Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Az az sık yemekten de nefret ederim ama katlanıcaz🙂↔️ Ben bu ara aniden açılıp kıtlıktan çıkmış gibi beş dk.da yiyip kalkıyorum galiba evet ondan oluyor olabilir. Eşim de o halime kahkahalarla gülüyor hamile olduğuna şimdi daha çok inandım falan😂
Canim ben de normalde 7-8 senedir gunde iki ogun yerim sadece oyle alismisim ama kallavi yerim o iki ogunu de. Atistirmalik ara ogun filan hic benlik degildir. Ama duzenimi degistirmek durumunda kaldim yoksa mideme lapsss diye oturuyor her sey. 🤣

Ya sizin tansiyonlarınız niye düşük gidiyorda benimki yüksek gidiyor. Bu gece de bunu takacam :KK70:
benim normalde 10/7-11/7 falan ama hamileyken hiç ölçmedim doktorum sen heyecanlı bi tipsin 12/8 falan çıkabilir demişti her muayene gittiğimde ölçüyo nabzım heyecandan 600 olcak zorlasan😁

Onda da kafein var bacım ben günde 1 tane açık içiyorum sadece ama tansiyon hastasıyım diye. Ayrıca demir eksikliği de yapar çok içme bence
Demir başlayacak nasıl olsa rahatlığıyla içiyorum 1 bardak kesmiyor ki başım ağrıyor kahve hiç içmiyorum

Evet bende hep onu düşünüyorum hızlı toparlanmal zorundayız 😂
Toparlanırız kızlar benim bi iş arkadaşı ilk bebeğine 37 yaşında hamile kaldı. Sonra çok memnun olacak ki ücretsiz izinden işe dönmeden ikinciyi de doğurdu nereden baksan 39 yaşındadır o zaman da. Gayet de iyi… bi üçüncü sürprizi bekliyorum😂

YENİ BELİRTİ ALERT! TÜM HAMİŞLERİN DİKKATİNE: İki gündür şöle bi şey var bende. Yemeği çok erken yememe rağmen saat 9 gibi falan aşşırı yemişim gibi bi şişlik ama nefes alamıyorum o derece. Böyle olan var mı ya? Çok da yemedim
Ben bikaç haftadır öyleyim asla eskisi gibi tam yiyemiyorum. Mesela bu akşam bir döner dürüm söyledim anca yarısını yiyebildim. Sanki çok yemişim gibi şişiyorum midem zaten ayrı telden çalıyor. Yani heralde az ve sık yemek gerekiyor.

Benim de gebeligin ilk haftasi kesildi tasikardi ilacim🥲🥲 zorlanmadim desem yalan olur ama yuksek nabza cok alismisim ilaca ragmen sinirsel cikardi hemen heyecanlaninca veya panik atagim geldiginde filan. Benim nabiz yuksek tansiyon dusuk senin tam tersi 😁 doktor direkt biraktirdi baska ilac da vermedi sinirsel tasikardi oldugu icin, ogreniceksin anksiyeteni kontrol altinda tutmayi diyip eve yolladi resmen sjjdjf
benim de öyle yaa nabzım 109 falan oluyo ama tansiyonum 10/7 mesela😔 hepsi anksiyete yüzünden

Canim ben de normalde 7-8 senedir gunde iki ogun yerim sadece oyle alismisim ama kallavi yerim o iki ogunu de. Atistirmalik ara ogun filan hic benlik degildir. Ama duzenimi degistirmek durumunda kaldim yoksa mideme lapsss diye oturuyor her sey. 🤣
Ben de kahvaltı yapmazdım hafta sonu hariç mesela. Hafta sonu da öğle yemeği niyetine zaten. Bakalım neler olacak daha neler göreceiz yarabbim

Toparlanırız kızlar benim bi iş arkadaşı ilk bebeğine 37 yaşında hamile kaldı. Sonra çok memnun olacak ki ücretsiz izinden işe dönmeden ikinciyi de doğurdu nereden baksan 39 yaşındadır o zaman da. Gayet de iyi… bi üçüncü sürprizi bekliyorum😂
Bi saç boyatıp botoks yaptırdık mı olay tamamdır. Bide fazla kilo almamaya calısmak lazım bence hamilelikte. Hep söylüyorum bu vücut bize bir ömür lazım😂

benim de öyle yaa nabzım 109 falan oluyo ama tansiyonum 10/7 mesela😔 hepsi anksiyete yüzünden
Tabi tabi benim cok incelendi zamaninda neler cektirdim ekg ler eforlar ajdjdjdjd yapisal hicbir sey yok sukurler olsun ki. Ama otururken 100 nabzim abi delirtir 🤣🤣 hep boyle dili disarida yuzune far tutulmus tavsan gibiyim ajdjdjd

benim normalde 10/7-11/7 falan ama hamileyken hiç ölçmedim doktorum sen heyecanlı bi tipsin 12/8 falan çıkabilir demişti her muayene gittiğimde ölçüyo nabzım heyecandan 600 olcak zorlasan😁
Benimde hep tam odaya giriyorum selamlaşıyoruz tansiyon bakıyor sonra kilo sonra konuşma ve ultrasonla kapatıyoruz. Normalde hep 110/70 seyreder tansiyonum hamilelikten beri 130/80 hep. Az önce evde ölçtüm 110/70. Evde cihazın varsa arada bir ölçsen iyi olur aslında gebelikte çok yüksek tansiyon istenmiyor. En azından erken farkedilir.

Ben bikaç haftadır öyleyim asla eskisi gibi tam yiyemiyorum. Mesela bu akşam bir döner dürüm söyledim anca yarısını yiyebildim. Sanki çok yemişim gibi şişiyorum midem zaten ayrı telden çalıyor. Yani heralde az ve sık yemek gerekiyor.
Ben de öyle ya. Demek ki hakikat payı varmış bu tavsiyenin🙂↕️

Ben de kahvaltı yapmazdım hafta sonu hariç mesela. Hafta sonu da öğle yemeği niyetine zaten. Bakalım neler olacak daha neler göreceiz yarabbim
Ben hala oglen 12 gibi kahvalti ediyorum o rutinimi degistirmedim bi tek. Evde de oldugumuz icin kari koca esneyebiliyoruz yemek saatleri veya rahat rahat etme sofrada oturma konusunda. Ama oglenle aksam arasinda artik corba veya hafif seyler yiyorum. Agzimi oyalatiyorum midem bulandikca ayrandir leblebidir. Bazen de yatmadan midem yaniyor peynir ekmek yiyorum gece ilacimdan once 🤣🤦🏽‍♀️ bak kac ogun oldu

Ben botoks filan istiyorum artik yas geregi dogurunca ahsjdjd bole planlarim var
(Analiktan sacini bile tarayamadi)
O da emzirirken yapılmıyo🤦🏽‍♀️
Benim saç boyası sıkıntı ya. Ben normalde açık kumralım ama saçımı siyaha boyuyorum. Şimdi dipler cıktı kumral, uçlar siyah😂😂 9 ayda ne hale gelecek. Aa hatta dur galerimde vardı daha önce boyamamıştım uzun süre rezil gibi geziyodum doğala döncem diye

Eklentiler

• IMG_5145.webp
    IMG_5145.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 62
ben de şimdi küçük tost yedim aç karnına daha çok bulanıyo😁 KIZLAR BİDE BU BULANTI VE MİDE YANMASI İÇİN BEBEK SAÇLI OLCAK DERLER DOĞRU MUDUR ACABA doğruysa benimki rapunzel heralde

Back
X