Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar annem hediye bu biberonu almış . Ben aynı marka cam almak istiyordum. Bu da pp biberon diye geçiyor. Cama göre nasıl hiç bilmiyorum sağlıklı mı? Annemden camla değiştirmesini mi rica etsem? Hangisi kullanışlı olur? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi
Bizimki de bundandı cam olan düşer falan ağır oluyor. ancak lansinoh öneriliyor ondan almıştık sonra sütümü sağıp veriyordum hemşireler anne memesine en yakın olanın lansinoh olduğunu söylemişlerdi. Yedekli lazım oluyor zaten kalsın bence

Kızlar bende kontrole gittim 11+0 ama 11+2 dedi çok şükür hersey normal dedi ama cinsiyet için birsey söylemedi bende sormayı unuttum heyecandan 🌸🫶🏻🤭
Buda fotimiz 😍
Gozun aydin canim, cinsiyetten bence emin olamazdi zaten bosver azicik daha sabirsizlanin😍😍

yaa ne güzel bişey dimi ama ufaktan bebek odalarına falan bakıyorum şuan ama nasıl bakacağımı da bilemiyorum bir yandan kız mı erkek mi neye göre hayal kursam neye göre bir taslak oluştursam kafamda bilemiyorum siz şimdi o evreyi aştınız çok iyi oldu 😍
bence en iyisi orta bir sey yapmak almak 2 ni dusunuyorsaniz tabii ki. o farkli cinsiyyet olur ortak kullanirlar diye bazi esyalari. biz oglumda oyle yaptik yatagini beyaz aldik 0 3 ay giysliler zaten cok kullanilmiyor cabuk buyuyor cocuk hepsi yeni kaliyor diye hem 0 3 ayi cok fazla almamistik hemde 2 cinsiyyete olacak seyler almistik bazilari etiketi uzerinde kullanilmamis kaldi hatda. o kadar cok renkli renkli corap almisim ki buyuk bir torba corap var minik minik😀 kucuk diye hep sevimli gelirdi almisim kullanmamisiz

İlk 11 yapmamız yokmu shsjdjdjdjd
Kuşum evet üremeye biraz yatkınlık aöz konusu o yüzden korkuyorum yani maddi manevi 2 cocuga yeterim ama 3. Şov olur , madden yeterm ama manen bilemedm hsndndjd kerosuma şimdi alt üst forma takım alcam atarm foto 🥰🤩♥️ biraz büyüsün hemen kurslara , hangi spor dalını seçerse hepsine göndericem. Hangisini isterse seçer cocum evladm paşam 🤩
ne zaman cinsiyet haberi gelir senden aşko? senin için bi tane kız bebek diliyorum, erkeği tattın madem bi de kızı tat. allahım öncelikle sağlık diliyorum tabiki onu belirteyim :D

ya hani sen dedin ya cinsiyet konusunda gönlümden geçeni söylemeyi kendime hak görmedim diye. Bu lafın altı o kadar dolu ki aslında, ben de günde iki üç kez bu hisse kapılıyorum
Senellerce evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanlar var cinsiyeti ne olursa olsun başına taç yapacak.. Allaha ne kadar şükretsek azdır bize bu duyguları nasip ettiği için ya erkek erkek dediğime bakma her ne olursa olsun aynı sevinçle ağlıcam ben :KK61:

Kızlar annem hediye bu biberonu almış . Ben aynı marka cam almak istiyordum. Bu da pp biberon diye geçiyor. Cama göre nasıl hiç bilmiyorum sağlıklı mı? Annemden camla değiştirmesini mi rica etsem? Hangisi kullanışlı olur? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi
Cam olanlar ilk aylarda hep kırıldı. En ufak bir düşmeyle devrilmeyle tuz buz oluyorlar. Yine al onlardan istersen ama bunlar daha kullanışlı.

bence en iyisi orta bir sey yapmak almak 2 ni dusunuyorsaniz tabii ki. o farkli cinsiyyet olur ortak kullanirlar diye bazi esyalari. biz oglumda oyle yaptik yatagini beyaz aldik 0 3 ay giysliler zaten cok kullanilmiyor cabuk buyuyor cocuk hepsi yeni kaliyor diye hem 0 3 ayi cok fazla almamistik hemde 2 cinsiyyete olacak seyler almistik bazilari etiketi uzerinde kullanilmamis kaldi hatda. o kadar cok renkli renkli corap almisim ki buyuk bir torba corap var minik minik😀 kucuk diye hep sevimli gelirdi almisim kullanmamisiz
yaa biz 3 kız kardeşiz ve ben ortanca kardeşim hep ablamın eşyaları ile büyümüşüm genellikle o yüzden ben 2. bebeğimi de yapsam ona da ilkine ne yaptıysam aynısını yapacağım kendime sözüm var 😎😎

Gozun aydin canim, cinsiyetten bence emin olamazdi zaten bosver azicik daha sabirsizlanin😍😍
Evet bide aç karnına gittim belki kan tahlili isterse diye hiç kıpırdamadı bende baştan belli erkek hissediyorum ama burda kız çıkınca baya etkilendim 😍 suan %50 oldu his 🤭😂

ya hani sen dedin ya cinsiyet konusunda gönlümden geçeni söylemeyi kendime hak görmedim diye. Bu lafın altı o kadar dolu ki aslında, ben de günde iki üç kez bu hisse kapılıyorum
Senellerce evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanlar var cinsiyeti ne olursa olsun başına taç yapacak.. Allaha ne kadar şükretsek azdır bize bu duyguları nasip ettiği için ya erkek erkek dediğime bakma her ne olursa olsun aynı sevinçle ağlıcam ben :KK61:
Yaaaa kesinlikle kusum, cok ugrasinca oturup cinsiyet secmek cok luks geliyordu ne yalan soyliyim. Allahin gucune gider diyordum esimi de hep uyariyordum hatta tepemde kiz diye cirladikca😂 yani ben size saglikli evlat veriyorum uc senenin sonunda neredeyse, siz bi de ay yok kiz olsun mu diceksiniz der gibi geliyordu sjdjfjfk
Sen de kiz cikarsa da erkek cikarsa da mutluluktan aglayacaksin🩷🩷🩷🩷

Yaaaa kesinlikle kusum, cok ugrasinca oturup cinsiyet secmek cok luks geliyordu ne yalan soyliyim. Allahin gucune gider diyordum esimi de hep uyariyordum hatta tepemde kiz diye cirladikca😂 yani ben size saglikli evlat veriyorum uc senenin sonunda neredeyse, siz bi de ay yok kiz olsun mu diceksiniz der gibi geliyordu sjdjfjfk
Sen de kiz cikarsa da erkek cikarsa da mutluluktan aglayacaksin🩷🩷🩷🩷
tabiki yaaa beni böyle mutlu eden, yatıp kalkıp şükrettiren şey onun cinsiyeti değil ki varlığı. annesi kurban olsun ahjhhjhhhh

kızlar mesajlarınıza dönemedim kusura bakmayın. bugün gün çok uzun sürdü aksam olmadı valla .genel olarak daha iyiyim

ne zaman cinsiyet haberi gelir senden aşko? senin için bi tane kız bebek diliyorum, erkeği tattın madem bi de kızı tat. allahım öncelikle sağlık diliyorum tabiki onu belirteyim :D
Ağzından bal damlıyor seni yiyeceğğim öpeceğim🤣 sağlıkla gelsn askitom ya gırgır yapıyom tabi ama cinsiyet ayırmeksizin hepsi kabulum🥰🥲 3 mayısta gidiyom bebsmm sanirim o zaman belli olcak. Seniiin? 🤩

Back
X