- 26 Ocak 2021
- 513
- 1.413
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.801
ben de balik olmasin istiyorum, esim de yengec, ki ben teraziyim beni trip manyagi yaparlar. Evde iki su burcundansa iki havayi tercih ederim, cocuk kova olsun, hayatta kalmasi kolay olurBen de balık olmasın diye dertlenip duruyorum. Ins Koç olur, ben yay yükselen aslan, baba aslan yükselen aslan… kızı duygusal olarak anlamayız, farkında olmadan dalga bile geçeriz
Balıktansa koçu tercih ederim ben de ama maalesef olmuyorBen de balık olmasın diye dertlenip duruyorum. Ins Koç olur, ben yay yükselen aslan, baba aslan yükselen aslan… kızı duygusal olarak anlamayız, farkında olmadan dalga bile geçeriz
Benim imkanim olsa ya da Tr de olsam sezeryan icin sansimi denerdim, ama burada vajinali destekliyorlar, problem olmadigi surece, kendimi vajinale hazirlamaya calisiyorum ama dun esimle birlikte dogal dogum egitimine gittik, hala cok korkuyorum, ki aylardir doguma yonelik yogadir nefestir hep birnseyler yaptim. Ama yok korkum gecmiyor, videolari aglayarak izledim nasil cikarticam ben diyeDoğum şeklinizi düşündünüz mü? Merak ettimSezeryanda doğum sınırı varmış
Benim eşim kova erkeği ailesine çok düşkündür tam bir ev erkeğidir aynı zamanda baba eş figürü ama başka bir tanıdığım kova erkeği ailesiyle ilgisz baba olmaktan bi haber ben sanırım pek bu burç işlerine güvenmiyorum doğum haritası ayrı tabiKova burcu tanıdığım kim varsa soğuk ve aile ilişkilerinde kopuk ama erkekleri. Ben daha sıcak kanlı ve ailesini düşünen biri olsun istiyorum. Tabi bağımlı olmasın onu da istemem.
Yok yok okadar korkulacak bişey değilBenim imkanim olsa ya da Tr de olsam sezeryan icin sansimi denerdim, ama burada vajinali destekliyorlar, problem olmadigi surece, kendimi vajinale hazirlamaya calisiyorum ama dun esimle birlikte dogal dogum egitimine gittik, hala cok korkuyorum, ki aylardir doguma yonelik yogadir nefestir hep birnseyler yaptim. Ama yok korkum gecmiyor, videolari aglayarak izledim nasil cikarticam ben diyesimdilik epiduralli vajinal dusuniyorum diyelim siz nasil dusunuyorsunuz?
Maşallah canım ne güzel.Benim eşim kova erkeği ailesine çok düşkündür tam bir ev erkeğidir aynı zamanda baba eş figürü ama başka bir tanıdığım kova erkeği ailesiyle ilgisz baba olmaktan bi haber ben sanırım pek bu burç işlerine güvenmiyorum doğum haritası ayrı tabi
Şubat anneleri patır patır dogurmaya basladılarbanada doktor dün şubatın 15 ınden sonra dogsada sıkıntı olmaz duruma göre planlayacagız hedefımız şubat 15 dedı.benım ıcıme şubat 25 te dogacagı doguyor bakalım bugun fotofraf cektırıcez kızlaar saat 6 da.studyoda hatıra kalsın dıye.belkı hatırlıyosunuzdur sıyah elbıseyle taç almıstım atarım sıze cekılelımde
Ayy evet şansıma her gün okuyorum bugün işlerimden zaman ayiramadim bi girdim ikisi doğmuş 3. Bir iki saate dogacak falan bu hafta hep dökülmeye başladılarAy ben de okuyorum ocak ve şubat annelerini çok heyecanlıŞubat anneleri başladı. Bakalım bizim gruptan ilk kim doğuracak ne zaman başlayacak grup aksiyon olacak o zamanlar
Ay böyle yazdın ya bi rahatlama geldi bana tabi ki herkesin böyle kolay olamayabilir ama olsun ben pozitif dusunucem inşallah benim de böyle olur ndnxnsnjxnndYok yok okadar korkulacak bişey değil
Sancı sadece onuda ishal olduğumuzda yaşamışızdır çıkış kabız olmak dicem bir saat ıkınsak bazen bişey çıkaramayız ama bebiş çabucak çıkıveriyor
Yurt disinda normal dogumda kesi atmamak icin elinden geleni yapiolarmis. Ama malesef turkiyede cok ugrasmadan hemen kesi atiyorlarBenim imkanim olsa ya da Tr de olsam sezeryan icin sansimi denerdim, ama burada vajinali destekliyorlar, problem olmadigi surece, kendimi vajinale hazirlamaya calisiyorum ama dun esimle birlikte dogal dogum egitimine gittik, hala cok korkuyorum, ki aylardir doguma yonelik yogadir nefestir hep birnseyler yaptim. Ama yok korkum gecmiyor, videolari aglayarak izledim nasil cikarticam ben diyesimdilik epiduralli vajinal dusuniyorum diyelim siz nasil dusunuyorsunuz?
