekler ve 40 tan fazla beklemekde çok büyük risk teşkil edebiliyor ne rken ne geç olsa anne de rahatlar hem 42 de doğurmak kolaymıki bebek kocaman olmuş her geçen gün anneye eziyet oluyor şimdiden ne yatabiliyoruz ne dönebiliyoruzKuşumm dur sakin ol,cıger gelıstırıcı vurmazlar sen 36 haftayı gecmedınmı?benım doktor salı gunu bebek gelırse durdurmam artık gelişti dedi.saçma sapan konusam cok bu hastanelerde bılıyosun sen bakma onlara sakin ol merak etme hıcbır sorun olmayacak.duzenlı sancı benımde cıktı ayrıca,magnezyum falan verebılırler sanada ama korkulcak bısey yok sadece sakin ol,bebısmız gelırsede hosgelır.ama bence daha bır hafta daha gelmez
Tabii tabii 37-41 normal aralık yazıyor heryerde zaten.sezeryanın 38 te yapılma nedenıde oymus kaka yıyebılıyomus kordon dolanıyomus vs rıske almak ıstemıyomus cogu dr o yuzden.hıc erken degılYani illa 40 kadar beklemek zorunda değil bebekler ve 40 tan fazla beklemekde çok büyük risk teşkil edebiliyor ne rken ne geç olsa anne de rahatlar hem 42 de doğurmak kolaymıki bebek kocaman olmuş her geçen gün anneye eziyet oluyor şimdiden ne yatabiliyoruz ne dönebiliyoruz
Valla mı ay nasıl şaşırdım sancın oluyor muydu? Hiç hissettin mi? Öncelikle sakin ol yavaşlatılabilir. Bak kanamam olup hastanede yattığımda sancı azaltıcı ilaç kullandım turuncu bir hap. Şuan hala içiyorum ve hiç sancım çıkmıyor nst de. Sancı önlüyor sancı olmazsa açıklığın artmaz. Ben hala içiyorum o hapı. Ciğer geliştirici iğne bana da vuruldu her ihtimale karşı doğarsa diye. Onu önlem amaçlı yapıyorlar korkma. Bu ilaçları uygulayıp seni sürekli nst ile takip edeceklerdir alttan Muayane ile açıklığa da bakacaklardırDüzenli sancım varmış açıklığa baktılar 3cm dedi... Erken doğum riski var diye bu hastahanede yenidoğan yoğun bakım yok sevk ediyorum dedi. Hic istemedigim ihtisasa yonlendirildim(( karaciger mi ne geliştirici vursunlar dedi doğumu yavaşlatmak için bir şeyler dedi de anlayamadim bile şoktan... Bi gideyim bakayım ne diyecekler dua edin (((( birine sordum bana dedi ki 3cm açıklık olunca onu doğuma almışlar beni de mi alırlar ya
Kız sen çok sancı hissediyor muydun ya? Ayrıca haftan gayet ilerde söylenilenleri takma kafana şimdi gelse bebişin hiçbir şey olmaz merak etme. Kimisi 1 hafta bekliyor daha da açılma olsun diye direkt yatırmıyorlar hastaneye canım. Sen içini ferah tut sağlıkla gelsin bebişinDüzenli sancım varmış açıklığa baktılar 3cm dedi... Erken doğum riski var diye bu hastahanede yenidoğan yoğun bakım yok sevk ediyorum dedi. Hic istemedigim ihtisasa yonlendirildim(( karaciger mi ne geliştirici vursunlar dedi doğumu yavaşlatmak için bir şeyler dedi de anlayamadim bile şoktan... Bi gideyim bakayım ne diyecekler dua edin (((( birine sordum bana dedi ki 3cm açıklık olunca onu doğuma almışlar beni de mi alırlar ya
Sen sezaryen mi olacaktın tatlım normalde
3 cm açıklık normal doğum için büyük avantaj eğer yapacaksan
37. Haftanın içindesin bebeğinin boyu kilosu nasıl neden bukadar telaş ettiler acaba belki küvöz riskini göz önüne aldı doktor
Çok şükür oğlum 36 bitince doğdu bir sıkıntısı olmamıştı
Kuşumm dur sakin ol,cıger gelıstırıcı vurmazlar sen 36 haftayı gecmedınmı?benım doktor salı gunu bebek gelırse durdurmam artık gelişti dedi.saçma sapan konusam cok bu hastanelerde bılıyosun sen bakma onlara sakin ol merak etme hıcbır sorun olmayacak.duzenlı sancı benımde cıktı ayrıca,magnezyum falan verebılırler sanada ama korkulcak bısey yok sadece sakin ol,bebısmız gelırsede hosgelır.ama bence daha bır hafta daha gelmez
Tabii tabii 37-41 normal aralık yazıyor heryerde zaten.sezeryanın 38 te yapılma nedenıde oymus kaka yıyebılıyomus kordon dolanıyomus vs rıske almak ıstemıyomus cogu dr o yuzden.hıc erken degılwarcrew inki,artık heran hepımızın başına gelebılır ve kesınlıkle ben cok zorlanıyorum ıkı haftadır,depresyona gırdım resmen ne evden cıkabılıyorum ne uyuyabılıyorum,hele geceleri midem beni mahvetti.
