Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
İlk 11 yapmamız yokmu shsjdjdjdjd
Kuşum evet üremeye biraz yatkınlık aöz konusu o yüzden korkuyorum yani maddi manevi 2 cocuga yeterim ama 3. Şov olur , madden yeterm ama manen bilemedm hsndndjd kerosuma şimdi alt üst forma takım alcam atarm foto 🥰🤩♥️ biraz büyüsün hemen kurslara , hangi spor dalını seçerse hepsine göndericem. Hangisini isterse seçer cocum evladm paşam 🤩
Esim diyor ki cok iyi bir forvet olur belki ajsjdjsj ben o sirada hep sey hayali kuruyorum okumus prof doktor filan olmus bilim insani olmus kansere care buluyor evladim filan 🤣🤣🤣
Evet esim uc kardes, hala hepsi bizle yeterince ilgilenemediniz manevi olarak modunda anne baba sucluyorlar travmatize buyumumusmuslerrr efendim😂 esek kadar insanlar 30-38 yaas arasi uc tane, hep bi sikayetteler anne babadan. Uc zor allah isteyene versin insallah ona gonlu enerjisi olana ne guzel bir sey tabiki❤️ ben maddi olarak da sayi cogaldikca digerinin hakkindan kismam gerekirse diye vicdan yaparim bir de 3-4 e ciksa sayi 🤣 cagimiz malum

Ağzından bal damlıyor seni yiyeceğğim öpeceğim🤣 sağlıkla gelsn askitom ya gırgır yapıyom tabi ama cinsiyet ayırmeksizin hepsi kabulum🥰🥲 3 mayısta gidiyom bebsmm sanirim o zaman belli olcak. Seniiin? 🤩
mevki ayırmeksizin aahjhjhjhhjhjjhhjhjhjjhhjh
benim de 10 güne fetal sonucu çıkacakkkk heyecan dorukta. ama cinsiyetten çok diğer malum meseleler için heyecanlıyım :D

Anneannem balik, ben hayatimda bu kadar verici yapici birini gormedim. On cocugu olsa onunu da pirlanta yaparmis oyle bir enerji hala 80 e girdi bu sene. Onumuzde arkamizda 🩷
Ya gerçekten balık kadınları çok fedakar, sevdiklerinin arkasında dağ gibidir. benim yükselen akrep olduğu için biraz daha gaddar olabilirim ama hamilelikten sonra o da kalmadı. :D
Hepiniz aşıksınızdır ona eminim

Esim diyor ki cok iyi bir forvet olur belki ajsjdjsj ben o sirada hep sey hayali kuruyorum okumus prof doktor filan olmus bilim insani olmus kansere care buluyor evladim filan 🤣🤣🤣
Evet esim uc kardes, hala hepsi bizle yeterince ilgilenemediniz manevi olarak modunda anne baba sucluyorlar travmatize buyumumusmuslerrr efendim😂 esek kadar insanlar 30-38 yaas arasi uc tane, hep bi sikayetteler anne babadan. Uc zor allah isteyene versin insallah ona gonlu enerjisi olana ne guzel bir sey tabiki❤️ ben maddi olarak da sayi cogaldikca digerinin hakkindan kismam gerekirse diye vicdan yaparim bir de 3-4 e ciksa sayi 🤣 cagimiz malum
Özel okul 3 ten sonra hayal olur djdkfjfkf bende istiyorum ki eğitimleri mükemmel olsun, hobileri olsun. Yerm onları 🤩 anaları çalısır herşeyi yapar onlar için ♥️♥️♥️

