Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oy maşallah kuzuya canım benim
Canım hangi değerlerin düşmüş multivitamin hangilerini etkilemiş kaçırdım konuyu tam olarak. 55ten 41 düşen ne

Çok geçmiş okuyamadım canım bayağı birikmişti AST ALT değerler mi yoksa yükseldi
Benimde bir tık yüksek merak ettim

Canım kızlar bundan bir ay öncesi kadar ben buraya yazmıştım aynı dertten muzdariptim (alt ast değerlerin aniden yükselmesi) hatta sizleri uyarmak amacıyla yazdım çünkü bazılarıyla gebelikte hafta olarak önde olduğumuz için ben bu sıkıntıyı yaşadım ve çok korkmuştum baktırın diye yazmıştım karaciğer enzimlerinize hatırlayan çıkar belki.Bende kaşıntı ile tepki vermişti karaciğerim. Hatta multivitamin içerken çok dikkatli olun demiştim.Doktor kestirmişti vitaminleri.ben valla sanırım 1ayıda geçmiştir bıraktım multivitamini.Doktora biz demeden almıyorlar bazı kan tahlillerini. O yüzden ben valla ara ara kendim istiyorum kan alsın diye

Meraba arkadaşlar. Dün biraz yürüyüş yaptım 3 km kadar ayaklarım şişmiş. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda? Bana ilk defa oldu hala da tam inmedi biraz şiş.
Preeklampsi belirtisi falan yazıyo işkillendim.

Tansıyonun yuksek degılse preklampsi degıldır canım.fazla yuruduysen ondan olmustur ayaklarını yukarıda tut.

Aradaki 8 günlük fark çok değil mi

Canım İnşallah geçici birşeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…