Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Ohoooo bütün gece uyuyamayacaksın şimdi ne olacak 😀😀😀
Başıma bişey gelmicekse ahhaa hala uykum var ben ikinci tirmester giremedim valla en ufak bi değişiklik yok 9 ay 1. Trimester da kalcam gibi hissediyorum🤣

Kızlar karnınızda sertlik oluyor mu ? Benimki 9 haftalık gebelik ama ilk defa bugün karnımın gerildiğini hissediyorum normal mi

Sana nereye taşınman gerektiğini 10 milyon kere anlattk bacm shsjdjjd yamacıma🤣 deprem olsada bişicik olmaz hurda
Ahahahaha esimin teyzesi uc yazdir dalyan tarafinda, kayinvalidemler de dusunuyorlar almayi. Belki o civarlara sebep olur gelmeye du bakalim sjdjfjfjfjf

ilkinde bende dagitmamistim abisinin eşyalarıyla buyudu sadece misafirlik güzel takimlarini yeni aldım 😂 kesinlikle kız olursa Ceyiiz dizer gibi sar baştan 😂

Şu devletin cihazları beni benden alıyor bizimki de kalp atışı dinletmedi çıktı vermiyor bozukmuş istersen çekebilirsin diyor hee bide bebeğin hareketlerini göremiyorum sadece o görüyor nasıl özele gitmeyelim şimdi 😂 resmen teşvik ediyorlar
Ayyy evet bende bskmaya çalıştım onun ekranın senin anlayacağın bişi değil sen kımıldama diyo bana niye anlamıyım pardon da 😒

Kızlar bu progestan için doktor ağızdan alabilirsin çok sersemlik vs yaparsa vajinal yolla alabilirsin dedi. Prospektüsünde düşük tehtidi için vajinal yoldan yazıyor. Fark ediyo mu gerçekten

Back
X