Merhaba ben de Hemşireyim. Toplardamardan alınan kan zaten oksijen miktarı az olduğu için koyu renkte olur, susuz kalmış da olabilirsin. Sıvı alımın iyi miydi?Ay kızlar bu arada kan rengim siyahmış benim hemşire dedi ya neden siyah olur ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de Hemşireyim. Toplardamardan alınan kan zaten oksijen miktarı az olduğu için koyu renkte olur, susuz kalmış da olabilirsin. Sıvı alımın iyi miydi?Ay kızlar bu arada kan rengim siyahmış benim hemşire dedi ya neden siyah olur ki
Ay herkeste bel ağrısı başladı izimden geliyorsunuz. Benim artık bel kemiğim ağrıyor boyut atladı balyozla vurulmus gibiBende bugün kendimi yordum biraz belim ayrılıyo ortadan![]()
ay aramızda hemşire mi var mutlu oldumMerhaba ben de Hemşireyim. Toplardamardan alınan kan zaten oksijen miktarı az olduğu için koyu renkte olur, susuz kalmış da olabilirsin. Sıvı alımın iyi miydi?
Tam olarak 10+0 ım bugün. Bu haftanın güncellemesi de bel bacak ağrıları heralde.Hayır biz şimdi böyleysek doğurana kadar nasıl olcaz merak ediyorum. Benim miyomum da var o da büyüyor malesef o da ağrı yapacak demişti doktor en başında. Ağlamak istiyorummBel ağrısı vurduktan sonra bütün belirtiler coşuyor sanki demi.. Bu haftalar biraz zor galiba
miyom kist demek mi? benim de sol yumurtalıkta 1.5 cm kist varmış önemsiz dedi doktorum hamilelikte çıkıyomuş ağrı yapar sadece bana pek ağrı yapmadı ama korktum şimdiTam olarak 10+0 ım bugün. Bu haftanın güncellemesi de bel bacak ağrıları heralde.Hayır biz şimdi böyleysek doğurana kadar nasıl olcaz merak ediyorum. Benim miyomum da var o da büyüyor malesef o da ağrı yapacak demişti doktor en başında. Ağlamak istiyorumm![]()
Benm geçmişte ya ne güzel bugün çok yordum kendimi uzanıp dinlenmedim hemen ses verdiAy herkeste bel ağrısı başladı izimden geliyorsunuz. Benim artık bel kemiğim ağrıyor boyut atladı balyozla vurulmus gibi
Evet sıvı alıyorum ama mesela damla gibi gelince normal kırmızı ama kan alınırken böyle koyu iki kez dediler bunu daha önce bi hemşire daha demiştiMerhaba ben de Hemşireyim. Toplardamardan alınan kan zaten oksijen miktarı az olduğu için koyu renkte olur, susuz kalmış da olabilirsin. Sıvı alımın iyi miydi?
Ya bende de kist gördü hastanede yatarken ama iyi bir şey bebek için dedi. Acaba benim ağrılarımı da o yapıyor olabilir mi? Soramamıştım doktora.miyom kist demek mi? benim de sol yumurtalıkta 1.5 cm kist varmış önemsiz dedi doktorum hamilelikte çıkıyomuş ağrı yapar sadece bana pek ağrı yapmadı ama korktum şimdi![]()
Evet bugün az su içtim ben ondan da ağrıyo olabilir 2-3 gündür su alımına dikkat ediyodm ağrım geçmiştiArkadaşlar bence genel olarak şu alımınıza dikkat etmeye çalışın vücudumuz için çok faydalı hem de enfeksiyona karşı korunmuş oluyoruz bir noktada , hiç içmesem 2litre kesin içiyorum sevmiyor olabilirsiniz ama içine seveceğiniz bişeyler atarak tatlandırabilirsiniz belki![]()
Yok canım kist başka bişey. Benim rahim içinde 4 cm miyomum vardı hamilelik boyunca bebekle o da büyüyecek dedi. Allahtan kesem solda miyom sağda uzakta. Bana da zararı olmayacak ama sana ağrı yapacak dedi malesef. Doğumdan sonra da geri küçülüyormuş.miyom kist demek mi? benim de sol yumurtalıkta 1.5 cm kist varmış önemsiz dedi doktorum hamilelikte çıkıyomuş ağrı yapar sadece bana pek ağrı yapmadı ama korktum şimdi![]()
bana ağrı yapabilir dedi ve kendi kendine küçülüp kaybolcak hamilelik ilerleyince dedi doktorum inşallah öyle olur zararı olmasın da ağrı çekeriz napalımYa bende de kist gördü hastanede yatarken ama iyi bir şey bebek için dedi. Acaba benim ağrılarımı da o yapıyor olabilir mi? Soramamıştım doktora.
Bizi de kendini de korkuttunKızlar benim tahlillerim temiz çıktı enfeksiyon yok öğrenmiş oldum
geçmiş olsun canım. crp değerine mi baktılar enfeksiyon içinKızlar benim tahlillerim temiz çıktı enfeksiyon yok öğrenmiş oldum
Kan sulandırıcı kullanıyorsan o da kan rengini koyulaştırabilir, kansızlıktan da koyulaşabilir ama zaten doktorun kan değerlerine bakmıştır normaldir. Önemli birşey değildir rahat olEvet sıvı alıyorum ama mesela damla gibi gelince normal kırmızı ama kan alınırken böyle koyu iki kez dediler bunu daha önce bi hemşire daha demişti