- 27 Şubat 2012
- 16.855
- 28.415
- 798
Kankasının balı yaKankam sensiz olmaz zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kankasının balı yaKankam sensiz olmaz zaten![]()
Canım aslında ilacın ruhsatı oral kullanım ama düşük tehtidi durumlarında hızlı etki için vajinal yoldan kullanım öneriyorlar hem de yan etkisi daha az oluyor diyeKızlar bu progestan için doktor ağızdan alabilirsin çok sersemlik vs yaparsa vajinal yolla alabilirsin dedi. Prospektüsünde düşük tehtidi için vajinal yoldan yazıyor. Fark ediyo mu gerçekten
Kız bayıldım mı uyudum mu emin değilim amaVAAAAY BEEEyaşıyon bu hayatı kuşum benm yerimede yat shdjdjdjr
O çok değerli bir iğne boşver ağrı geçer ama etkisi önemli lekemi hemen azalttı benimBugün vuruldum bende dokunamıyorum vurulan yere. Hiç iğnede böyle olmamıştı normal heralde. Normalse yandım çünkü 3 kere daha olucam iğne![]()
Canikomm iyiyim ya dünkü yorgunluk uykusuzluk bugün mayıştırdı beni. Dizi izlerken arada girip okuyorum yazışmalarınızıC cilekcanavari nerdesin fıstık bu akşam çok sesin çıkmadı iyimisin
Ayyyy yaza cok agirlasmazsam geldigimde gorusup yuzyuze tanisiriz belkiSen şakaaa, bende dalyanda oturuyommm ya kızzz![]()
Hem de çokArkadaşlar progestan iğne olanlar kalça ağrısı yaşadınız mı acaba
Ben de Alsancakta İsmail küçüğe gidiyorum canım. Ama kadın aklıma gelmiyor, doktor takvimi diye bir site var oradan aratsana yorumlara göre hareket edersinSelam hanımlar konuşuldu mu bilmiyorum ama İzmir de olan var mı? Hangi doktora gidiyorsunuz
Benim oglumu dogurdugum doktorum su an yurtdisinda
Smdiye kadar devlette idare ettim ama pek memnun kalmadim cunku genelde ekipleriyle bakiyorlar her gittigimde farkli biri asistanlar bakiyor pek bilgide vermiyorlar, eşimi sokmuyorlar
Onceligim kadın doktor özelde var mi tanidiginizdan falan ilgili, bilgili, tecrubeli mayıs ayı geldi 4. Aya giris yapacagiz nasipse, artik bende birini bulup kaynasayim
Bu arada ikili tarama testi icin sehir hastahanesine gittim cok sukur iyiydi olcumler fakat oglumda 22. Haftada detayli ultrasonda down send. Riski dehip ensesini kalin, burnu yok, bobregi genis diyerek Alsancak ta ki Cenk gezer diye bir doktor 2018 yilinda bizi nift test ya da amniyosenteze gonderdi tabi panik oldu esim benim icim rahatti, devlete gittik teyit icin direk kurtaj dediler bu sonuclarla, kosarak ciktik resmen oradan sonrasinda nifty test verdim kan olarak kolumdan yuzde 99 saglikli dediler, dediler ama esime 0 gun zehir oldu ben hic keyfimi bozmayip alisverisime devam etmistim hatta
Bu yuzden pek guvenmiyorum doktorlara hepsi anlasmali piyasa para olmus resmen
Ha
Simuuuşşş ben de fazla yemekten uyumuşum sjdjdjdj çocuk ihtiyaç duyuyor yaa. İçimizde zıpırlar var organ üretiypruz yiyelim birazKizlar cok kacirdim yemegiiiiiii of. Aksamustu evde yine bi ayilip bayildim bulanti bas agrisi kasik agrisi ucgeninde, sonra uyaninca ciktik. Biraz fazla yedik diye sahilde yuruduk. Simdi hem cok yorgunum hem de cok tokum midem agzimda. Ay ne yapilmamasi lazimsa onu yapiyorum gerzo gibiyarin doktorum umarim azarlamaz kg aldigim icin bi korku geldi bana
Hadi benimki babasi misal iri kiyim bi oglan olacak, senin prensesi napicazSimuuuşşş ben de fazla yemekten uyumuşum sjdjdjdj çocuk ihtiyaç duyuyor yaa. İçimizde zıpırlar var organ üretiypruz yiyelim biraz![]()
Aaaa devletimize bak nasil sıkı takipte zorla vajinal doguralim diye ahdjdjdjdKızlarrr bugün il sağlık müdürlüğünden bi hemşire aradı perinatoloğa göründünüz mü falan dedi yok dedim doktorum henüz gerekli görmedi diye. Niye gitmemişim gibi bi zılgıt yedim sgshshd gitmem mi gerekiyodu ya mecburi mi bu kafamı karıştırdıyarın kontrolüm var zaten doktoruma sorcam ama sürekli beni arayıp yeni yeni icat çıkarıyolar delircem engellicem artıkın
![]()
Ahahahhaha kız delircem her gün başka bi hemşire arıyor şunu bunu yaptırdınız mı diye zaten diyorum takipliyim doktorumda, görevimiz diyolar dhdjdkAaaa devletimize bak nasil sıkı takipte zorla vajinal doguralim diye ahdjdjdjd
Yaaaa cok seviniriiiimmAyyyy yaza cok agirlasmazsam geldigimde gorusup yuzyuze tanisiriz belki![]()
Ufak bi için geçmiş diyelm shsjdkdnd sonra ifşacı diyon bişi demicem shdjdjdKız bayıldım mı uyudum mu emin değilim ama![]()
Bi balon yeter kız ahsjdjd eşin alır onuda, kağıda bakmasn direkt balıncuya versinBeklesem de şimdi partilemek için gezinmek lazım e ben yayıyorum nasıl olacak o iş bekleyemem haftalarca![]()
O nasıl bişey öyle yaa ben hiç arayan olmadı bana biraz saçma geldi Allah Allah dolandırıcı olmasınlarKızlarrr bugün il sağlık müdürlüğünden bi hemşire aradı perinatoloğa göründünüz mü falan dedi yok dedim doktorum henüz gerekli görmedi diye. Niye gitmemişim gibi bi zılgıt yedim sgshshd gitmem mi gerekiyodu ya mecburi mi bu kafamı karıştırdıyarın kontrolüm var zaten doktoruma sorcam ama sürekli beni arayıp yeni yeni icat çıkarıyolar delircem engellicem artıkın
![]()
O sirada resmi makamlarda gebe bile gozukmeyen benAhahahhaha kız delircem her gün başka bi hemşire arıyor şunu bunu yaptırdınız mı diye zaten diyorum takipliyim doktorumda, görevimiz diyolar dhdjdk