- 14 Aralık 2024
- 3.247
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.047
- 48
- 31
Bana dun arkadaslar oyle dedi Ahaahahahahahahahahahah bende potansiyel bir kaynana havası mı sezdin kız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana dun arkadaslar oyle dedi Ahaahahahahahahahahahah bende potansiyel bir kaynana havası mı sezdin kız![]()
Kuşum bende bazen bişi hissediyorm daha dün hatta ama cokmu erken acaba anlamadımSiz biraz daha geç hissedersiniz beybi ilk gebelikte 16 17 22 ye kadar süren oluyormuş alpereni 17 de hissettim
Benden? Benden nie emin değilsnz ya skdçfnflfk off 3 mayısa daha cok varSenden cok eminim ben kesin kiz bak seni merak etmiyorum o kadar sjdjdjf![]()
Yaaaaa sağlıkla gelsiiinnlerrr
Seni hissedemiyorum kusum ama keros cok seker oldugu icin yine erko olursa harika bi oglus olcagindan, kiz diye tutturma bosuna ajdjdjjddjBenden? Benden nie emin değilsnz ya skdçfnflfk off 3 mayısa daha cok var![]()
Benim erkek ve kız isimleri hazır bekliyorum. Başta erkek hissediyor ve istiyordum. Sonra kız da aklıma girdi. Ay çok heyecanlı ya. Yarın 11+4 randevum var. Belli olmaz herhalde
ben de fetalide önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyorum, evet erkekse daha net oluyor. Bende elbette önce sağlıklı olmasını sonrasında da erkek olmasını istiyorum. o yüzden ayrıca sevindim cinsiyeti. inş peşinden gelirim :)Canim tesekkur ederim, doktorum cinsiyet tahmini yapmadan fetaldna testiyle ogrenmis olduk cinsiyeti. Doktorumda da sali gunu teyit etmis olduk muayenede malum cikintiyi ve açısını gorerekama fetaldna yaptirmasaydik yine de yuzde yuz erkek diyemezdim hafta itibariyle dedi. 12+3 cikmisti o gun bebek. Belki sizinki de yuzde80-90 cinsiyeti soyler yani
![]()
Yok yok daha öğrenemeyen çok kişi var djfsdfsYaaaaa sağlıkla gelsiiinnlerrrerkekler coğalıyoor
of öğrenmeyen bi biz kaldk sanki delirxem djfkfjlff
Hsjdjdjd ya tutturmuyomSeni hissedemiyorum kusum ama keros cok seker oldugu icin yine erko olursa harika bi oglus olcagindan, kiz diye tutturma bosuna ajdjdjjddj![]()
Beniö doktor cok garantici en ufak bi acabamı derse hayatta sölemez te 1 ay sonraua cagırır shdjdjfkr bende meraktan ortadan ikiye yarılırım artkYok yok daha öğrenemeyen çok kişi var djfsdfs
bana doktor 11+5 de şuan net bişey demek için çok erken dedi belli olmaz belki seninki görür 9 haftalık bile öğrenenler oluyormuş arkadaşlardan söyleyenler vardıBenim erkek ve kız isimleri hazır bekliyorum. Başta erkek hissediyor ve istiyordum. Sonra kız da aklıma girdi. Ay çok heyecanlı ya. Yarın 11+4 randevum var. Belli olmaz herhalde
İnsallah canim allahim gonlune gore versinben de fetalide önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyorum, evet erkekse daha net oluyor. Bende elbette önce sağlıklı olmasını sonrasında da erkek olmasını istiyorum. o yüzden ayrıca sevindim cinsiyeti. inş peşinden gelirim :)
fetal yaptıracaksan öğrenirsin yoksa en geç 14de öğrenirsin artıkBeniö doktor cok garantici en ufak bi acabamı derse hayatta sölemez te 1 ay sonraua cagırır shdjdjfkr bende meraktan ortadan ikiye yarılırım artk
sabırla bekleyenlerdenim bende :)Yok yok daha öğrenemeyen çok kişi var djfsdfs
Cam kullandım başta ben de sonra bir düştü tuz buz oldu sonra buna geçmiştim kafa rahat missKızlar annem hediye bu biberonu almış . Ben aynı marka cam almak istiyordum. Bu da pp biberon diye geçiyor. Cama göre nasıl hiç bilmiyorum sağlıklı mı? Annemden camla değiştirmesini mi rica etsem? Hangisi kullanışlı olur? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi
Bakalm gidince ikili mi dicek fetal mi o ne derse yaptırcam garifetal yaptıracaksan öğrenirsin yoksa en geç 14de öğrenirsin artık![]()
Ahahahahahahah hepsini bahceye atarsin artik takilirlar altli ustu her yas gurubundan erkek cesitliligi ajdjdjdHsjdjdjd ya tutturmuyomcinsiyet çeşitliliği sadece shdjdj evde dengeler eşit olsun. 2-2 iyidir hsjdjd yoksa erkekte olsa cok sevincem napim güreşiriz evde en kötü
ring kurarm salonun ortasına takılırlar shdjdmfmf
Benimde bundandı, bi sıkıtmı yaşamadkk canm, zaten mama kullanmaya gerek kalmazsa biberon gerçekten öyle bi köşede duruyor , ben kaç tane almıstm öle durdular köşede, belki bunda mamaya ihtiyac plur yine sterilize edip kullanırımKızlar annem hediye bu biberonu almış . Ben aynı marka cam almak istiyordum. Bu da pp biberon diye geçiyor. Cama göre nasıl hiç bilmiyorum sağlıklı mı? Annemden camla değiştirmesini mi rica etsem? Hangisi kullanışlı olur? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi