Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kızlar herkese merhaba, öncelikle Kadir geceniz mübarek olsun, gönlünüzden geçen tüm dualar kabul olsun, hepimizin kucağı sağlıklı bebişlerle dolsun.
Sizlere bir şey sormak istiyorum, genelde sayfadaki tüm yorumları okumaya çalışıyorum ama güncel de yakaladığım bir şikayet değil, pek kimsede okumadım, son iki saattir inanılmaz nefes darlığım var, sanki zatürreymişmişim gibi, Covid zamanı çok ağır hastalık geçirmiştim o zaman böyleydim, zor nefes alıyorum şuan, ama çok şükür bir hastalık belirtisi yok hamilelikte gelişen bir durum olabilir mi bunu yaşayan var mı acaba.
Benim nefes darligi yuksek nabiz combo. Ama dillendirmiyorum gebelikten bagimsiz da tasikardi sorunum oldugu icin😟 bugun hem yuruyorduk hem sohbet ediyorduk esimle, tikandim durduk su ictim filan🤣 tik nefes dedikleri bu oluyor sanirim

Arkadaşlar merhaba az önce doktordan çıktım. 6+1 deyim. Bugün kalp atışı görmeyi bekliyorduk ama henüz kalp atışı yok. Doktor cumartesi de bakarız dedi ama olumsuz konuştu. Hatta bayram sonrası için kürtaj konusu bile oldu. Kafam allak bullak oldu.
Canım doktorlar bile 6. Haftada duyulmazsa korkmayın 7de duyulur diyorlar. Biliyorum şüphe tohumları kalbine düştü ama günlerini sakin geçirmeye çalış inşallah yakın zamanda oluşur kalp atışları. İlk gebeliğin mi?

Canım doktorlar bile 6. Haftada duyulmazsa korkmayın 7de duyulur diyorlar. Biliyorum şüphe tohumları kalbine düştü ama günlerini sakin geçirmeye çalış inşallah yakın zamanda oluşur kalp atışları. İlk gebeliğin mi?
İlk gebeliğim evet. İşin kötüsü geçen cumartesi daha çok küçük diyen doktorum 3 gün sonra kalp atışı görmemiş olmayı çok kötü yorumladı. Sakin olmaya çalışıyorum ama çok üzüldüm.

Benim nefes darligi yuksek nabiz combo. Ama dillendirmiyorum gebelikten bagimsiz da tasikardi sorunum oldugu icin😟 bugun hem yuruyorduk hem sohbet ediyorduk esimle, tikandim durduk su ictim filan🤣 tik nefes dedikleri bu oluyor sanirim
Bir yanım telaş yapmak istemiyor, Bir yanımda önemli bir şey olup es geçmiş olabileceğimden telaş ediyor, valla çok zor günlerfen geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun

Canim senden daha gec duyanlar oldu bu sayfada, ben de tam 6 haftalikken duymustum ama cok boguk derindendi. İnsallah cumartesi mujdeli haberi alirsin 🙏🏼 sonrasini sonra dusunursun allah korusun, simdiden o kismi dusunup uzme kendini
İnşallah iyi haberler alırız hepimiz

Hamile kalmak icin yirtindik bekledik simdi kaldik tadini cikarmak yerine dogurmak icin gun sayiyoruz🤣 dogsun krese gitsinler diye gozlerinin icine bakariz ajjddjdj
Dün burda ağlıyodum ya belirtilerim gitti diye. Bugün sabahtan beri istifra ediyorum sjdhdjhd hergünümüz ayrı madi 😂😂
Ama bence biz ikinci tremestera kafayı cok taktığımız için 12 haftadan sonra cok huzurlu hamişler olcak. Göbek yarıştırırız burda kıııızzz 😁

Bir yanım telaş yapmak istemiyor, Bir yanımda önemli bir şey olup es geçmiş olabileceğimden telaş ediyor, valla çok zor günlerfen geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun
Bana da oluyor sanki nefesim yetmiyor gibi. Biraz hareket edince nefes nefese kalıyorum hamileliktendir diye düşünüyorum. Kan hacmimiz arttı hem kendi kalbimiz atıyor hem bebeğinki atıyor yani vücudumuzda iki kalp atıyor 🤭

İlk gebeliğim evet. İşin kötüsü geçen cumartesi daha çok küçük diyen doktorum 3 gün sonra kalp atışı görmemiş olmayı çok kötü yorumladı. Sakin olmaya çalışıyorum ama çok üzüldüm.
Doktorunuz biraz fevri davranmış sanki, inşallah cumartesi duyarsınız. 7.haftaya bile sarkabilir endişelenmeyin. 🙏

