- 22 Kasım 2022
- 2.006
- 2.119
- 63
ahahhahahhahhahahahah kız olabilir valla bu kadar ortak nokta ajhjahjhhj yeşilli banka mıAhahahahaha sen anneannemin 95 modeli olabilir misin acabaaaa sjjdjfjd
Banka ayni banka cikarmis ne gulerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahhahahhahhahahahah kız olabilir valla bu kadar ortak nokta ajhjahjhhj yeşilli banka mıAhahahahaha sen anneannemin 95 modeli olabilir misin acabaaaa sjjdjfjd
Banka ayni banka cikarmis ne gulerim![]()
Ay o tutmadi bacim logo da ismi de kirmizi olan ajahahahahahahhahahhahhahahahah kız olabilir valla bu kadar ortak nokta ajhjahjhhj yeşilli banka mı![]()
Tüh ya bizim emeklimiz olsaydı yüzde yüz tanıyor olurdum, sağlık provizyonlarından dolayıAy o tutmadi bacim logo da ismi de kirmizi olan ajahahahah
Ahahahaha super denk gelirdi vallahiTüh ya bizim emeklimiz olsaydı yüzde yüz tanıyor olurdum, sağlık provizyonlarından dolayı![]()
yeşillerin birinden emekli olup da beni tanımayan yokturAhahahaha super denk gelirdi vallahiyalniz teyzem de yesillerin birinden emekli oldu yeni, tum sulalem bankaci benim sjjdfjd
Ahahaha ya harikasin kusum cok havalisinyeşillerin birinden emekli olup da beni tanımayan yokturçileksiz bi hayat düşünemezler, çünkü bütün hastane işleri için çileğin imzası lazım
![]()
Tabi anlaşmalı hastanelere gittiklerinde ücret ödemiyor bizimkiler, muayene ücretinin belli bir yüzdelik dilimi maaşlarından kesinti oluyor büyük rahatlık.Ahahaha ya harikasin kusum cok havalisinteyzemin saglik haklari baya guzel kapsamli ya, dogumlar vs hep beles gibi oldu djfjfjffj. Cocuklar da anneden faydalaniyor o konuda cok guzel bir sistemleri var
Evet evet ozel hastane olmasina ragmen teyzem 2017 deki dogumu icin ek bin tl odemisti sadece ahahahaha. Koskoca sez hani iki gece yatti filan da. Boyle yan haklar cok guzel bence kurumsaldaki. Tek sorun teyzem sube emeklisi oldugu icin sinir hastasi 46 yasinda jsjdjfjfjfjfjfTabi anlaşmalı hastanelere gittiklerinde ücret ödemiyor bizimkiler, muayene ücretinin belli bir yüzdelik dilimi maaşlarından kesinti oluyor büyük rahatlık.
bende emekli olduğumda aynı sistemden yararlanmış olucam. çociiim doğduğunda çalışmaya ara vermezsem tabi![]()
Demiştim bir zamanlarHemdjdjdjd ABARTTT ASKMbağlatcam tüpümü müpümü 3. Cock düşünmüyorum bebegm 2 yi bile düşünmüyordm bi anşık gaflete geldm dhdndndnd
![]()
Cilegimmm on günü bulmaz bence ya önümüzdeki haftabasi gelir gibimevki ayırmeksizin aahjhjhjhhjhjjhhjhjhjjhhjh
benim de 10 güne fetal sonucu çıkacakkkk heyecan dorukta. ama cinsiyetten çok diğer malum meseleler için heyecanlıyım![]()
geçen bizim şubecilerden biriyle karşılaştım iş çıkışı. yüksek mevduatlı bi müşterisini taksiye bindirmek için bekliyordu ama müşterisi kadın çok yaşlı bastonla gelmiş bankaya. kıyamam şubeci diyor ki teyzecim bekle taksi gelecek iki dakikaya. yaşlı teyze nasıl bağırıyor taksiiiiii ay duyun sesimiiii kemiklerim dondu yeter artıııık taksiiiii diyeEvet evet ozel hastane olmasina ragmen teyzem 2017 deki dogumu icin ek bin tl odemisti sadece ahahahaha. Koskoca sez hani iki gece yatti filan da. Boyle yan haklar cok guzel bence kurumsaldaki. Tek sorun teyzem sube emeklisi oldugu icin sinir hastasi 46 yasinda jsjdjfjfjfjfjf
