Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
O zaman ikili taramayı yaptırmayalım değil mi? Bi anlamı kalmıyor ki fetal dna yaptıktan sonra ikili taramanın. Doktor Neden ikisini birden yapmak istedi ona kafam karıstı
Bazı hastane ve doktorlarda zorunlu diyenleri duydum canım, bir arkadaşım 25 bin verdi Fetal Dna Yaptırdı, doktor 2’li tarama zorunlu demiş, 1900 tl yatıracaksınız vezneye, istersen baktırma demiş, saçmalıga bak, ödedi kız.

Burda 3 tane paket var kızlar hangisini yaptırıyorsunuz
Ben ortadaki plus’ı seçtim canım aynı firma alacak kanımı. Doktora 3. Paketi seçeyim dedim hayır dedi çok gereksiz. Firmayı aradım temsilci kadın da 3. Pakete gerek yok dedi, süs olarak koymuşlar herhalde🤭

kızlarrrrr gebelik haftasının yanında yüzdelik yazıyo mu sizin o tam olarak ne demek

bir de bebişi önden gidenler vardı burda böyle olunca hızlı büyüyünce yani annem erkek oluyo dedi doğru mu acaba merak ettim😁

Eve geldim baş ağrım çok bugün göğüs hassasiyetim de azaldı benim periler geldi :(

Ben fetal yaptirdim dun, sonuc bekliyorum🙏🏼 10.hafta itibariyle fetali yaptirabilecegimi soyledi doktorum, ama 9.hafta itibariyle bakilabilir diyor yaptirdigim firmanin bilgilendirme kagidinda da. Bazi arkadaslara doktorlari 12.haftayi bekleyelim demis fetaldna icin de, sanirim doktordan doktora fikir degisebiliyor bu konuda da :)
Benim doktorum en doğru zamanın 10. Hafta olduğunu söyledi. Çünkü ilerleyen haftalarda annenin kanında bebeğin dna si tekrar düşüyor yeterli olmuyor gibi birşeyler anlattı. Her doktor farklı bir bilgi veriyor gerçekten. Bende 10 gün sonrayaptıracağım. Hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah 🙏

bir de bebişi önden gidenler vardı burda böyle olunca hızlı büyüyünce yani annem erkek oluyo dedi doğru mu acaba merak ettim😁
Ahahah biz kendimizce C cilekcanavari icin o yorumu yaptik gecen gun canim onun 6 gun filan sanki onde cikmisti. Benim de ikidir bir gun ileride cikiyor ultrasonda ama doktorum onemsemedi onu pek ☺️ bir haftayi geckin ileri veya geri cikmasi bir soru isareti yaratir demisti sadece sordugumda.
Bu mantikla benimki kiz mi acep 😍

Ben ortadaki plus’ı seçtim canım aynı firma alacak kanımı. Doktora 3. Paketi seçeyim dedim hayır dedi çok gereksiz. Firmayı aradım temsilci kadın da 3. Pakete gerek yok dedi, süs olarak koymuşlar herhalde🤭
Az önce görüştüm firmayla çok detaylı konustuk herseyi. Onlar da ikinci paketi önerdi, üçüncü çok çok gereksiz. Hadi bakalım kararlaştırdık sayılır 12. Haftada kan veririz

Benim doktorum en doğru zamanın 10. Hafta olduğunu söyledi. Çünkü ilerleyen haftalarda annenin kanında bebeğin dna si tekrar düşüyor yeterli olmuyor gibi birşeyler anlattı. Her doktor farklı bir bilgi veriyor gerçekten. Bende 10 gün sonrayaptıracağım. Hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah 🙏
Evet canim benimki de 10.hafta itibariyle yapalim dedi ben de acikcasi bir engel teskil etmedigine gore neden bekleyeyim diye dusunup hemen verdim kani 🙈 dedigin ayrintiyi bilmiyordum ama, sevindim su an zamanlamam icin ☺️ guzel sonuclar gelsin insallah hepimiz adina 🌸

Bizimki austin texas menseili bir firma, netara panorama ismi. Evet cinsiyet olayi var daha🙈🙈 benden cok esim onemsiyor bu mevzuyu bizde, benim tum odagim su an testin temiz gelmesi❣️🙏🏼
Benim eşim kız istiyordu istediği oldu şimdi evde bir kopyası var :) sağlıkla gelsin de ikisi de çok seviliyor sonuçta. Bunu da kız istiyor ben de kız olursa kolay olur diyorum ama erkek annesi olmayı da merak ediyorum 😂

Bazı hastane ve doktorlarda zorunlu diyenleri duydum canım, bir arkadaşım 25 bin verdi Fetal Dna Yaptırdı, doktor 2’li tarama zorunlu demiş, 1900 tl yatıracaksınız vezneye, istersen baktırma demiş, saçmalıga bak, ödedi kız.
Eşim de doktorun lafından asla cıkmadığı için ikiliyi de yaptıralım diye tutturdu. Yapılsın bakalım hepsi aman cıksın aradan kafamız rahat etsin ya

Az önce görüştüm firmayla çok detaylı konustuk herseyi. Onlar da ikinci paketi önerdi, üçüncü çok çok gereksiz. Hadi bakalım kararlaştırdık sayılır 12. Haftada kan veririz
Zaten benim yaptigimla orta paket arasi bir hastalik fark ediyor di george sendromu o da. Diger paket bence ailede kalitsal hastaligi veya cok cok ileri yas gebelikte filan onerilen paket ben oyle anladim 😬 kendileri bile onermediler hichirimize baksaniza ajajaja

Eve geldim baş ağrım çok bugün göğüs hassasiyetim de azaldı benim periler geldi :(
Yaa arada bu periler beni de yokluyor. Kontrolden sonra max 3 gün kafam rahat. Sonrası acabalar ile stresli geçiyor. Biz bu bebeleri bu kafayla nasıl doğurcaz bilmiyorum 😢

Benim eşim kız istiyordu istediği oldu şimdi evde bir kopyası var :) sağlıkla gelsin de ikisi de çok seviliyor sonuçta. Bunu da kız istiyor ben de kız olursa kolay olur diyorum ama erkek annesi olmayı da merak ediyorum 😂
Yaaa allah bagislasin🌸😍 benim esim de sizinki gibi, gelip gidip prensesim napiyosun diyip gobegimle konusuyor kafayi yedi ajdjdjjf. Ama ben ogluslara da hayranim acikcasi 🥹🧿 sizin yerinizde olsam ben de ikinci bebegimi tam tersi isterdim sanirim iki turlusunu de tatmak adina, saglikla gelsinler ❣️

Yanılma payı var dediler bana canım. Taramanın temiz çıktıgı çok sonuç sonradan hastalık belirleniyormuş %60-70 lerde dediler dogruluk oranı. Ben o yüzden doktoruma sormadan da yaptıracaktım, neyseki kendisi önerdi. Fetal DNA yanılma payı yok, sonuç %99.9
Canın sen hangi firmayı tercih ettin?

Back
X