Ya gerçekten balık kadınları çok fedakar, sevdiklerinin arkasında dağ gibidir. benim yükselen akrep olduğu için biraz daha gaddar olabilirim ama hamilelikten sonra o da kalmadı. :D
Hepiniz aşıksınızdır ona eminim
Bir de hala asiri suslu kokos birisi, pembe yanakli mavis gozlu 🤣 saclar bakir boyanir hala🥹 hepimiz hayraniz yediden yetmise kendisine, tek idolum ailedeki

mevki ayırmeksizin aahjhjhjhhjhjjhhjhjhjjhhjh
benim de 10 güne fetal sonucu çıkacakkkk heyecan dorukta. ama cinsiyetten çok diğer malum meseleler için heyecanlıyım :D
Şakalarımın anlaşılması kalp ben ahsjdjfkdlf 🤣
Kız neymiş diğer meseleler? 🤣

Özel okul 3 ten sonra hayal olur djdkfjfkf bende istiyorum ki eğitimleri mükemmel olsun, hobileri olsun. Yerm onları 🤩 anaları çalısır herşeyi yapar onlar için ♥️♥️♥️
Evet o meseleler icin dusunuyorum ben de inan, yoksa vucudum elverse dogururdum 3-4 🤣🤣 allah olanlarimiza saglik sihhat versin refah icinde buyutebilme gucunu de bize versin calisip becerelim herseylerini😍

Evet o meseleler icin dusunuyorum ben de inan, yoksa vucudum elverse dogururdum 3-4 🤣🤣 allah olanlarimiza saglik sihhat versin refah icinde buyutebilme gucunu de bize versin calisip becerelim herseylerini😍
Amiin bebiisimm amin 🙏🏻🥲 sağlıkla büyüsümler inşallahh♥️🙏🏻

Bir de hala asiri suslu kokos birisi, pembe yanakli mavis gozlu 🤣 saclar bakir boyanir hala🥹 hepimiz hayraniz yediden yetmise kendisine, tek idolum ailedeki
Aaaa güzellik kırmızı çizgisidir onunnn 100 yaşına da gelse değişmez :D ben evin içinde yalnızken bile dudak kalemi sürerim solgun durmiyim diye ahjhjhhjhjhhj aynalarlan yaşıyorum

hem ne hem de nee canım o benim rabbim eksikliklerini göstermesin burda yanımda bebek gibi bakıyor bana dün korkudan üstüme bir kapanışı vardı görmen lazım 😔🙏
ahh ahhh ben de öyle işte hep önce sevdiklerimi düşünürüm. ne güzel bi burç ya herkes sever bizi ahjhjhjh
canım benim işte bak sen yavrunu koruyorsun o kendi yavrusunu koruyor.. canını siper etmiş allah tırnağına taş değdirmesin mis gibi torun da bakar o

Aaaa güzellik kırmızı çizgisidir onunnn 100 yaşına da gelse değişmez :D ben evin içinde yalnızken bile dudak kalemi sürerim solgun durmiyim diye ahjhjhhjhjhhj aynalarlan yaşıyorum
Kiz benden bakimli uc haftada bir manikur pedikure gidiyor hala🤣 emekli banka muduru, inanilmaz disiplinlidir caliskandir kafa felaket calisir hesap kitap islerine. Gercek bir icon ajdjdjdjfjf
Sen de oyle olucan her yasinda iste harika bisey bu ozeni kendine gostermek🤣😍

Kiz benden bakimli uc haftada bir manikur pedikure gidiyor hala🤣 emekli banka muduru, inanilmaz disiplinlidir caliskandir kafa felaket calisir hesap kitap islerine. Gercek bir icon ajdjdjdjfjf
Sen de oyle olucan her yasinda iste harika bisey bu ozeni kendine gostermek🤣😍
peki benim de banka personeli olmam ajhahjhjhjhhj
şubeci değilim tabi ben sağlık yetkilisiym ama ananenle baya ortak noktamız varmış keşke tanışsak ajhkjahkj

peki benim de banka personeli olmam ajhahjhjhjhhj
şubeci değilim tabi ben sağlık yetkilisiym ama ananenle baya ortak noktamız varmış keşke tanışsak ajhkjahkj
Ahahahahaha sen anneannemin 95 modeli olabilir misin acabaaaa sjjdjfjd
Banka ayni banka cikarmis ne gulerim🤣

Back
X