Diğer mesele diyince ayıp bişi dicen sanmam peki hahaahahahabahahahahshdsağlıklı olması falan filan işte bilirsin. yoksa cinsiyeti ne olursa olsun annesi dötünü yicek onun ahjhjhhj
ay kuzucum inşallah yaaa daha bugün çıkacak yola. dur iyi hatırlattın girip bakayım takiptenDemiştim bir zamanlarşuan sonuç ortada askooo büyük konuşma
Cilegimmm on günü bulmaz bence ya önümüzdeki haftabasi gelir gibi![]()
Kız sen durmamışsın ama ahahahshdjdjf seni gidi hınzır yapmıssın bişiler olmus işte zhsjjdslndDemiştim bir zamanlarşuan sonuç ortada askooo büyük konuşma
Cilegimmm on günü bulmaz bence ya önümüzdeki haftabasi gelir gibi![]()
ah ah ahhh en büyük sınavlardan biridir kardeş acısı.. rabbim kalbinizdeki acıya şifa versin..Diğer mesele diyince ayıp bişi dicen sanmam peki hahaahahahabahahahahshd
Kızkardeşini kanserden kaybetmiş biri olarak kuşum tek istediğim allahtan sağlık, bütün sevdiklerime evlatlarımahayattan baska öyle büyük beklentilerim yok
![]()
Teyzemin en sevdigim ozelligi her sosyoekonomik kesimden insanlar o insana ozel sohbet edevilmesidir, direkt mesleki bir yetenekgeçen bizim şubecilerden biriyle karşılaştım iş çıkışı. yüksek mevduatlı bi müşterisini taksiye bindirmek için bekliyordu ama müşterisi kadın çok yaşlı bastonla gelmiş bankaya. kıyamam şubeci diyor ki teyzecim bekle taksi gelecek iki dakikaya. yaşlı teyze nasıl bağırıyor taksiiiiii ay duyun sesimiiii kemiklerim dondu yeter artıııık taksiiiii diye
yani demem o ki normal bi banka çalışanının derdi 1 ise şubecininki 10durnelerle uğraşıyorlar nelerle
Zor askim yani haziranda 1 sene olacak ama acısı hep kalbimde. Allah geride kalanlara uzun ömür versin , aminah ah ahhh en büyük sınavlardan biridir kardeş acısı.. rabbim kalbinizdeki acıya şifa versin..
senin burcun neydi bacım seni de yakından tanıyalım![]()
Hahahaha bu ben yaaaa teslim edilene kadar sürekli bakarımay kuzucum inşallah yaaa daha bugün çıkacak yola. dur iyi hatırlattın girip bakayım takipten![]()
Allah iyiliğini versin kızKız sen durmamışsın ama ahahahshdjdjf seni gidi hınzır yapmıssın bişiler olmus işte zhsjjdslnd
Tatlisim allah acinizi hafifletsin mekanini cennet eylesin insallahZor askim yani haziranda 1 sene olacak ama acısı hep kalbimde. Allah geride kalanlara uzun ömür versin , amin
ben ece, izmirden katılıyorum31 yaşındayım. Koç burcuyum teşekkrler
![]()
En güzelini yapmış biraz da hayatın tadını çıkarsın yesin içsin gezsin. İnsanlarla 20 sene 25 sene mücadele etmek kolay değilTeyzemin en sevdigim ozelligi her sosyoekonomik kesimden insanlar o insana ozel sohbet edevilmesidir, direkt mesleki bir yetenekbakti mi gozunden tanir insanlari. Yasi geldigi gibi emekli oldu o yuzden 20 kusur yil doydum diyerek arkasina bakmadan cikti ajdjdjdj
Cocuklarini minicikken bakiciya birakti hep calismak zorundaydi cunku aile ekonomisi icin, simdi cocuk gibi mutlu kapida cocuklari okuldan karsiliyor filan ya ona luks geliyor bunlarEn güzelini yapmış biraz da hayatın tadını çıkarsın yesin içsin gezsin. İnsanlarla 20 sene 25 sene mücadele etmek kolay değil