- 27 Şubat 2012
- 16.855
- 28.415
- 798
Başıma bişey gelmicekse ahhaa hala uykum var ben ikinci tirmester giremedim valla en ufak bi değişiklik yok 9 ay 1. Trimester da kalcam gibi hissediyorumOhoooo bütün gece uyuyamayacaksın şimdi ne olacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başıma bişey gelmicekse ahhaa hala uykum var ben ikinci tirmester giremedim valla en ufak bi değişiklik yok 9 ay 1. Trimester da kalcam gibi hissediyorumOhoooo bütün gece uyuyamayacaksın şimdi ne olacak![]()
Kız 14.haftaya girince ikinci trimester oluyor galibaBaşıma bişey gelmicekse ahhaa hala uykum var ben ikinci tirmester giremedim valla en ufak bi değişiklik yok 9 ay 1. Trimester da kalcam gibi hissediyorum![]()
He ya öyleymiş amaan bitmedi bitmediKız 14.haftaya girince ikinci trimester oluyor galiba
Evet ya bugün şöyle bir bakınayım dedim Ekim anneleri daha bu kadar konuşmamış bizim enerjiler güzel tuttu sohbet akıyorTopigimizin yeni olup da bu kadar sayfa konuşmuş olmamiz pekiiyi ki varsınız kadınlar kulübü ailem
![]()
Öğren ben arkandayımKızlar yaa ben kutlama işinden vazgeçeceğim galiba yaa yarın doktor görürse eğer cinsiyeti öğreneyim diyorum![]()
Bazen sertleşiyor benim de evetKızlar karnınızda sertlik oluyor mu ? Benimki 9 haftalık gebelik ama ilk defa bugün karnımın gerildiğini hissediyorum normal mi
Ahahahaha esimin teyzesi uc yazdir dalyan tarafinda, kayinvalidemler de dusunuyorlar almayi. Belki o civarlara sebep olur gelmeye du bakalim sjdjfjfjfjfSana nereye taşınman gerektiğini 10 milyon kere anlattk bacm shsjdjjd yamacımadeprem olsada bişicik olmaz hurda
Ogren kizKızlar yaa ben kutlama işinden vazgeçeceğim galiba yaa yarın doktor görürse eğer cinsiyeti öğreneyim diyorum![]()
Bizde her sey var, goygoy ciddili sohbet bilimsel bakis acilari hepsi bu platformda ajsjdjdjdjEvet ya bugün şöyle bir bakınayım dedim Ekim anneleri daha bu kadar konuşmamış bizim enerjiler güzel tuttu sohbet akıyor![]()
Ayyy evet bende bskmaya çalıştım onun ekranın senin anlayacağın bişi değil sen kımıldama diyo bana niye anlamıyım pardon dailkinde bende dagitmamistim abisinin eşyalarıyla buyudu sadece misafirlik güzel takimlarini yeni aldımkesinlikle kız olursa Ceyiiz dizer gibi sar baştan
Şu devletin cihazları beni benden alıyor bizimki de kalp atışı dinletmedi çıktı vermiyor bozukmuş istersen çekebilirsin diyor hee bide bebeğin hareketlerini göremiyorum sadece o görüyor nasıl özele gitmeyelim şimdiresmen teşvik ediyorlar
VAAAAY BEEEBırdaatüm gün uyumuşum da size bunu yazmaya korktum ajajaj ölü taklidi yapıyordum
![]()
Sen şakaaa, bende dalyanda oturuyommm ya kızzzAhahahaha esimin teyzesi uc yazdir dalyan tarafinda, kayinvalidemler de dusunuyorlar almayi. Belki o civarlara sebep olur gelmeye du bakalim sjdjfjfjfjf
YA OF BE KZIIM SHSJDJJD sabredemicen dimi absndndn hakkndır belki bende öle yaparm ahsbsbshsKızlar yaa ben kutlama işinden vazgeçeceğim galiba yaa yarın doktor görürse eğer cinsiyeti öğreneyim diyorum![]()
Oysa hiçte sevmeyiz konuşmayıEvet aynen aralik anneleri 85de biz 750 masallahtopigin hakkini veriyoruz ayoll
![]()
Bugün vuruldum bende dokunamıyorum vurulan yere. Hiç iğnede böyle olmamıştı normal heralde. Normalse yandım çünkü 3 kere daha olucam iğneBen bir kere vuruldum olduğum gün bişey olmadı ama sonraki 4-5 gün kalçamın üstüne zor oturdum
Beklesem de şimdi partilemek için gezinmek lazım e ben yayıyorum nasıl olacak o iş bekleyemem haftalarcaYA OF BE KZIIM SHSJDJJD sabredemicen dimi absndndn hakkndır belki bende öle yaparm ahsbsbshs