Bizim evdeki burc uyumu muhtesem olacakben de balik olmasin istiyorum, esim de yengec, ki ben teraziyim beni trip manyagi yaparlar. Evde iki su burcundansa iki havayi tercih ederim, cocuk kova olsun, hayatta kalmasi kolay olur
Tam bir curcuna bizim de ben akrep eşim başak kızım ya kova ya baluk zjnzjsnzjsj çok da anlamıyorum burç işinden umarim uyumlu oluruzBizim evdeki burc uyumu muhtesem olacakben yengec eşim akrep oglumuzda balık olacak allahin izniyle
Evet kesi atilmayacakmis, kendiliginden yirltilsin yirtildigi gbi diyorlar. Onda da korkunc ihtimaller var ama dusunmemeye calisiyorumYurt disinda normal dogumda kesi atmamak icin elinden geleni yapiolarmis. Ama malesef turkiyede cok ugrasmadan hemen kesi atiyorlar
O konuda şanslisin
Size inanmayi tercih ediyorum su an, sagolunYok yok okadar korkulacak bişey değil
Sancı sadece onuda ishal olduğumuzda yaşamışızdır çıkış kabız olmak dicem bir saat ıkınsak bazen bişey çıkaramayız ama bebiş çabucak çıkıveriyor
Aşırı heyecanlı, şubat ayına girince bizim de atraksiyonlu günlerimiz başlayacakAyy evet şansıma her gün okuyorum bugün işlerimden zaman ayiramadim bi girdim ikisi doğmuş 3. Bir iki saate dogacak falan bu hafta hep dökülmeye başladılarhakkimizda hayırlısı olsun
Ay böyle yazdın ya bi rahatlama geldi bana tabi ki herkesin böyle kolay olamayabilir ama olsun ben pozitif dusunucem inşallah benim de böyle olur ndnxnsnjxnnd
Ben de en geç 26 Şubatta doğuracağım inşallahBenım şubatta dogurcagım kesın pampam36 yı gecen beklesın heran hersey olabılır benıde bazen bı korku kaplıyor ama dusunmemeye calısıyorum hemen gecıstırıyorum,sagolsun yaramaz kuş ıkı ayagınıda mideme kaburgama sokmus kalbımı ıyıce sıkıstırıyor,ben 15 ınden sonra heran dogurabılırım
Bende sezeryan düşünüyorumBenim imkanim olsa ya da Tr de olsam sezeryan icin sansimi denerdim, ama burada vajinali destekliyorlar, problem olmadigi surece, kendimi vajinale hazirlamaya calisiyorum ama dun esimle birlikte dogal dogum egitimine gittik, hala cok korkuyorum, ki aylardir doguma yonelik yogadir nefestir hep birnseyler yaptim. Ama yok korkum gecmiyor, videolari aglayarak izledim nasil cikarticam ben diyesimdilik epiduralli vajinal dusuniyorum diyelim siz nasil dusunuyorsunuz?
Ablam da aynı şekilde (kabız olmak) örnek vermişti. Ablamın canı çok tatlıdır. Ben vajinal doğumdan korkuyorum dediğimde, ben 3 taneyi normal doğurdum, sen benden daha dayanıklısın. Kabız olmak gibi düşün, demişti. Ama şartlar sezeryane yönlendirdi bizi. Çok istemiştim halbuki. Nasip tabi, önemli olan sağlıklı olması.Yok yok okadar korkulacak bişey değil
O habere ben de denk geldim. İlk çocuğu değildir diye düşünmek istiyorum. Muhtemelen sancıyı evde çekip geç kalmıştır hastaneye. Genelde ikinci, üçüncü çocukta tecrübeli anneler hastane sürecini azaltmak için öyle yapıyor. Yoksa ilk çocuk o kadar kolay doğmaz bildiğim kadarıyla.Geçen gün haberlerde gormustum kadin 35 haftalik otobuste sancisi baslio ve ordada doguruyor. Ay onu gorunce bir korku basti. Surda 35e ne kaldi dedim
Son zamanlar benıde yordu evet,belkı aynı gun dogurururzBen de en geç 26 Şubatta doğuracağım inşallahŞu 1 ay da bir geçse. Çok yordu bu hamilelik
Evet büyük bir kabızlık gibi hissediliyor ama doğum sonrası gerçekten kabız oldum basbasbağırdım kabız olacağıma bir bebek daha doğursaydım diyeAblam da aynı şekilde (kabız olmak) örnek vermişti. Ablamın canı çok tatlıdır. Ben vajinal doğumdan korkuyorum dediğimde, ben 3 taneyi normal doğurdum, sen benden daha dayanıklısın. Kabız olmak gibi düşün, demişti. Ama şartlar sezeryane yönlendirdi bizi. Çok istemiştim halbuki. Nasip tabi, önemli olan sağlıklı olması.
Beşinci çocuğuydı sanırım o oyüzden zor yetişmiş olabilirler de benim ilk doğumda çok çabuk olmuştuO habere ben de denk geldim. İlk çocuğu değildir diye düşünmek istiyorum. Muhtemelen sancıyı evde çekip geç kalmıştır hastaneye. Genelde ikinci, üçüncü çocukta tecrübeli anneler hastane sürecini azaltmak için öyle yapıyor. Yoksa ilk çocuk o kadar kolay doğmaz bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?