Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Siz biraz daha geç hissedersiniz beybi ilk gebelikte 16 17 22 ye kadar süren oluyormuş alpereni 17 de hissettim
Kuşum bende bazen bişi hissediyorm daha dün hatta ama cokmu erken acaba anlamadım 🥲🥲 keremi de ben 17de hissetmiştim kanat çırpma gibi. Ne güzel karnında o hareketleri hissetmek, hamileliğin en özlediğim tarafı sanirim🥲🥲🌺🌺

Canim tesekkur ederim, doktorum cinsiyet tahmini yapmadan fetaldna testiyle ogrenmis olduk cinsiyeti. Doktorumda da sali gunu teyit etmis olduk muayenede malum cikintiyi ve açısını gorerek😂 ama fetaldna yaptirmasaydik yine de yuzde yuz erkek diyemezdim hafta itibariyle dedi. 12+3 cikmisti o gun bebek. Belki sizinki de yuzde80-90 cinsiyeti soyler yani 🩵🩷
ben de fetalide önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyorum, evet erkekse daha net oluyor. Bende elbette önce sağlıklı olmasını sonrasında da erkek olmasını istiyorum. o yüzden ayrıca sevindim cinsiyeti. inş peşinden gelirim :)

Seni hissedemiyorum kusum ama keros cok seker oldugu icin yine erko olursa harika bi oglus olcagindan, kiz diye tutturma bosuna ajdjdjjddj🩷🥹
Hsjdjdjd ya tutturmuyom 🥲🥲🥲 cinsiyet çeşitliliği sadece shdjdj evde dengeler eşit olsun. 2-2 iyidir hsjdjd yoksa erkekte olsa cok sevincem napim güreşiriz evde en kötü 🤣 ring kurarm salonun ortasına takılırlar shdjdmfmf

Benim erkek ve kız isimleri hazır bekliyorum. Başta erkek hissediyor ve istiyordum. Sonra kız da aklıma girdi. Ay çok heyecanlı ya. Yarın 11+4 randevum var. Belli olmaz herhalde
bana doktor 11+5 de şuan net bişey demek için çok erken dedi belli olmaz belki seninki görür 9 haftalık bile öğrenenler oluyormuş arkadaşlardan söyleyenler vardı

ben de fetalide önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyorum, evet erkekse daha net oluyor. Bende elbette önce sağlıklı olmasını sonrasında da erkek olmasını istiyorum. o yüzden ayrıca sevindim cinsiyeti. inş peşinden gelirim :)
İnsallah canim allahim gonlune gore versin🩵🙏🏼 once saglikli sonra erkek olsun diyelim madem annesi ❤️😍

Kızlar annem hediye bu biberonu almış . Ben aynı marka cam almak istiyordum. Bu da pp biberon diye geçiyor. Cama göre nasıl hiç bilmiyorum sağlıklı mı? Annemden camla değiştirmesini mi rica etsem? Hangisi kullanışlı olur? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi
Cam kullandım başta ben de sonra bir düştü tuz buz oldu sonra buna geçmiştim kafa rahat miss 😍

Hsjdjdjd ya tutturmuyom 🥲🥲🥲 cinsiyet çeşitliliği sadece shdjdj evde dengeler eşit olsun. 2-2 iyidir hsjdjd yoksa erkekte olsa cok sevincem napim güreşiriz evde en kötü 🤣 ring kurarm salonun ortasına takılırlar shdjdmfmf
Ahahahahahahah hepsini bahceye atarsin artik takilirlar altli ustu her yas gurubundan erkek cesitliligi ajdjdjd
Ve sen ucuncuyu planlamaya baslarsiin kiz umuduyla ahsjsjs❤️🩷🤣

Kızlar annem hediye bu biberonu almış . Ben aynı marka cam almak istiyordum. Bu da pp biberon diye geçiyor. Cama göre nasıl hiç bilmiyorum sağlıklı mı? Annemden camla değiştirmesini mi rica etsem? Hangisi kullanışlı olur? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi
Benimde bundandı, bi sıkıtmı yaşamadkk canm, zaten mama kullanmaya gerek kalmazsa biberon gerçekten öyle bi köşede duruyor , ben kaç tane almıstm öle durdular köşede, belki bunda mamaya ihtiyac plur yine sterilize edip kullanırım🙏♥️

Back
X