Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Topuzlu Topuzlu
Merhaba. Ben de bugün itibariyle bebeğimi gördüm ve doktor kalp atışlarını gördüğünü söyledi ☺️
Kaçıncı çocuk: 1.
SAT: 18 Şubat
Kese: 7 Nisan
Beni de listeye kaydederseniz çok sevinirim.
Listeye ekleme yapıcam ama biraz halsizim kendimi toparladığımda hemen eklerim 🫶🏻

Kızlar umarım hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben düşük yaptım maalesef. Bu yüzden aranızdan ayrılıyorum. Hepinize sağlıklı bir süreç diliyorum
Canım çok üzüldüm , dualarımdaydın hep. Rabbim bi sonrakinde hiç stres yaşatmasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Seni o kadar iyi anliyorum ki. Bayram bir şekilde kolay geçti ama şu 2-3 gün sürekli rüyalarıma giriyor. Kalbi atıyor mu, kese büyümüş müdür bebek gözükecek mi? Sağlıklımıdır diye düşündüm durdum. Bugün boş randevusu olsaydı bugüne alacaktım 1 gün daha dayanacak takatim kalmadı. Ama yarını bekliyorum. Siz Allah’ın izniyle duyarsınız artık baya büyümüş Çünki.
Offf o bütün sorular benimde sabah akşam kafamda . O kadar stres yaptım ki son bi kaç gündür inşallah sağ Salim görürüz birbirimize dua edelim elimizden başka birşey gelmiyor naplim 🤷‍♀️🥹

Kızlar merhabaa :)
Ben geçen hafta 9 haftalıkken dayanamadım gittim başka doktora 1 ayı bekleyemedim. Tam günüyle uyumluydu bebişimm bir sonraki kontrolüm 11.haftada önce ikili tarama testi yaptırayım duruma göre fetal dna yaptırırım diye düşünüyorum, doktorum önerdiği firmalar için broşürde verdi araştıracağım bakalım. Siz nasıl ilerleyeceksiniz?
Doktorum bana da bazı firmaları önerdi. Ben yaptırmayı düşünüyorum 10-12 hafta arasında yaptırabilirsin demişti. Ben 9 haftaya girdim. Önümüzdeki hafta arıcam bi kaç yeri ona göre yaptırcam inşallah

Bende ekim annesiyim henüz cinsiyet öğrenemedim, biri kız biri erkektir inşaALLAH 🥰 etrafımdaki insanlar ikisi erkek diye tahmin ediyolar 🙄 abooo iki yamyamla ne yaparım birde koca var ahaha 3 testostoronlu bi arada iliğimi kuruturlar valla 🤣🤣🙄🙄🙄
Yaaaa hayırlısı olsun insallah ikiz ne güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😍 insallah gönlünden geçen olur benim de iki oğlum var gerçekten çok zor iki oğlanla uğraşmak

Ekim anası gelmiş topiğimize 🤣 galiba biz de erkek doğurucaz kız senesi bitti sanırım
Benim içime genel olarak kiz doğuyor kuzum sonra bir anda yaaaa erkekseeee diyorum amaninnnn kafam da canlanıyor 3 erkekli hatta kocamla birlikte 4 erkekli hayat 😂😂😂

Kızlar doktora gittim geç döllenme olmuş 6 haftalık görünüyo sata göre doktor 4 hafta dedi haftaya gel bebeği görürüz dedi progestanı da fitil olarak kullanıcam çünkü ağızdan alınca çok baş dönmesi yaptı

simlumina simlumina kargon geldi mi benimki geldi
Bir sürü hediye göndermişler

Eklentiler

• 1000065807.webp
    1000065807.webp
    78,6 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar selam, ben şimdi saglık ocagından geliyorum, herkes deli gibi ileri tarih dr randevusunu beklerken stres oluyor. Ama dikkatimi çekti kimse saglık ocagına gitmiyor galiba, bende bugün keşfettim, ooo 1 kapı daha açıldı bana, Dr yolcu ederken illa haftaya da gel dedi😂😂 Ben Urla’da oturuyorum, çokta tenha nezih bir saglık ocagımız var mahallede aile doktorumuzda çok tatlı bir kadın, hemen ultrasona yatırdı benı, tam aradıgım muamele🥰🥰 bebiş çok iyi 9+1 dedi, kıpırdak minik kuşum, rahatladım valla, bu arada ilk defa karnımdan bakıldı, bundan sonra karından devam eder herhalde kendı doktorumda. Doktorumdan da randevuyu yarına kopardım, Allah bereket versin bu hafta bebişle bol buluşmalı geçecek.

Kızlar doktora gittim geç döllenme olmuş 6 haftalık görünüyo sata göre doktor 4 hafta dedi haftaya gel bebeği görürüz dedi progestanı da fitil olarak kullanıcam çünkü ağızdan alınca çok baş dönmesi yaptı
Kaderdasim aynı şeyi 3.defadir yaşıyorum sürekli geç dollenme olduğu için ortalama on gün fark ediyor ama bebek buyudukce haftasını yakalıyor hatta öne bile geçiyor

Kızlar selam, ben şimdi saglık ocagından geliyorum, herkes deli gibi ileri tarih dr randevusunu beklerken stres oluyor. Ama dikkatimi çekti kimse saglık ocagına gitmiyor galiba, bende bugün keşfettim, ooo 1 kapı daha açıldı bana, Dr yolcu ederken illa haftaya da gel dedi😂😂 Ben Urla’da oturuyorum, çokta tenha nezih bir saglık ocagımız var mahallede aile doktorumuzda çok tatlı bir kadın, hemen ultrasona yatırdı benı, tam aradıgım muamele🥰🥰 bebiş çok iyi 9+1 dedi, kıpırdak minik kuşum, rahatladım valla, bu arada ilk defa karnımdan bakıldı, bundan sonra karından devam eder herhalde kendı doktorumda. Doktorumdan da randevuyu yarına kopardım, Allah bereket versin bu hafta bebişle bol buluşmalı geçecek.
Sağlık ocağı ultrason yapıyor muymuş ya

ben aile hekimine gittiğimde odasında ultrason cihazı görmedim İstanbuldaki aile hekimlerinin böyle ilgileneceğini de sanmıyorum kapılarında hep bir kuyruk var 🤣 şansına güzel denk gelmiş canım iki gün arka arkaya bebişi göreceksin miss

Sağlık ocağında ultrason hiç görmemiştim😅

ben aile hekimine gittiğimde odasında ultrason cihazı görmedim İstanbuldaki aile hekimlerinin böyle ilgileneceğini de sanmıyorum kapılarında hep bir kuyruk var 🤣 şansına güzel denk gelmiş canım iki gün arka arkaya bebişi göreceksin miss
İstanbulun ne tarafındasın 😊

Back
X