Bazı doktorlar aşırı felaket tellalı oluyor. Benim ilk gebeliğimde gittiğim doktor travmam olmuştu resmen. Hatta narkoz etkisiyle ona sen benim kabusum oldun demişim😂
Bu annelik uygulamaları varya orda bile 6-7 haftada kalp duyulmazsa korkmayın 8de kesin duyulur diyor. Geç döllenme diye bisey var yani

Bazı doktorlar aşırı felaket tellalı oluyor. Benim ilk gebeliğimde gittiğim doktor travmam olmuştu resmen. Hatta narkoz etkisiyle ona sen benim kabusum oldun demişim😂
Bu annelik uygulamaları varya orda bile 6-7 haftada kalp duyulmazsa korkmayın 8de kesin duyulur diyor. Geç döllenme diye bisey var yani
Kesinlikle ben 9. haftada duyanı bile gördüm

Arkadaşlar merhaba az önce doktordan çıktım. 6+1 deyim. Bugün kalp atışı görmeyi bekliyorduk ama henüz kalp atışı yok. Doktor cumartesi de bakarız dedi ama olumsuz konuştu. Hatta bayram sonrası için kürtaj konusu bile oldu. Kafam allak bullak oldu.
Merhaba ben 6+3 de karından muayene olduğumda hiç birşey görünmüyordu doktorumda çok normal 7.haftada görücez demişti. Sizin doktorunuz neden öyle söyledi acaba bide karından mı baktı yoksa vajinal mi. Bende çok stres yapıp ertesi gün özel bir hastaneye gitmiştim 6+4 de vajinal bakımca bebeği ve kalp atışını görmüştük. Kürtaj konuşmak için daha erken değil mi 8.haftada vajinal gören bile vardı burda.
Bu arada birkaç gün sonra özel bir hastanede başka bir doktora da muayene olun bence içiniz rahat etsin. Stresle beklemek daha zor gelir. Ben iyi ki gitmişim özele dedim ultrason cihazının kalitesi bile kendini belli ediyordu.

Dün burda ağlıyodum ya belirtilerim gitti diye. Bugün sabahtan beri istifra ediyorum sjdhdjhd hergünümüz ayrı madi 😂😂
Ama bence biz ikinci tremestera kafayı cok taktığımız için 12 haftadan sonra cok huzurlu hamişler olcak. Göbek yarıştırırız burda kıııızzz 😁
Gobek benim onden gidiyor zaten progestan sagolsun 🤣🤣 istiyorsan simdiden kiyaslayabiliriz ben varim bacim🤪🤪 bugun esim diyor ki dar bir etek giymistim doktora giderken, ilk kez hani boyle hamile gibi geldin gozume, seni bayadir gormeyen biri su an gorse aaa hamile misin diye zorbalar diyor sjdjfjfjfjf

Ben kafaya takmamak icin gozum burnum agrisa hamileliktendir diyip dusunmemeye calisiyorum artik 🥲

Merhaba ben 6+3 de karından muayene olduğumda hiç birşey görünmüyordu doktorumda çok normal 7.haftada görücez demişti. Sizin doktorunuz neden öyle söyledi acaba bide karından mı baktı yoksa vajinal mi. Bende çok stres yapıp ertesi gün özel bir hastaneye gitmiştim 6+4 de vajinal bakımca bebeği ve kalp atışını görmüştük. Kürtaj konuşmak için daha erken değil mi 8.haftada vajinal gören bile vardı burda.
Bu arada birkaç gün sonra özel bir hastanede başka bir doktora da muayene olun bence içiniz rahat etsin. Stresle beklemek daha zor gelir. Ben iyi ki gitmişim özele dedim ultrason cihazının kalitesi bile kendini belli ediyordu.
Katılıyorum, kullanılan cihazın bile çok büyük etkisi var.

Ne alaka yaa. Bunu konuşmak için çok erken. Grupta okuduk kalp atışını epey geç duyanlar var. Sakın sen moralini bozma. Hiçbir şey olmayacak 🤲

Neden öyle söylediğini inanın ben de anlamadım. Burada da çok övülen bir prof. Kendisi özel muayenehanesine gidiyorum zaten. İlk cumartesi gittiğinde çok olumlu konuştu ama bugün 3 gn geçmesne ragmen böyle konuştu.

Back
X