Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
İlk 11 yapmamız yokmu shsjdjdjdjd
Kuşum evet üremeye biraz yatkınlık aöz konusu o yüzden korkuyorum yani maddi manevi 2 cocuga yeterim ama 3. Şov olur , madden yeterm ama manen bilemedm hsndndjd kerosuma şimdi alt üst forma takım alcam atarm foto 🥰🤩♥️ biraz büyüsün hemen kurslara , hangi spor dalını seçerse hepsine göndericem. Hangisini isterse seçer cocum evladm paşam 🤩
Esim diyor ki cok iyi bir forvet olur belki ajsjdjsj ben o sirada hep sey hayali kuruyorum okumus prof doktor filan olmus bilim insani olmus kansere care buluyor evladim filan 🤣🤣🤣
Evet esim uc kardes, hala hepsi bizle yeterince ilgilenemediniz manevi olarak modunda anne baba sucluyorlar travmatize buyumumusmuslerrr efendim😂 esek kadar insanlar 30-38 yaas arasi uc tane, hep bi sikayetteler anne babadan. Uc zor allah isteyene versin insallah ona gonlu enerjisi olana ne guzel bir sey tabiki❤️ ben maddi olarak da sayi cogaldikca digerinin hakkindan kismam gerekirse diye vicdan yaparim bir de 3-4 e ciksa sayi 🤣 cagimiz malum

Ağzından bal damlıyor seni yiyeceğğim öpeceğim🤣 sağlıkla gelsn askitom ya gırgır yapıyom tabi ama cinsiyet ayırmeksizin hepsi kabulum🥰🥲 3 mayısta gidiyom bebsmm sanirim o zaman belli olcak. Seniiin? 🤩
mevki ayırmeksizin aahjhjhjhhjhjjhhjhjhjjhhjh
benim de 10 güne fetal sonucu çıkacakkkk heyecan dorukta. ama cinsiyetten çok diğer malum meseleler için heyecanlıyım :D

Anneannem balik, ben hayatimda bu kadar verici yapici birini gormedim. On cocugu olsa onunu da pirlanta yaparmis oyle bir enerji hala 80 e girdi bu sene. Onumuzde arkamizda 🩷
Ya gerçekten balık kadınları çok fedakar, sevdiklerinin arkasında dağ gibidir. benim yükselen akrep olduğu için biraz daha gaddar olabilirim ama hamilelikten sonra o da kalmadı. :D
Hepiniz aşıksınızdır ona eminim

Esim diyor ki cok iyi bir forvet olur belki ajsjdjsj ben o sirada hep sey hayali kuruyorum okumus prof doktor filan olmus bilim insani olmus kansere care buluyor evladim filan 🤣🤣🤣
Evet esim uc kardes, hala hepsi bizle yeterince ilgilenemediniz manevi olarak modunda anne baba sucluyorlar travmatize buyumumusmuslerrr efendim😂 esek kadar insanlar 30-38 yaas arasi uc tane, hep bi sikayetteler anne babadan. Uc zor allah isteyene versin insallah ona gonlu enerjisi olana ne guzel bir sey tabiki❤️ ben maddi olarak da sayi cogaldikca digerinin hakkindan kismam gerekirse diye vicdan yaparim bir de 3-4 e ciksa sayi 🤣 cagimiz malum
Özel okul 3 ten sonra hayal olur djdkfjfkf bende istiyorum ki eğitimleri mükemmel olsun, hobileri olsun. Yerm onları 🤩 anaları çalısır herşeyi yapar onlar için ♥️♥️♥️

Ya gerçekten balık kadınları çok fedakar, sevdiklerinin arkasında dağ gibidir. benim yükselen akrep olduğu için biraz daha gaddar olabilirim ama hamilelikten sonra o da kalmadı. :D
Hepiniz aşıksınızdır ona eminim
Bir de hala asiri suslu kokos birisi, pembe yanakli mavis gozlu 🤣 saclar bakir boyanir hala🥹 hepimiz hayraniz yediden yetmise kendisine, tek idolum ailedeki

Özel okul 3 ten sonra hayal olur djdkfjfkf bende istiyorum ki eğitimleri mükemmel olsun, hobileri olsun. Yerm onları 🤩 anaları çalısır herşeyi yapar onlar için ♥️♥️♥️
Evet o meseleler icin dusunuyorum ben de inan, yoksa vucudum elverse dogururdum 3-4 🤣🤣 allah olanlarimiza saglik sihhat versin refah icinde buyutebilme gucunu de bize versin calisip becerelim herseylerini😍

Bir de hala asiri suslu kokos birisi, pembe yanakli mavis gozlu 🤣 saclar bakir boyanir hala🥹 hepimiz hayraniz yediden yetmise kendisine, tek idolum ailedeki
Aaaa güzellik kırmızı çizgisidir onunnn 100 yaşına da gelse değişmez :D ben evin içinde yalnızken bile dudak kalemi sürerim solgun durmiyim diye ahjhjhhjhjhhj aynalarlan yaşıyorum

hem ne hem de nee canım o benim rabbim eksikliklerini göstermesin burda yanımda bebek gibi bakıyor bana dün korkudan üstüme bir kapanışı vardı görmen lazım 😔🙏
ahh ahhh ben de öyle işte hep önce sevdiklerimi düşünürüm. ne güzel bi burç ya herkes sever bizi ahjhjhjh
canım benim işte bak sen yavrunu koruyorsun o kendi yavrusunu koruyor.. canını siper etmiş allah tırnağına taş değdirmesin mis gibi torun da bakar o

Aaaa güzellik kırmızı çizgisidir onunnn 100 yaşına da gelse değişmez :D ben evin içinde yalnızken bile dudak kalemi sürerim solgun durmiyim diye ahjhjhhjhjhhj aynalarlan yaşıyorum
Kiz benden bakimli uc haftada bir manikur pedikure gidiyor hala🤣 emekli banka muduru, inanilmaz disiplinlidir caliskandir kafa felaket calisir hesap kitap islerine. Gercek bir icon ajdjdjdjfjf
Sen de oyle olucan her yasinda iste harika bisey bu ozeni kendine gostermek🤣😍

Kiz benden bakimli uc haftada bir manikur pedikure gidiyor hala🤣 emekli banka muduru, inanilmaz disiplinlidir caliskandir kafa felaket calisir hesap kitap islerine. Gercek bir icon ajdjdjdjfjf
Sen de oyle olucan her yasinda iste harika bisey bu ozeni kendine gostermek🤣😍
peki benim de banka personeli olmam ajhahjhjhjhhj
şubeci değilim tabi ben sağlık yetkilisiym ama ananenle baya ortak noktamız varmış keşke tanışsak ajhkjahkj

Back
X