Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ahahahahahahah hepsini bahceye atarsin artik takilirlar altli ustu her yas gurubundan erkek cesitliligi ajdjdjd
Ve sen ucuncuyu planlamaya baslarsiin kiz umuduyla ahsjsjs❤️🩷🤣
Hemdjdjdjd ABARTTT ASKM 🤣 bağlatcam tüpümü müpümü 3. Cock düşünmüyorum bebegm 2 yi bile düşünmüyordm bi anşık gaflete geldm dhdndndnd 🥲

9+2’deyim. Ben de yaşıyorum. Tansiyon aleti edindim. Sabah-akşam tansiyonumu ölçüp not alıyorum. O biraz içimi rahatlatıyor. Yarın kontrolüm var. Soracağım doktora. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir. Benim uykuculuğum da tam gaz devam ediyor. Sarhoş gibiyim hep.
ben de bu hafta daha çok hissetmeye başladım. Sanırım uzun süre aç bırakıyorum kendimi farkında olmadan

Sonra artik evde parkelerden kanepe aralarindan mini araba toplarim 🤣 kafamda toplar ucusur ajdjfjfjfjf
Anne anne diye gözünün içine bakacakk erkek çocukları anneye aşık olur. doğurduktan sonra anlayacaksın :D en kıymetlisi sen olcan
Araba toplama işi de olsun o kadar canım erkek neşesi olsun yeter ki :D

Kızlar bende kontrole gittim 11+0 ama 11+2 dedi çok şükür hersey normal dedi ama cinsiyet için birsey söylemedi bende sormayı unuttum heyecandan 🌸🫶🏻🤭
Buda fotimiz 😍

Eklentiler

• IMG_6818.webp
    IMG_6818.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 36
Hemdjdjdjd ABARTTT ASKM 🤣 bağlatcam tüpümü müpümü 3. Cock düşünmüyorum bebegm 2 yi bile düşünmüyordm bi anşık gaflete geldm dhdndndnd 🥲
O gafletleri azicik bize bulastirin kiz jajsjdjddj hayat cok garip biz bulamiyoruz bu tup baglatcam diyo uremeye yatkinliktan sikayetci ajdjdjdjdj 🤣🤣🙏🏼
Kiz senin oglusunun o gs formali halini esime gosterdigimden beri gozlerinde isiklar cakti adamin, ikinciyi de bu gazla erkek isterse diye korkuyorum artk

Benim fetal dna sonucum da 1 saat önce ulaştı kızlar, çok şükür her şey sorunsuz çıktı. Ama bize sürpriz yapmış, doktor kıza benziyor demişti, erkekmiş. Hep kız istemiştim ama erkek hissediyordum zaten, sağlıklı ya çok şükür, oğlumuz oluyor 🥹🙏🏻🧸
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün 🧿 💕

Anne anne diye gözünün içine bakacakk erkek çocukları anneye aşık olur. doğurduktan sonra anlayacaksın :D en kıymetlisi sen olcan
Araba toplama işi de olsun o kadar canım erkek neşesi olsun yeter ki :D
Doktorumun da bir tanecik oglu var, anneye hala asik YANLİS ATA OYNUYOR BOYLE BABASİ VARKEN diyip guluyor o gun 🤣🤣🤣 yasadin simaycim yani sana asik erkek sayisi ikiye cikiyor dedi🩵

Doktorumun da bir tanecik oglu var, anneye hala asik YANLİS ATA OYNUYOR BOYLE BABASİ VARKEN diyip guluyor o gun 🤣🤣🤣 yasadin simaycim yani sana asik erkek sayisi ikiye cikiyor dedi🩵
ya hani sen dedin ya cinsiyet konusunda gönlümden geçeni söylemeyi kendime hak görmedim diye. Bu lafın altı o kadar dolu ki aslında, ben de günde iki üç kez bu hisse kapılıyorum
Senellerce evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanlar var cinsiyeti ne olursa olsun başına taç yapacak.. Allaha ne kadar şükretsek azdır bize bu duyguları nasip ettiği için ya erkek erkek dediğime bakma her ne olursa olsun aynı sevinçle ağlıcam ben :KK61:

O gafletleri azicik bize bulastirin kiz jajsjdjddj hayat cok garip biz bulamiyoruz bu tup baglatcam diyo uremeye yatkinliktan sikayetci ajdjdjdjdj 🤣🤣🙏🏼
Kiz senin oglusunun o gs formali halini esime gosterdigimden beri gozlerinde isiklar cakti adamin, ikinciyi de bu gazla erkek isterse diye korkuyorum artk
İlk 11 yapmamız yokmu shsjdjdjdjd
Kuşum evet üremeye biraz yatkınlık aöz konusu o yüzden korkuyorum yani maddi manevi 2 cocuga yeterim ama 3. Şov olur , madden yeterm ama manen bilemedm hsndndjd kerosuma şimdi alt üst forma takım alcam atarm foto 🥰🤩♥️ biraz büyüsün hemen kurslara , hangi spor dalını seçerse hepsine göndericem. Hangisini isterse seçer cocum evladm paşam 🤩

Back
X