Kan vericem sonra yemek vs yiyip nst gel dediler işte siradayim. Öğleden sonra da tekrar muayene edecekler sanırım sevk edildigim yer.Valla mı ay nasıl şaşırdım sancın oluyor muydu? Hiç hissettin mi? Öncelikle sakin ol yavaşlatılabilir. Bak kanamam olup hastanede yattığımda sancı azaltıcı ilaç kullandım turuncu bir hap. Şuan hala içiyorum ve hiç sancım çıkmıyor nst de. Sancı önlüyor sancı olmazsa açıklığın artmaz. Ben hala içiyorum o hapı. Ciğer geliştirici iğne bana da vuruldu her ihtimale karşı doğarsa diye. Onu önlem amaçlı yapıyorlar korkma. Bu ilaçları uygulayıp seni sürekli nst ile takip edeceklerdir alttan Muayane ile açıklığa da bakacaklardır
Hayır işte arada bu kasılmalar oluyordu zaten bi dün gece yatamadim ama yinede ağrı vs yoktu kasık ağrım vardi biraz çoğu gece olan bir şeydi diye onu da dusunmemistim. Alttan açıklığa baktiktan sonra ağrım var gibi daha net yani kasılmalar daha fazla gibi geliyor yürürken anlıyorum zaten.Kız sen çok sancı hissediyor muydun ya? Ayrıca haftan gayet ilerde söylenilenleri takma kafana şimdi gelse bebişin hiçbir şey olmaz merak etme. Kimisi 1 hafta bekliyor daha da açılma olsun diye direkt yatırmıyorlar hastaneye canım. Sen içini ferah tut sağlıkla gelsin bebişin
Canım haftası güzel gelecekse de sağlıkla gelsin inşallah dualarım seninle sakin olDüzenli sancım varmış açıklığa baktılar 3cm dedi... Erken doğum riski var diye bu hastahanede yenidoğan yoğun bakım yok sevk ediyorum dedi. Hic istemedigim ihtisasa yonlendirildim(( karaciger mi ne geliştirici vursunlar dedi doğumu yavaşlatmak için bir şeyler dedi de anlayamadim bile şoktan... Bi gideyim bakayım ne diyecekler dua edin (((( birine sordum bana dedi ki 3cm açıklık olunca onu doğuma almışlar beni de mi alırlar ya
Hahshshshshaha dün de doğurduğunu görmüştün galiba ndjdjdjsksks sıradaki sen misin kuzum…Ulan hurma yedim yedim dedim full yatıyorum bir dua bir hurma ile doğurursam diye dalga geçiyordum nsbdjsndjsjdhsjdjsjd
Hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz bakalım afiyet olsunnnHayır işte arada bu kasılmalar oluyordu zaten bi dün gece yatamadim ama yinede ağrı vs yoktu kasık ağrım vardi biraz çoğu gece olan bir şeydi diye onu da dusunmemistim. Alttan açıklığa baktiktan sonra ağrım var gibi daha net yani kasılmalar daha fazla gibi geliyor yürürken anlıyorum zaten.
Bi de son 3-4 gündür kabızlık yoktu sabah aksam wc çıktım normalde her gün cikmayan biriyim öyle bir farklılık da vardı. Başka fikrim bilgim yok valla skxnjsndjsnd yemek yicem şimdi işte
Evet işte sabaha kadar dogurdugumu gördüm eşim de öyle görmüş psikolojim bozuldu diyodu sjdndjdnjdHahshshshshaha dün de doğurduğunu görmüştün galiba ndjdjdjsksks sıradaki sen misin kuzum…
Allah senin iyiliğini versinUlan hurma yedim yedim dedim full yatıyorum bir dua bir hurma ile doğurursam diye dalga geçiyordum nsbdjsndjsjdhsjdjsjd
Bir de mide yanması şikayetiUlan hurma yedim yedim dedim full yatıyorum bir dua bir hurma ile doğurursam diye dalga geçiyordum nsbdjsndjsjdhsjdjsjd
Cnm nst sonucuna gore mi acikliga bakma geregi duydular ? Kiz hurmalari yedin yedin basina iş actinHayır işte arada bu kasılmalar oluyordu zaten bi dün gece yatamadim ama yinede ağrı vs yoktu kasık ağrım vardi biraz çoğu gece olan bir şeydi diye onu da dusunmemistim. Alttan açıklığa baktiktan sonra ağrım var gibi daha net yani kasılmalar daha fazla gibi geliyor yürürken anlıyorum zaten.
Bi de son 3-4 gündür kabızlık yoktu sabah aksam wc çıktım normalde her gün cikmayan biriyim öyle bir farklılık da vardı. Başka fikrim bilgim yok valla skxnjsndjsnd yemek yicem şimdi işte
Bugün kim doğurcak diye diye kendini doğurtcaksın kızUlan hurma yedim yedim dedim full yatıyorum bir dua bir hurma ile doğurursam diye dalga geçiyordum nsbdjsndjsjdhsjdjsjd
Kuzum hıc korkma gelecegı varsada gelir haftan az degıl gayet normal.hadi bızı habersız bırakma,guzel haberlerını beklıyoruz.Ulan hurma yedim yedim dedim full yatıyorum bir dua bir hurma ile doğurursam diye dalga geçiyordum nsbdjsndjsjdhsjdjsjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?