- 22 Kasım 2022
- 2.006
- 2.119
- 63
hahahhahhaha nooo güçlü dirayetli bi tip var sende. tam böyle erkek evladı çekip çevirecek şekildehahahah bende potansiyel bir kaynana havası mı sezdin kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahhahhaha nooo güçlü dirayetli bi tip var sende. tam böyle erkek evladı çekip çevirecek şekildehahahah bende potansiyel bir kaynana havası mı sezdin kız![]()
Hemdjdjdjd ABARTTT ASKMAhahahahahahah hepsini bahceye atarsin artik takilirlar altli ustu her yas gurubundan erkek cesitliligi ajdjdjd
Ve sen ucuncuyu planlamaya baslarsiin kiz umuduyla ahsjsjs![]()
ben de bu hafta daha çok hissetmeye başladım. Sanırım uzun süre aç bırakıyorum kendimi farkında olmadan9+2’deyim. Ben de yaşıyorum. Tansiyon aleti edindim. Sabah-akşam tansiyonumu ölçüp not alıyorum. O biraz içimi rahatlatıyor. Yarın kontrolüm var. Soracağım doktora. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir. Benim uykuculuğum da tam gaz devam ediyor. Sarhoş gibiyim hep.
Anne anne diye gözünün içine bakacakk erkek çocukları anneye aşık olur. doğurduktan sonra anlayacaksınSonra artik evde parkelerden kanepe aralarindan mini araba toplarimkafamda toplar ucusur ajdjfjfjfjf
O gafletleri azicik bize bulastirin kiz jajsjdjddj hayat cok garip biz bulamiyoruz bu tup baglatcam diyo uremeye yatkinliktan sikayetci ajdjdjdjdjHemdjdjdjd ABARTTT ASKMbağlatcam tüpümü müpümü 3. Cock düşünmüyorum bebegm 2 yi bile düşünmüyordm bi anşık gaflete geldm dhdndndnd
![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsünBenim fetal dna sonucum da 1 saat önce ulaştı kızlar, çok şükür her şey sorunsuz çıktı. Ama bize sürpriz yapmış, doktor kıza benziyor demişti, erkekmiş. Hep kız istemiştim ama erkek hissediyordum zaten, sağlıklı ya çok şükür, oğlumuz oluyor![]()
Doktorumun da bir tanecik oglu var, anneye hala asik YANLİS ATA OYNUYOR BOYLE BABASİ VARKEN diyip guluyor o gunAnne anne diye gözünün içine bakacakk erkek çocukları anneye aşık olur. doğurduktan sonra anlayacaksınen kıymetlisi sen olcan
Araba toplama işi de olsun o kadar canım erkek neşesi olsun yeter ki![]()
oyyy allah nazardan saklasın anneesiiiiKızlar bende kontrole gittim 11+0 ama 11+2 dedi çok şükür hersey normal dedi ama cinsiyet için birsey söylemedi bende sormayı unuttum heyecandan
Buda fotimiz![]()
Amin teşekkür ederizoyyy allah nazardan saklasın anneesiiiifetal yaptıracak mıydın sen
kelin ilacı olsa başına süre misalihahahhahhaha nooo güçlü dirayetli bi tip var sende. tam böyle erkek evladı çekip çevirecek şekilde![]()
ya hani sen dedin ya cinsiyet konusunda gönlümden geçeni söylemeyi kendime hak görmedim diye. Bu lafın altı o kadar dolu ki aslında, ben de günde iki üç kez bu hisse kapılıyorumDoktorumun da bir tanecik oglu var, anneye hala asik YANLİS ATA OYNUYOR BOYLE BABASİ VARKEN diyip guluyor o gunyasadin simaycim yani sana asik erkek sayisi ikiye cikiyor dedi
![]()
İlk 11 yapmamız yokmu shsjdjdjdjdO gafletleri azicik bize bulastirin kiz jajsjdjddj hayat cok garip biz bulamiyoruz bu tup baglatcam diyo uremeye yatkinliktan sikayetci ajdjdjdjdj
Kiz senin oglusunun o gs formali halini esime gosterdigimden beri gozlerinde isiklar cakti adamin, ikinciyi de bu gazla erkek isterse diye korkuyorum artk
Merhaba kızlar ben de gebe olduğumu öğrendiğimden beri takip ediyorum.beni de ekler misiniz listeye hepinize sağlıklı güzel haberler aldığınız günler diliyorum
Yaş 30
İlk çocuk
Sat 20 Şubat
Tdt 27 Kasım
Evet bir de kırılma riski var. Tamam teşekkür ederimCam kullandım başta ben de sonra bir düştü tuz buz oldu sonra buna geçmiştim kafa rahat miss![]()
senin burcun neydi şekerimkelin ilacı olsa başına süre misalietrafıma hep öyle bir izlenim veriyorum sanırım içimde fırtınalar koparken LOL
Sence hadi tahmin etsenin burcun neydi şekerim
Bende değiştirmiyim o zaman. Teşekkür ederimBenimde bundandı, bi sıkıtmı yaşamadkk canm, zaten mama kullanmaya gerek kalmazsa biberon gerçekten öyle bi köşede duruyor , ben kaç tane almıstm öle durdular köşede, belki bunda mamaya ihtiyac plur yine sterilize edip kullanırım![]()